Wat komt er kijken bij het verhuizen van je bedrijf?

Bedrijfsruimte

Als je bedrijf snel is gegroeid, dan kan het voorkomen dat je je bedrijf moet verhuizen naar een ander bedrijfspand. Het is namelijk de bedoeling dat de werknemers nog steeds hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zodat dat ze hierin belemmerd worden door een gebrek aan ruimte. Het verhuizen naar een ander bedrijfspand is erg veel werk, want er zijn veel zaken die hierbij komen kijken. Welke zaken dit precies zijn, vind je dan ook in dit artikel. 

Het verhuizen van de inboedel

De kans is groot dat je de meubels mee wilt nemen naar het nieuwe bedrijfspand. De meubels zijn nog in uitstekende staat en het is daarom vrij zonde als je hier afstand van zou doen. Het verhuizen van de meubels is een hele klus, vooral als je momenteel een groot bedrijfspand hebt. Er zijn dan talloze meubels te vinden en deze moeten allemaal verhuisd worden. Je wilt je hier als bedrijf niet mee bezighouden en dat is begrijpelijk. Het is daarom aan te raden om een bedrijf in te schakelen dat zich richt op woningontruiming of het verhuizen van inboedels. Ze kunnen al het werk voor jou uit handen nemen en dat is wel zo fijn. 

Het schoonmaken van het bedrijfspand 

Als je het huidige bedrijfspand hebt gehuurd, dan is het de bedoeling dat je het bedrijfspand weer schoon oplevert aan de verhuurder. De verhuurder heeft het bedrijfspand ook schoon aan jou opgeleverd. Het schoonmaken van een bedrijfspand is erg veel werk en kun je daarom het beste uitbesteden aan Actie Schoonmaken. Dit is een schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk richt op het schoonmaken van woning en bedrijfspanden die recent ontruimd zijn. Wanneer het bedrijfspand is schoongemaakt, kun je de sleutels inleveren bij de verhuurder. Hij/zij zal het zeer op prijs stellen dat je het bedrijfspand schoon hebt laten maken. 

Wat kost het uitbesteden van het schoonmaken van het bedrijfspand en het verhuizen van de inboedel?

Het verhuizen van de inboedel, maar ook het schoonmaken van het bedrijfspand is erg veel werk. Je kunt je wel voorstellen dat je hier uren tot dagen mee bezig zou zijn. Het is daarom zeker niet gek dat het ontruimen, verhuizen en schoonmaken van het bedrijfspand en inboedel veel geld kunnen kosten. Dit bedrag loopt, afhankelijk van de grootte, al snel in de duizenden euro’s. Als je een prijsindicatie wilt hebben van wat het ongeveer gaat kosten, dan kun je het beste contact opnemen met een schoonmaakbedrijf of een bedrijf dat zich richt op het ontruimen van woningen en/of bedrijfspanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *