4 tips voor het opknappen van jouw keuken

keuken thuisvergelijken

Heb je een nieuwe woning gekocht en is de keuken wel aan wat verandering toe? Of kook je nu al zo lang in dezelfde keuken dat deze wel wat moderner mag? Er zijn ontzettend veel manieren om jouw keuken een upgrade te geven zonder dat je al teveel geld uitgeeft. Zelf de keuken renoveren is dan ook goed te doen. Zie je dit toch niet zo zitten? Dan kun je altijd een bedrijf inzetten voor jouw keukenrenovatie in Zuid Holland.

Schilder de keukenkastjes

Heb je jouw woon- of eetkamer in een nieuwe kleur geschilderd, maar past de keuken nu niet meer in het geheel? Dan kun je de houten keukenkastjes eenvoudig in een andere kleur schilderen. Hiervoor zul je de kastjes eerst goed moeten schuren. Het eindresultaat zal je verbazen; wat kleur allemaal niet kan doen!

Een nieuw werkblad

Een nieuw werkblad is één van de dingen die je kunt doen om jouw keuken een nieuwe uitstraling te geven. Bij een nieuw werkblad kun je denken aan kunststof, marmer, beton of zelfs hout. Een nieuw werkblad voor de keuken kun je eenvoudig zelf maken door bijvoorbeeld beton te gieten. Dit klinkt als een hele onderneming, maar in de praktijk valt de klus mee en is dit een goede manier om jouw keuken een industriële look te geven.

De spatwand vervangen

De spatwand in de keuken kan snel verkleuren, vieze vlekken krijgen of stuk gaan: door de spatwand te vervangen krijgt jouw keuken al snel een nieuwe look. Je kunt de spatwand vervangen door nieuwe tegels, maar heb je ook al eens nagedacht over een spiegelwand, rvs wand of zelfs een glazen spatwand? Al deze spatwanden upgraden jouw keuken!

Zie je al deze klussen niet zitten? Dan is het altijd mogelijk om jouw keuken compleet te renoveren. Dit kost wellicht iets meer, maar dan kun je ook weer voor een langere periode door met jouw keuken! Succes met het klussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *