Linkbuilden in een internationale context

searching thuisvergelijken

Concurreren op de markt met concurrenten gaat allang niet meer over de concrete markt, waar marktkoopmannen het hardst probeerden te roepen om zichtbaar te worden voor de bezoekers van de markt. Dat betekent echter niet dat zichtbaarheid geen rol meer speelt in de huidige manier van marketing. Zichtbaarheid heeft in dit geval alleen betrekking op ónline zichtbaarheid, waarbij je ervoor moet zorgen dat jouw website boven die van de concurrent komt te staan. Hoewel dit eenvoudig klinkt, blijkt het achterliggende verhaal zeer complex en technisch te zijn. Zoekmachineoptimalisatie houdt dan ook meer in dan je mogelijk verwacht en blijkt bovendien zeer tijdrovend te zijn. Probeer daarom niet tevergeefs aan SEO, maar besteed linkbuilding uit aan de experts van Economy!

Internationale SEO: wat is dat?

Voor wie online marketing onbekend terrein is, zal niet bekend zijn met de termen zoekmachineoptimalisatie (of SEO) en linkbuilding. Wanneer onze specialisten hierover spreken, hebben zij het over het opbouwen van een netwerk van links aan de hand van interessante content met effectieve zoekwoorden. Wanneer Google namelijk opmerkt dat links naar jouw website te vinden zijn op andere, relevante websites, zal jouw positie in de zoekresultaten toenemen. Op die manier wordt dus een hogere plek dan de concurrent bewerkstelligd en springt jouw website eerder in het oog van gebruikers. Dit werkt niet alleen zo voor de Nederlandse zoekresultaten van Google, maar ook voor linkbuilding Frankrijk, linkbuilding Belgie en oneindig veel andere landen. De experts van Economy weten de linkbuildingtechniek dan ook in een internationale context toe te passen, waardoor het uitbesteden van linkbuilding aan onze experts een wijze keuze zal zijn.

Meer informatie over Economy

Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis kent Economy de kneepjes van het vak en schieten wij u graag te hulp op het gebied van online marketing. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *