beste Bitcoin apps

bitcoin thuisvergelijken

Ga je in Bitcoin beleggen en ben je op zoek naar een goede Bitcoin app die gebruiksvriendelijk en praktisch is, maar ook geschikt is voor iedereen? Dan is het slim om eerst een vergelijking te maken van de allerbeste Bitcoin apps. Ga door met lezen als je wilt weten wat de 5 beste Bitcoin apps zijn.

Een goede Bitcoin app

Het is belangrijk om aan te geven wat de kenmerken zijn van een goede Bitcoin app. Met een goede Bitcoin app kan je zelf je Bitcoins verhandelen en opslaan. Daarnaast kan je bij een goede Bitcoin app kiezen tussen een iOS en een Android versie. Een relatief nieuwe Bitcoin app die we onlangs getest hebben staat nog niet in onze top vijf, maar is ook zeker een aanrader. Wil je weten waarom? Lees dan deze Blox review en ontdek de voordelen. Hieronder de top 5 beste Bitcoin apps van 2021.

Top 1: Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto app waarbij je Bitcoins op een goedkope, veilige en gemakkelijke manier kunt opslaan en verhandelen. Bitvavo is niet alleen voor gevorderden, maar ook geschikt voor beginners.

Top 2: Bitpanda

Met Bitpanda kan je verschillende crypto munten kopen en verhandelen door je account met een creditcard te koppelen. Naast crypto kan je hier ook terecht voor andere valuta, aandelen en edelmetalen.

Top 3: LiteBit

LiteBit is een Nederlandse Bitcoin app voor het kopen en bewaren van Bitcoins en andere cryptovaluta. Deze app is inmiddels vrij bekend onder de echte Bitcoin fanaten.

Top 4: Binance

Binance is een jonge crypto currency app die in kort tempo is gegroeid. Deze populariteit is te danken aan de goedkope transacties op dit handelsplatform, de snelle verwerkingsprocessen en de goede dienstverlening.

Top 5: Blue Wallet

Met de Blue Wallet kan je veilig beleggen dankzij het extra wachtwoord en de nep wallet. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op anonieme wijze Bitcoins te verkopen of kopen, mits je beschikt over een Hodl Hodl rekening. Op Blox review kan je nagaan wat de kenmerken van de beste Bitcoin apps zijn.

Ben je van plan om in Bitcoin te gaan investeren, maar weet je nog niet hoe en wat? Dan is het verstandig om eerst met een deskundige te spreken zodat je van professioneel advies voorzien wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *