Het aanschaffen van een nieuwe telefoon

telefoon thuisvergelijken

In sommige gevallen is een zakelijke telefoon noodzakelijk om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk met jouw bedrijf kunnen communiceren. Bovendien hebben medewerkers over het algemeen ook een zakelijke telefoon, zodat zij ook buiten de deur met klanten kunnen telefoneren. Hoewel sommige klanten e-mail of andere communicatiemiddelen niet erg vinden, geven de meeste toch de voorkeur aan het gemak van “even snel bellen”. Uiteraard kun je als ondernemer hiervoor jouw eigen telefoonnummer gebruiken, maar dit komt wel iets minder professioneel over. Het installeren van een duur telefoonsysteem is voor kleine ondernemers financieel vaak niet haalbaar. Gelukkig zijn er wel een aantal tips om te besparen op zakelijke telefonie en die bespreken we graag met je!

Kies voor een betaalbare smartphone

Heb je een nieuwe telefoon nodig, omdat jouw oude telefoon niet goed meer werkt? Of wil je echt een aparte smartphone die je voor zakelijk gebruik houdt, zodat je jouw huidige toestel voor privé gebruik houdt? Kies bijvoorbeeld dan voor een refurbished iPhone zakelijk. Deze toestellen hebben al een eerdere eigenaar gehad en worden door refurbished aanbieders weer opgekocht. De toestellen worden vervolgens volledig gecontroleerd en onderdelen worden vervangen waar nodig. Na een grondige controle wordt het toestel opnieuw aan de consument aangeboden. Hierdoor zijn deze toestellen een stuk goedkoper dan wanneer je een splinternieuwe telefoon koopt. Refurbished is ook zeker voordelig wanneer je ook voor jouw werknemers telefoons wilt aanschaffen.  

Kijk naar de meest voordelige abonnementen

Uiteraard zijn er ook tips op het gebied van voordelige abonnementen. Je kunt kiezen voor een Prepaid abonnement, maar anno 2021 is dit helemaal niet zo voordelig (en handig) meer. Je hebt eigenlijk altijd internet nodig om e-mails te controleren en als je toevallig een keer een lang telefoongesprek hebt, ben je meteen al door je bundel heen. Kies daarom altijd voor een abonnement. Online zijn er allerlei vergelijk sites waarbij je kunt zien welke provider en welk abonnement het meest voordelig is. Kies je bijvoorbeeld voor een refurbished of tweedehands telefoon? Dan heb je het voordeel dat je een sim only abonnement kunt afsluiten welke een stuk goedkoper is dan wanneer je een telefoon met abonnement kiest. In dat laatste geval betaal je namelijk ook voor een toestelbundel om de smartphone af te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *