Informatie

Of u nou op zoek bent naar bootaccessoires , bootonderdelen of andere waterport benodigdheden, bij Nautic Gear bent u verzekerd van een snelle verzending van uw waterportartikelen en helpen wij u graag met uw vragen! Bij ons vindt u een ruim assortiment: van Stootwillen, lijnen en landvasten, navigatieverlichting, maar ook voor een Bilgepomp tot aan een scheepsklokken kunt u bij ons terecht. Snel besteld en vlot geleverd!

Deel hier ervaringen met kopen bij nauticgear.nl

Adresgegevens

Amperestraat 5
6716 BN
Ede
Nautic Gear krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 19 19 ervaringen.

Reviews

19 beoordelingen

2019 door Ben
Acculader van Talamex van november vorig jaar gaf de geest. Deze teruggestuurd ter reparatie. Echter de reactie van de leverancier duurde al bijna 3 weken, dat vond Nautical Gear ook wel beetje lang duren en was voor hen reden om direct een nieuwe op te sturen met 2 flesjes wijn. Deze de volgende dag in huis. Kijk dat is nu SERVICE met hoofdletters. Top !!
2019 door wim zoetermeer
goede, correcte en snelle levering en ik ben zeer tevreden met mijn product.
2019 door StanleyApora
How You Can Make $100,000 Every Month Trading Forex: http://rih.co/cryptoinvestbitcoin18840
2018 door Klaas de Groot
Uitstekende service, snelle levering en scherpe prijzen! Bovendien verstand van zaken. Heb al meerdere malen besteld en elke keer weer positief verrast. Ook als iets langer duurt prima opgelost en op de hoogte gehouden.
2018 door S. Hoekstra
Geweldige service, vuurmandje van de Cobb was overboord gevallen, dan doet ie het dus niet meer, nergens een nwe te krijgen... Nautic Gear stuurt ons gewoon het allerlaatste exemplaar uit een voorraad-Cobb!! Wij zijn hiermee fantastisch geholpen, nogmaals veel dank !
2015 door M. van Oosterzee
Er was iets mis gegaan met het cadeau wat ik van mijn werkgever kreeg. Marcel Oosterhoff van Nautic Gear heeft het geweldig opgelost. Een dag later ontving ik alsnog de artikelen die ik graag wilde hebben. Voor mij een reden om hier weer te bestellen.
2015 door Groenedal
Razend positief over Nautic Gear. Had een draadantenne voor de bootradio besteld, maar kreeg een (duurdere) vaste antenne geleverd. Een telefoontje en binnen een minuut opgelost. Ontving een dag later de draadantenne en de vaste antenne mocht ik zelfs houden vanwege het ongemak (wilde hem liever terugsturen want zo'n ongemak was het nou ook weer niet, maar men stond erop dat ik hem mocht houden). Service met een hoofdletter!
2014 door Jan Verhoeven. Heusden NBr.
Nautic Gear? Een. Perfect adres, met verstand van zaken En buitengewone service. Iedereen aan te bevelen. Jan Verhoeven. Heusden a/d Maas. NBr.
2014 door Frans Westerbaan
Omdat de problemen met de Denson tv niet telefonisch op te lossen waren naar Veenendaal gereden. Trof daar een zeer bij mijn probleem betrokken eigenaar. Op vakkundige wijze door hem geholpen. Probleem opgelost. Geen moeite was teveel, al met al ruim anderhalf bezig geweest. Duidelijke uitleg gehad over mogelijke oorzaken. Met handdruk en glimlach tevreden afscheid genomen. HULDE VOOR DE SERVICEGERICHTHEID.
2013 door Fam Poelstra
Bedankt Nauticgear voor de zeer snelle levering van onze petroleumkachel. Nergens te krijgen en bij jullie sneller dan snel! Hardstikke bedankt! Fam Poelstra
2013 door v.heldsen
Het probleem met mijn weema snelheids metr gps is naar mijn tevredenheid op gelost met groet Kees
2013 door Johan van Meel
Ik kan echt iedereen Nautic Gear aanbevelen. Had een Fusion radio gekoch met een afstandsbediening en kreeg het niet aangesloten. Gebeld en gelijk iemand aan de telefoon met verstand van zaken! Zo kon ik in het weekend toch de boel afmaken. Top gewoon, netjes geleverd en snel ook. Trouwens ze waren ook nog eens niet duur en levering uit voorraad. Later bestelde ik nog een subwoofer. Daar was ik minder tevreden over en deze kon ik na mijn vakantie retour sturen. Ik had het geld 2 dagen later weer op mijn rekening!
2013 door v.helden
twee maal gemail over een wemasnelheidsmeter nooit geen andwoord retour gekregen -niet netjes -
2013 door Joost
Prima winkel ook voor 1 kokertje sikaflex. Wordt snel geleverd en prima verpakt. Ook met een technische vraag ben ik snel geholpen. Goede webwinkel met technische kennis van wat ze verkopen. Joost Bel, Zandvoort
2011 door Ellen van Beuningen
Na de uitstekende persoonlijke afhandeling van onze bestelling beloofd deze positieve ervaring te melden. Bedankt voor alles! Wij gaan nu dankzij Nautic Gear onbezorgd op zeilvakantie. Groetjes, Ellen
2011 door sonja rodenburg
uitgebreid servies besteld en 3 dagen later in huis. Keurige brief erbij en op een vraag keurig vlot antwoord. Bedankt Nautic Gear!!
2011 door Van heukelem
TV besteld bij Nautic Gear en de volgende dag in huis. Bleek er een krasje op het scherm te zitten door het transport. Teruggezonden. Niks reparatie, gewoon een compleet nieuw toestel gekregen!! Petje af voor deze vlotte en klantvriendelijke afhandeling!!
2010 door J.A. Stassen
Nu reeds meerdere malen wat besteld bij deze overzichtelijke watersportwinkel. Prima service en vlotte beantwoording van een vraag van mij. Voor mij de watersport webwinkel, ze doen wat ze beloven
1970 door Henk en Nelly Wijnhout
Beste Nautic Gear eigenaar, Hiermee willen wij onze complimenteren voor uw op service gerichte wijze van zakendoen. Onze bestelling kwam mede tot stand door de interessante aanbieding van de DQ LCD TV maar vooral hoe u ons te woord stond - telefonisch -. Keurige bevestingen van de bestellingen per e-mail staafden het vertrouwen in uw bedrijf met als geweldige extra het voicemail bericht of alles naar wens was. Dit is de manier van zakendoen die ook wij nastreven maar het blijft toch een zeldzaam verschijnsel! De winterkortingaktie lag een paar dagen later in de bus, ook leuk! Als uw doel is om vertrouwen in uw (internet)bedrijf te geven dan is dit zeker gelukt. We zullen NauticGear absoluut aanbevelen als een prima zaak aan al onze watersportvrienden en familie! Veel succes met uw bedrijf. Groeten Henk en Nelly Wijnhout
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Nautic Gear review