Tips die extra bezoekers bij je beursstand opleveren

beurs thuisvergelijken

Uit je beursstand wil je zoveel mogelijk rendement halen. Sta je op een beurs, dan heb je immers maar een of enkele dagen om zoveel mogelijk bezoekers naar je stand te trekken. Het is daarom belangrijk dat je stand de aandacht van de bezoeker trekt. Bezoekers moeten daarnaast ook een goede reden hebben om je stand te bezoeken. Daarom is het belangrijk dat je stand het bezoeken waard is. In dit artikel vind je tips om meer bezoekers naar je beursstand te trekken. 

Kijk hoe anderen het doen

Laat je van te voren inspireren door regelmatig een event te bezoeken en op te letten hoe anderen hun beursstand aankleden. Maak aantekeningen of foto’s met je telefoon. Ook online kun je je laten inspireren. Op Pinterest kun je veel voorbeelden vinden als je zoekt op het woord “trade show booth”.  Je ziet dan veel mooie beursstands en slimme oplossingen en leveren je gegarandeerd inspiratie op om meer bezoekers naar je stand te trekken. 

Geef bezoekers een reden om je stand te bezoeken

Geef een demo van je product, bied je bezoekers een kop koffie aan, geeft goodie bags met promotiemateriaal weg of organiseer een prijsvraag. Deze tips werken als publiekstrekker om meer bezoekers naar je beursstand te krijgen, maar of je hierdoor ook de juiste bezoekers trekt is de vraag. Denk daarom eens goed na of je iets origineels kunt verzinnen waardoor je de juiste bezoekers kunt aantrekken. Zorg in ieder geval dat dat wat je doet beter is dan dat van je buurman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *