Lightspeed laat je bedrijf groeien!

Verhoog je mobiliteit en werk efficiënter met Lightspeed.

Het Lightspeed CMS

Dit systeem is zeker voor kleinere ondernemers en bedrijven in het middensegment ideaal. Lanceer zonder technische kennis een webshop of laat een webshop op maat maken door onze Lightspeed specialisten. Bovendien heb je de mogelijkheid om het uitgebreide kassasysteem te koppelen. Of je nu één of meerdere winkels hebt, met Lightspeed heb je alle gegevens overzichtelijk bij elkaar. De overstap naar Lightspeed maak je eenvoudig met hulp van de specialisten van 050media. Als Lightspeed Certified Partner hebben we alle kennis in huis om jouw webwinkel en/of kassasysteem optimaal te laten draaien. Wij dragen graag bij aan de groei van jouw bedrijf!

Ben jij een startende ondernemer zonder technische kennis? Dan is Lightspeed voor je webshop ideaal. De Lightspeed specialisten van 050media staan voor je klaar. Ook is het mogelijk om direct zelf aan het werk te gaan. Het design pas je zelf aan met behulp van de HTML/CSS-editor. Zo geef je met Lightspeed je webshop eenvoudig de uitstraling die past bij jouw bedrijf. Dankzij de standaard responsive designs is de webwinkel ook op tablets en mobiele telefoons goed te bekijken. Dit is bijzonder fijn voor je klanten én voor jou. Een goed leesbare website draagt namelijk bij aan een hogere omzet. Lightspeed eCom is daarnaast SEO-vriendelijk. Met de vele tools voor zoekmachineoptimalisatie help je jouw webwinkel naar hogere posities in de zoekresultaten. Ben je overtuigd van de voordelen en wil je meer weten over Lightspeed? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

De voordelen van Lightspeed Ecommerce op een rijtje:

  • * Compleet pakket
  • * Volledige controle over je webshop
  • * Geen technische kennis nodig
  • * Geen dure programmeurs nodig
  • * Stijl aanpasbaar aan jouw bedrijf
  • * SEO-vriendelijk systeem
  • * Responsief design
  • * 150+ partners en apps om aan je software te koppelen
  • * Uitstekende inzichten in verkoopdata
  • * Envoudig voorraadbeheer

Lightspeed kassa

Als je in je restaurant of winkel staat heb je weinig tijd om met de voorraad bezig te zijn. Dat werk moet allemaal aan het einde van de werkdag nog gebeuren. Maak het jezelf gemakkelijk met Lightspeed kassa.

Vergeet ingewikkelde excel-sheets. Lightspeed kassa werkt in de cloud. Hierdoor kun jij overal overzichtelijke rapportages maken van real-time data. Of je nu in je zaak zit, thuis op de bank of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot betrouwbare gegevens. Bij 050media staan experts klaar om jou te helpen bij het opstarten van het Lightspeed kassasysteem. Zo weet je zeker dat je nieuwe kassa optimaal werkt!

Lightspeed retail

Je wilt je klanten natuurlijk de beste service bieden. Dit doe je met Lightspeed retail. Contant geld, pinnen en creditcards zijn geen probleem voor dit systeem. Lightspeed werkt op iOS-apparaten, zodat jij overal in de winkel de kassa en voorraadgegevens bij de hand hebt. Hierdoor kun je sneller vragen van klanten beantwoorden en wordt afrekenen gemakkelijker. Dit komt zowel je klantbeleving als je omzet ten goede.

Lightspeed retail biedt meer dan alleen een mobiele kassa. Je kunt er klantgegevens zoals naam, adres en eerdere aankopen in opslaan. Als je dat wenst, kun je zelfs persoonlijke notities toevoegen. Hierdoor kun jij je klanten gerichter informeren en een goede band opbouwen. Zo zorg je ervoor dat ze terugkomen en ook hun volgende aankopen bij jou doen.

Lightspeed support

Zie je een overstap naar Lightspeed wel zitten? De experts van 050media helpen je graag met specialistische Lightspeed support. Onze medewerkers hebben zich goed verdiept in dit systeem en weten precies hoe ze jouw website het beste kunnen realiseren of je bestaande webwinkel nóg beter kunnen laten draaien. Met eerlijk en deskundig advies helpen we jou om een hogere omzet te behalen. Stap over en maak gebruik van de uitstekende Lightspeed support van 050media!