Baja Bikes


Wil je een fietstocht maken door steden als Rome, Berlijn, New York en Barcelona? Of wandeltochten met begeleiding reserveren voor je stedentrips. Naast fietstours met gids kan je ook stadsrondwandelingen met gids online boeken bij Bajabikes.nl voor meer dan 15 steden.

Deel hier je ervaringen met begeleide wandeltours en fietsrondritten van Baja Bikes.


array(0) { }

6 beoordelingen

Baja Bikes krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 6 6 ervaringen.

2016 door Karin

Super leuke fietstocht gehad in Sevilla met gids Nan die er al een tijd woont. Top manier om veel van de stad te zien en te weten te komen. Kan het iedereen aanraden!
2016 door Linda

Gefietst in Rome en New York met Baja Bikes. Hele leuke manier om de stad te leren kennen die er zelf woont en dan ook nog Nederlands spreekt. Aanrader voor iedere stedentrip
2015 door Sandra

Ik heb met Baja Bikes gefietst in Parijs, dit was echt super! Een aanrader voor iedereen. Onze gids gaf ons veel informatie over de stad en leuke tips om na de tour te doen. Echt toppie.
2013 door Benjamin Arens

Topexcursie gedaan met Baja Bikes in Barcelona. Vorige keer in MAdrid. Fietsen met NEderlandse gids is echt alsof je er zelf woont. Doen!
2012 door B. Dijksma

De fietstour door New York langs alle highlights was een prachtige ervaring. De gids was gewoon Nederlands maar wist wel leuke plekjes waar de echte NYC locals komen. Bajabikes super bedankt!
2012 door Klaas

Vooraf in Nederland alvast een fiets reserveren voor je stedentrip! Bakabikes is een handige site voor fietsverhuur in steden als Barcelona, Berlijn en New York. Kies uit daghuur of een georganiseerde fietstour. Echt een aanrader om je stedentrip te verrijken!

Jouw Baja Bikes review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Baja Bikes

Baja Bikes vind je in de volgende categorieën