Bespaar op tijdschriften met deze tips tijdschriften

tijdschriften thuisvergelijken

Ben je net als mij wekelijks voor het tijdschriftenschap te vinden? Dan kun je vast en zeker wat handige bespaartips gebruiken. Al die tijdschriften kopen kost je bakken met geld. Dat moest maar eens afgelopen zijn! Dat heb ik mijzelf beloofd.

Daarom heb ik afgesproken wat ik aan tijdschriften mag besteden. Dat helpt mij niet meer dan ik te besteden heb uit te geven. Maar daarmee heb ik nog geen geld kunnen besparen. Daar heb ik creatief als ik ben gelukkig wat op gevonden. Een aantal tips die ook jij moet weten als het over tijdschriften gaat.

Kies voor tijdschrift aanbiedingen.

Heb je net de tijdschriften in je mandje gedaan zie je een voordeelpakket liggen. Vaak bij de kassa of in van die speciale rekjes. Goed opletten dus! Want daardoor bespaar je vaak meer dan de helft. Het is tegenwoordig het eerste waar ik naar zoek. Een betere bespaartip is er bijna niet.

Je hebt bovendien absoluut wat te kiezen. Er zijn tal van voordeelbundels te koop. Je moet er overigens wel opletten dat je actuele titels kiest. Want dat is lang niet altijd het geval heb ik ontdekt. Het komt vaak voor dat er een ouder tijdschrift in zit die je misschien al gelezen hebt. Dat zou natuurlijk ontzettend zonde zijn.

Kies voor online tijdschriften, een stuk voordeliger.

Heb je een tablet liggen? Dan kun je absoluut overwegen om je digitaal te abonneren. Er zijn verschillende apps voor beschikbaar. Hoewel er niets gaat boven een echt papieren tijdschrift kun je er flink door besparen. Het is de overweging meer dan waard! Al is het enkel en alleen al om geld te besparen.

Het lezen van tijdschriften op een tablet kan in het begin even wennen zijn. Het leest nu eenmaal anders dan vanaf papier. Voor de een een groot voordeel en voor de ander een enorme tegenvaller. Daarom is het altijd goed om eerst een proefabonnement te nemen die automatisch stopt. Via Proefabonnementkrant.com vind je de beste deals van proefabonnementen op diverse tijdschriften.

Soms is een abonnement veel voordeliger.

Koop je elke week de Linda, Story of autoweek in de winkel. Dan is het vaak voordeliger om een abonnement te nemen. Waarbij je ook nog eens profiteert van introductie kortingen of die waardebon voor een winkel naar keuze. Hartstikke leuk en welkom natuurlijk!

Hebben je vriendinnen ook een tijdschriftenabonnement of zijn het fanatieke tijdschrift lezers? Dan is het uitwisselen van tijdschriften natuurlijk de allerbeste tip waarmee je veel geld kan besparen. Een app voor het uitwisselen van tijdschriften is zo gemaakt! Ik zeg absoluut doen!

Voor meer informatie en trends raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de blog Choose Beautiful!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *