Linkbuilding

Helpt je website naar de topposities!

Webpagina’s die naar jouw website wijzen, geven jouw website een betere waardering. Dit principe is de basis van linkbuilding. De specialisten van 050media zorgen ervoor dat jouw website een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel krijgt. Alleen dan helpt het jouw website omhoog in de zoekresultaten!

Link setup

Het linkbuildproces gaat van start met het maken van een zogeheten link setup. Dit bestaat uit de volgende stappen:

  • * Analyse van het huidige linkprofiel: hoeveel links verwijzen er op dit moment naar jouw pagina’s?
  • * Concurrentieanalyse: hoe pakken jouw concurrenten dit aan en waar zijn hun links te vinden?
  • * Marktverkenning: op wat voor manier worden vergelijkbare producten en diensten aangeboden?
  •  

De link setup is de basis van de linkbuildstrategie, waar het uitbreiden, verbeteren en onderhouden van het linkprofiel onder vallen.

Het is immers de bedoeling dat jouw links relevant zijn én blijven!

Link creatie

Behalve het strategisch inzetten van bestaande links, zullen we ook nieuwe pagina’s creëren waarnaar gelinkt kan worden. Dit gebeurt in de vorm van nieuwe content op jouw eigen website maar ook bijvoorbeeld blogs op externe platformen.

We nemen contact op met externe platformen en onderhandelen scherp voor kwalitatieve referenties op hun websites. Bovendien worden, indien nodig, bestaande pagina’s aangepast om een zo goed mogelijk conversieresultaat te behalen. Variatie en relevantie zijn dé sleutelwoorden die we in ons achterhoofd houden bij deze belangrijke stappen.

Link management

Maandelijks zullen we jouw linkprofiel analyseren om te zien of en in hoeverre deze bijgewerkt moet worden. De bijsturing van het profiel en linkcreatie van de daaropvolgende maand worden hierop gebaseerd. Ook wordt duidelijk welke links een update nodig hebben. Je posities houden we bovendien scherp in de gaten om in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt!

Linkbuilding pakket

Iedere maand jouw persoonlijke linkbuilder!

Linksetup
* Analyse huidige linkprofiel
* Concurrentie analyse
* Marktverkenning
* Strategiebepaling

Linkcreatie
* Interne linkcreatie
* Externe linkcreatie

Linkmanagement
* Position tracking
* Linkonderhoud

Geef aan op welke zoekwoorden jij beter zichtbaar wilt worden. Wij zoeken voor je uit wat er nodig is om dit doel te bereiken. Aan de hand hiervan krijg je een voorstel op maat.