Duurzame pennen vergelijken

pennen thuisvergelijken

Pennen vergelijken, is als appels met peren vergelijken? Nee, niet helemaal, maar het is een logische denkwijze.

Een pen is een pen, een pen schrijft en dat is genoeg. Dat is hetzelfde als zeggen, het brood van de supermarkt van eergister, is net zo lekker als het verse brood van de bakker, van vandaag. Brood is brood en dat kun je eten, toch? Als jij nu ook denkt, ja hallo! Daar zit wel een heel groot verschil tussen, dan hebben we nieuws voor je! Ook tussen de verschillende pennen, zit een heel groot verschil.

Wegwerp pen of vulpen?

Een van de grote verschillen in pennen zit hem in de pennen die je weggooit als ze leeg zijn en de pennen die je gewoon weer bijvult om ze weer te gebruiken. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan een vulpen. Je kunt een Fijne vulpen kopen via Pwakkerman.com, die je gewoon weer bijvult en keer op keer, weer gebruikt.

Geef toe, we hebben allemaal een pen die heerlijk schrijft, of in ieder geval gehad. Want de kans is groot dat je die niet meer hebt.

Zonde om die dan weer weg te gooien nadat deze leeg is toch? Als jij jouw ideale pen hebt gevonden dan kun je deze net zo goed gewoon blijven gebruiken!

Vulpen of Parker pen?

Wie kent ze niet; Parker pennen. Net als de vulpen, is de Parker pen, een duurzame pen. Je gooit deze pennen dus niet zomaar weg na gebruik.

Om de keuze te kunnen maken tussen deze pennen, komt het neer op persoonlijke smaak. Niet iedereen vindt het fijn om met een vulpen te schrijven bijvoorbeeld. Ben jij een van deze mensen? Dan kun je misschien beter een Parker balpen bestellen, om toch de keuze te maken voor een goede, duurzame pen.

Vind jij een vulpen juist heerlijk schrijven, dan kunnen wij de Vulpen Mont blanc zeker aanraden. Met een zeer ruim assortiment aan verschillende types pennen van dit merk, zit er voor iedereen de perfecte pen tussen. Om zelf te houden, of om als cadeau te geven.

De beste, duurzame pennen

Waar je merken kent van schoenen, kleding en bijvoorbeeld de A merken in de supermarkt, is dit bij pennen ook zeker het geval.

In de winkel kies je voor bepaalde merken, omdat dit persoonlijk het beste bij jou past. Of dit nu ligt aan je budget, of geheel aan de smaak. Keuzes tussen merken maak je bijna dagelijks.

Op het gebied van duurzame pennen, zijn er ook vele merken om uit te kiezen. Ook hier geldt, dat dit voornamelijk neerkomt op persoonlijke smaak en voorkeuren.

Je kunt kiezen voor een alom bekend merk zoals Parker, maar ook pennen van het merk Mont Blanc of Lamy worden veel verkocht. Ontdek welke pen het beste bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *