Wat kost een container huren?

houtafval

Hoeveel kost het om een container te kunnen huren? Dit hangt in de eerste plaats af van het soort afval, bijvoorbeeld puin of hout. Daarnaast gaat het om de hoeveelheid en welke afstand de containerverhuurder naar jou moet afleggen. Een bouwafval container bij Puincontainershop.nl huren kan bijvoorbeeld een goed idee zijn. De kosten daarvoor verschillen wel per klus en per omvang. Het is de moeite waard om dit goed uit te zoeken, zo kan je het beste eruit halen voor jezelf.

Hoe wordt een tarief bepaald?

Als het gaat om het huren van een container, dan wordt het tarief in stappen bepaald. Er wordt eerst gekeken naar de inhoud van de container. Daarna wordt gekeken naar wat het transport kost. Vervolgens worden de kosten voor verwerking en milieutoeslag erbij opgenomen. Er kunnen kosten zijn voor een te volle container, voor diefstal of schade, voor het annuleren, voor huren in het weekend, voor een vergunning en voor het bezet houden van betaalde parkeerplaatsen. Houd daar dus ook rekening mee bij het plaatsen.

Wat is de gemiddelde prijs?

Een container kan in allerlei vormen voorkomen. Denk aan een hout container. Het is belangrijk om dan te kijken naar de inhoud, die vaak rond 6 m3 ligt. Wanneer je deze huurt, dan is de prijs vaak rond 290 euro. Dit is natuurlijk best een flink bedrag. Het is daarom slim om dit op voorhand in het budget mee te nemen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de kosten voor het verwerken van het afval aankan. Dit maakt het altijd net wat gemakkelijker.

Vergelijken van de prijzen

Het kan slim zijn om de prijzen van de containers te vergelijken. Dat doe je door verschillende aanbieders een offerte te laten uitbrengen. Vraag daarbij om de all-in prijzen. Je weet er zeker van zijn dat je echt precies weet wat je mag verwachten. De verschillen kunnen tot wel enkele tientjes groot zijn. Dat hangt af van de inhoud, maar ook van de prijzen die de aanbieder rekent. Kijk ook goed naar het soort afvalstroom dat je wilt verwerken. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen hanteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *