goedkope-kooien


Als u op zoek bent naar de juiste en betaalbare kooi voor u huisdier bent u bij goedkope-kooien.nl op het juiste adres. Wij streven er naar om de goedkoopste kooien aan te bieden van de beste kwaliteit zodat u nooit teveel betaald voor u kooi.

Percivalstraat 130
1813lx
Alkmaararray(0) { }

5 beoordelingen

goedkope-kooien krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

2014 door sharon

10 dagen geleden een kooi besteld voor mijn dochter van 10 jaar,ze had zelf hard gespaard om 40 euro bij elkaar te krijgen..nog steeds geen kooi. telefoon word niet opgenomen, mail niet beantwoord, Ik wacht deze week nog af anders ga ik aangifte doen van oplichting!
2014 door Kees

's Zaterdags kooi besteld. Werd de volgende woensdag geleverd, echter niet via post.nl, maar wel met een voorafgaande mail met een geschatte levertijd en die bleek te kloppen. Kooi voldeed aan de verwachtingen. Leuke prijs. Geen klagen.
2014 door Petra

Ik heb zondag een kooi besteld. Maandag betaald en verzonden werd mij gemeld in een mailtje. Het is nu vrijdagavond en de kooi is er nog niet. Heb diverse keren gebeld en blabla verhalen aan moeten horen. Ik zou vandaag weer teruggebeld worden. Mijn vermoedens werden werkelijkheid, want ze hebben me niet terug gebeld. Tevens heb ik meerdere mailtjes gestuurd en krijg geen antwoord. Zelfs een appje ... Heb zelf de hele dag proberen telefonisch contact te krijgen, maar ze nemen gewoon de telefoon niet meer op en later op de dag stond de telefoon gewoon uitgeschakeld :-( ben echt pissed ! Ben hele dagen thuis, dus tot 21.00 uur leveren prima, maar ze komen maar niet opdagen. Ik ga als de kooi er morgen nog niet is serieus werk van maken. Want als dit oplichterij is, dan zijn de kooien nog niet zo goedkoop ! Mijn agapornis zit noodgedwongen nu al sinds zondag in een kattenvervoers mandje. Nee de kooi zou er binnen een dag zijn. Nee nee merk het... We zijn bijna een week verder en krijg een heel onaangenaam gevoel hierbij !!!
2013 door danny

slechte service zijn nooit bereikbaar laten reageren niet op mail en nemen telefoon niet op
2013 door Pauline

Ik zou hier geen kooi meer bestellen. Op de site stond dat ze leveren via Post.nl (deze levert bij ons in de avonduren), maar helaas gebeurt dit door een andere transporteur die overdags levert. Kooi is nu na drie dagen nog niet binnen. Omdat ik overdags niet altijd thuis ben heb ik gevraagd of ze de transporteur toestemming willen geven het pakket, bij niet thuis zijn, in de berging te zetten, maar dat doen ze niet. Ze maken fout op fout, maar laten de klant met het probleem zitten. Waardeloze service.

Jouw goedkope-kooien review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met goedkope-kooien

goedkope-kooien vind je in de volgende categorieën