Online voedingssupplementen vergelijken

pillen thuisvergelijken

We bestellen veel online, heel veel zelfs. Een grote aankoop zoals een nieuw bankstel of een nieuwe auto doe je waarschijnlijk liever in de winkel. Maar producten die we niet perse hoeven te testen kopen we bij voorkeur online. Je bespaart tijd en hebt je bestelling de volgende dag in huis. Zo bestellen sporters hun supplementen bijna altijd online. Maar hoe vind je de beste deal en voorkom je dat je een miskoop doet? We leggen het je uit in deze blog!

Waarom kopen we onze supplementen online?

Je kunt voedingssupplementen in de winkel kopen bij o.a. Kruidvat, Etos, Holland & Barrett en zelfs de Action. Maar waarom bestellen we dan massaal onze supplementen online? Daar zijn eigenlijk 2 belangrijke redenen voor. Ten eerste zijn de online supplementen vaak goedkoper, omdat deze shops zich volledig focussen op supplementen (en dus schaalvoordeel hebben). Ten tweede houden we van gemak. Vandaag besteld = morgen in huis en we hoeven de deur niet meer uit.

Populaire webshops die supplementen verkopen zijn XXL Nutrition, Body & Fit en Myprotein. Daarnaast is er natuurlijk nog een gigantisch aanbod van kleinere webwinkels. Je kunt bij al deze shops terecht voor voedingssupplementen zoals multi-vitamines, eiwitshakes en aminozuren. Ook voor de krachtsporter is er een groot online aanbod met weightgainers, creatine en pre workouts.

Voedingssupplementen vergelijken voor de beste deal

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar de goedkoopste aanbieding. Ook als we supplementen kopen om onze gezonde levensstijl te ondersteunen. Bij het online vergelijken van voedingssupplementen zijn er een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Laat je niet leiden door stuntprijzen en ongeloofwaardige marketingclaims en voorkom oplichting door malafide webwinkels.

  • Let op de webwinkel keurmerken
  • Bekijk ervaringen van anderen
  • Wat zeggen de experts?

Let op webshop keurmerken

Op zoek naar een betrouwbare webwinkel voor jouw fitness supplementen? Kijk dan goed of de shop over een keurmerk beschikt. Thuiswinkel Waarborg, Webshop Keurmerk, Webwinkelkeur en Qshops Keurmerk zijn onafhankelijke keurmerken die aantonen dat webwinkels betrouwbaar zijn.

Wil je nog meer zekerheid? Dan kun je de contactgegevens controleren, door bijvoorbeeld het adres op te zoeken. Ook kun je het KVK-nummer opzoeken.

Bekijk reviews van consumenten

Wij vinden de mening van anderen vaak erg belangrijk. Dit geldt ook bij het kopen van sportsupplementen. Lees daarom ervaringen van andere consumenten om te bepalen welke producten jouw geld waard zijn. Kijk niet alleen op de productpagina van de webwinkel zelf, het kan zijn dat de negatieve reviews verwijderd worden. Probeer onafhankelijke reviews te vinden via Google om echte ervaringen te lezen.

Dit kun je natuurlijk doen voor een bepaald supplement dat je wil bestellen, maar ook voor de gehele webwinkel. Er zijn verschillende platformen waarop consumenten reviews kunnen achterlaten over winkels. Dit zijn o.a. Feedback Company, Trustpilot en Kiyoh.

Beste supplementen door experts

Naast het lezen van reviews van consumenten kun je ook kijken naar de ervaring en testen van ‘experts’. Er zijn verschillende goede fitness websites te vinden waarop je alles kunt leren over krachttraining en voedingssupplementen. Een voedingsadviseur, personal trainer of diëtist heeft vaak meer kennis over de werking van supplementen, de samenstelling en de dosering.

Het kan dus erg slim zijn om de ervaring van dit soort gebruikers te lezen, ter aanvulling op de reviews van ‘gewone’ gebruikers. De expert kan niet iets meer zeggen over de verhouding tussen ingrediënten in een supplement. Zo vind jij altijd de beste supplementen die veilig zijn en aansluiten bij jouw doelen.

Veilig online supplementen kopen

Heb jij goed gekeken naar de betrouwbaarheid van een webshop en heb je de ervaringen van consumenten en specialisten bekeken? Dan kun je nu veilig online supplementen kopen. Door online te vergelijken vind jij niet alleen de beste producten, maar ook de goedkoopste aanbieding. Toch nog twijfels over een merk of de werkzaamheid van een bepaald supplement? Bij Voeding-en-fitness.nl kun je altijd terecht met jouw vragen of krachttraining, voeding en voedingssupplementen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *