ffShoppen.nl


De webshop ffShoppen.nl wil de consument een dusdanige mogelijkheid aanbieden om diverse producten van verschillende leveranciers met één bestelling af te handelen. Denk hierbij aan aanbiedingen en ruim assortiment van trendy gadgets, populair speelgoed, originele cadeaus, hippe kleding, lekkere parfum en de nieuwste elektronica. Volg nu ook actuele actiecode deals van ffshoppen.nl op deze pagina.

Deel hier ook je ervaringen met warenhuis-webshop FFshoppen.nl en ontdek je actuele actiecode acties.

Meer en Duin 255
2163 HE
Lissearray(0) { }

Populaire producten van ffShoppen.nl


22 beoordelingen

ffShoppen krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 22 22 ervaringen.

2016 door Rob

Krijg ik op 23 juni Email met deze anrwoodt Bedankt voor uw bestelling, we hebben deze in goede orde ontvangen net als de betaling. Uw bestelling is doorgestuurd naar ons magazijn en zal spoedig verstuurd worden. deze mail stelt niks voor laat hij het product maar leveren
2016 door v Trigt

De bestelling ging goed. Wel had ik via cashbackkorting.nl besteld en via deze site kreeg ik extra korting . Hier werd 0,65 ingevoerd in plaats van 40,74. De korting willen ze niet aanpassen. ZE REAGEREN TOTAAL NIET OP MIJN MAILS !!!
2016 door Alex

Waardeloos bedrijf met de levering. Beloven vanalles na een week nog niets ontvangen terwijl de status 4 dagen geleden verzonden was. Track and tracé code wordt niet herkend. Als je belt schepen ze je af. Ik zeg NIETS kopen !!
2015 door P.L.Bos

Wij hebben een prima ervaring met ffShoppen. Eerlijk gezegd kan he gewoon niet beter. voor ons een dikke 10.
2014 door saindrenan

ben erg blij met de bezorging van mijnbestelling
2013 door Mona b.

Dropshipping, dus levertijden niet snel, wel leuke spullen, ik geef 3,5 dus 4 sterren
2013 door Olle

Dropshipping, dus lang wachten op je order
2013 door Michiel

Mijn product bleek niet op voorraad te zijn, maar de medewerker heeft mij telefonisch een prachtig alternatief voorgedragen. Nog goedkoper ook! Bedankt voor deze geweldige service!
2013 door William

Prima winkel! Alles is naar behoren afgeleverd en ik kreeg er een leuk cadeautje bij. Goed antwoord op mijn vragen en vriendelijke klantenservice.
2013 door Ivanski

Oplichters! rippers Pakket volledig volgens de return policy teruggezonden. Blijken er ineens stukken verdwenen te zijn uit de bestelling ik krijg maar half men bedrag terug. In de mails zegt de Heer Mark dat de verzendingskosten worden terugbetaald, krijg ik achteraf te horen dat dit niet kan voor Belgische klanten?!? Nee echt dit zijn geen mensen van hun woord, het is te hopen dat het gekochte artikel je bevalt of het is weggesmeten geld. Vaarwel FFshoppen tot nooit meer !!!
2013 door Erwin

Leuke webshop, uniek cadeautje gekocht. Snel en netjes geleverd.
2012 door Lenny

De Houten speelgoedkist van ffshoppen is een aanrader. Levertijd mag alleen met 4 dagen iets sneller.
2012 door loes

originele artikelen voor kadootje bijvoorbeeld
2012 door John

veel meuk waarvan je niet snel weet waar je het anders moet kopen
2012 door Remco

Voor onze sponsoractie bij ffshoppen mooie collectebussen voor een prikkie gekocht. Tip: Vervolgens heb ik er zelf stickers opgeplakt.
2011 door ffShoppen

Alle Carerra racebanen zijn nu tot 15 oktober heel scherp geprijsd! Binnenkort ook golfspullen en design meubels in ons online warenhuis. www.ffshoppen.nl
2011 door kareltje

Even shoppen en je hebt een vissenkom. Deze outletwebshop bezit een fantastisch goedkoop assortiment vissenkommen. Ze versturen de kommen ook nog eens zonder glasbreuken, allemaal super keurig dus.
2011 door ffShoppen.nl

Artikelen uit voorraad voor 16.00 besteld zijn de volgende dag in huis. Speciale kortingsactie tot 15 september 10% korting op al ons speelgoed.
2011 door bram

Interwarenhuis met duizenden dropshipping producten. Levertijd is niet heel snel, wel originele leuke artikelen
2011 door ffShoppen.nl

Wij hebben op 5 februari jl. onze nieuwe website gelanceerd. Een stuk overzichtelijker en duidelijker dan de oude site. Wij zien u graag terug
2010 door A. de kruijff

Wat een onoverzichtelijke site. Niet uit wijs te worden.
1970 door diederik

Bijzondere kado artikelen en gadgets in de chaotische shop gevonen, hier een straatnaambord voor mijn geslaagde broertje gekocht...

Jouw ffShoppen.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met ffShoppen.nl

ffShoppen.nl vind je in de volgende categorieën