Informatie

Business to Business textiel leverancier met allerlei mode artikelen.

Adresgegevens

Stormsweg 2c
2921 LZ
Krimpen aan de IJssel
id wear krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

Reviews

4 beoordelingen

2013 door Boonstra
Caps besteld, 2 dagen later binnen. prima services.
2013 door Scholte
Afgelopen jaar een aantal spullen bij dit bedrijf besteld. Zeer correcte services en zeer snelle levering. Ze maken gebruik van een zeer duidelijke website en hebben ons kwaliteit geleverd!
2011 door Bas / Id Wear
Beste MudSweatTrails, jammer dat we zo'n negatieve review mogen lezen. U had geen bruikbaar logo beschikbaar. Daarom hebben we kosteloos het logo nagetekend en een drukproef gestuurd. Deze drukproef heeft u goedgekeurd. U had niet gezien dat er 2 drukkleuren verwisseld waren. Dat is erg spijtig, maar deze proeven worden natuurlijk niet voor niks verstuurd. U kent uw logo immers het beste.. Omdat de logo's al geprint waren hebben we u een extra vergoeding berekend van 32% op het orderbedrag. Naar onze mening erg netjes opgelost. Uiteraard begrijpen we dat u liever niks had willen betalen en dat dit in uw ogen klantvriendelijker was geweest. We hebben van u op 4-5 de opdracht gekregen voor levering 11-05. Deze afspraak zijn we nagekomen. Jammer dat het niet 100% vlekkeloos is verlopen, maar terugdraaien is niet mogelijk. Het sample heeft u nooit betaald (ondanks dat dit vooraf schriftelijk overeengekomen was). Inmiddels is deze factuur ook nog gecrediteerd.
2011 door MST
Het vinden van een goede leverancier voor het bedrukken van (sport-)kleding blijkt heel moeilijk te zijn. Zo valt ook IDwear voor ons ook af als leverancier. Zowel op het gebied van kwaliteit als klantvriendelijkheid. Onder acceptabele tijdsdruk lieten wij caps bij hen bedrukken. Alles vooraf betalen, want anders wordt er niks gedaan (welkom!). Wij zouden akkoord geven op drukproef van de caps. Het ging dan om de grootte en stijl van de tekst onder een bestaand logo. Duidelijke instructie: het door ons aangeleverde bedrijfslogo moet worden gebruikt (ik heb het over een internationaal groot merk / logo). De tekstopzet was correct, akkoord gegeven. Worden we een dag later geconfronteerd met een foto van het eerste gedrukte exemplaar. Het logo heeft IDwear op eigen initiatief een remake gegeven! Deadlines werden korter en onder die druk konden zij alleen nog wat doen als wij nog eens 50% van de totaalorder bij zouden betalen. Waarom dit bedrag zo hoog is konden ze ons niet uitleggen. Om in kosten te middelen is ook niet bespreekbaar. Ze erkennen geen fout te hbben gemaakt en doen ietsje van de prijs af. De levering vindt op tijd plaats en uiteindelijk correct. De teleurstelling blijft achter. Bedrijven die misbruik maken van situaties. Klap op de vuurpijl: ook als je een grote order hebt geplaatst krijg je een factuur voor 1 sample opgestuurd. Voor ons het besluit nog 10 minuten aan deze partij te besteden... middels een review.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

id wear vind je in de volgende categorieën

Jouw id wear review