In de vastgoedsector kiest men steeds vaker voor perscontainers

perscontainers

In de vastgoedsector kan je veel met bedrijfsafval te maken hebben. Een perscontainer huren via Afvalperscontainer.nl kan uitkomt bieden. Dit gebeurt ook steeds vaker. Het is het soort container dat afval samenperst waardoor je minder ruimte en minder transport nodig hebt om het te verwerken. De automatische volmelder die erop zit, helpt je om contact te houden met de ophaaldienst. Zo wordt deze op tijd geleegd, maar ook niet eerder. Dit helpt je om zowel het milieu als kosten te sparen. Het is slim om hier eens dieper op in te gaan.

Duurzaam inzamelen van afval

De perscontainer op Afvalperscontainer.nl is een belangrijk hulpmiddel. Je kan het afval verdichten en zo grote hoeveelheden veel kleiner maken. Dit is duurzaam en praktisch. Moderne technologie staat toe dat de ophaaldienst in contact staat met de containers. Zo is hele goede service op maat te bieden. Dit komt jouw organisatie natuurlijk ook ten goede. Het is mogelijk om containers voor allerlei verschillende soorten afvalstromen aan te leveren. Wanneer je hebt onderzocht wat je nodig hebt voor jouw vastgoed, dan kan je daar dus heel gemakkelijk op inspringen op deze wijze.

Werken met de miniperscontainer

Wanneer je meer afval dan ruimte hebt, dan kan de miniperscontainer uitkomst bieden. Een model met drie kubieke meter inhoud heeft maar 8 vierkante meter vloeroppervlak nodig. Er kan 27 kubieke meter afval in samengeperst worden. De ophaaldienst werkt met speciale bussen die deze kleine ruimtes aankunnen. Bovendien kunnen ze in deze kleine ruimte de volle container wisselen voor een lege. Dit helpt je om het schoon en fris te houden. Juist bij vastgoed is dit belangrijk. Er zijn ook nog kleinere modellen die nog minder oppervlak nodig hebben.

Werken met innovatieve middelen

De perscontainer is perfect om afval in te zamelen in de vastgoedsector. Zeker ook omdat er vaak locaties zijn met meerdere gebruikers. Denk dan aan winkelcentra of verzamelgebouwen. Innovaties waar je aan hebt zijn niet alleen de volmelder, maar ook een registratiesysteem. Zo wordt de container alleen gebruikt door mensen die daarvoor bevoegd zijn. De registratie speelt hier een belangrijke rol in. Dit voorkomt ook veel ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *