De make up trends van 2021

make up thuisvergelijken

Hieronder lees je meer over de nieuwste make-up kleuren en technieken in 2021. Ontdek de nieuwe kleuren en opmaaktechnieken van lippenstift, foundation, eyeliner, oogschaduw en blush. Update je look met de make-up tips op dit online magazine die helemaal van nu zijn. Meer over beauty en make up trends in 2021 lees je hieronder.

De make-up trends voor 2021 zijn heel erg natuurlijk. Dat geldt ook voor je ‚strandmake-up’. Die make up moet je mooier maken, maar tegelijkertijd bijna niet te zien zijn. De basis voor een ultramoderne huid is huidverzorging. Geef je huid aandacht en ga vooral niet teveel in de zon! Niet alleen omdat het schadelijk voor je gezondheid is maar ook omdat je huid er vele malen minder goed uit gaat zien.

Natuurlijke make-up look verrijken met een speels element

Een andere trend in 2021 is om je natuurlijke make-up look te verrijken met een speels element. Dat kan van alles zijn. Blauwe wimpers of een gekleurde lipgloss op je ogen. Een lintje strass bij wijze van eyeliner op je ogen zoals we dat in 2021 veel op de catwalk zien. Je kunt ook een vloeibare zilverkleurige of goudkleurige eyeliner gebruiken. Dat staat net zo feestelijk. Kies één element waar je je goed bij voelt en voeg die toe aan je natuurlijke make up look.

Volgens de klassieke make-up regels dekken we alles af wat rood is. In plaats van deze kleur te camoufleren mag je hem dit seizoen juist accentueren. Zo kun je rood met je huid laten versmelten zodat het een natuurlijke blos lijkt, alsof je in de zon bent geweest. Je kunt ook voor uitgesproken rode wangen gaan. Je kunt zelfs een andere kleur dan rood, roze of oranje voor die wangen kiezen, bijvoorbeeld geel, een kleur die in het verlengde van goud ligt. Zo gek is dat eigenlijk niet want goud komt vaak in highlighters terug.

Ook qua texturen is er in 2021 veel gaande. Crème blush is niets nieuws meer maar de texturen van de hedendaagse make up zijn steeds vernieuwender. Er zijn zelfs mixen van gel, poeder en crème, maar gebruik ook eens een poederblush. Of gebruik een gloss lippenstift op je wangen en werk het product met je vingers in de huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *