awcenter


Verkoop van Elektronica

Kramerstraat 116
3067RH
Rotterdamarray(0) { }

38 beoordelingen

awcenter krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 38 38 ervaringen.

2016 door Jan

Ik vermoed dat de politie als justitie niet zo'n haast hebben om deze man op te sporen en te laten boeten voor zijn belachelijke oplichtingspraktijken. Tot heden niks meer gehoord van de 130 aangiftes. Blijkbaar moet de politie boeven vangen en valt dhr kasi niet onder deze categorie. Dat bied kansen voor diegenen die graag 160.000 euro in een 5 dagen wil verdienen.
2014 door ilse

Voor mijn dochter haar 12de verjaardag een galaxy s3 mini gekocht én betaald (€ 169, 00) wel een bevestiging maar geen telefoon. Vraag me toch af of de eigenaar Dhr. Kasi van de aardbodem is verdwenen, er wordt nergens op gereageerd en van mijn aangiftes bij ING en politie heb ik alleen maar een bevestiging gehad. Er zal toch niets ernstigs met de man gebeurt zijn? Ik zou toch eens gaan kijken als ik de politie was want het zou fijn zijn als ik mijn geld dit jaar nog terug krijgl
2013 door Roland

Op 16 december 2013 2x playstation4 besteld, kreeg direct een bevestiging mail van AWCenter. De bestelling zou met 3 a 4 dagen binnen zijn. IK BEN NET ALS JULLIE OPGELICHT. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie, Via www.mijnpolitie.nl. Als alle gedupeerden aangifte doen dan wordt de zaak eerder opgepakt. Dus ga aub aangifte doen. Op internet kun je de naam van de eigenaar vinden incl. KVK nummer. Als een onderzoek gestart wordt en uiteindelijk voor de rechter komt dan kunnen we de schade op de verdachte verhalen. Voorwaarde is dat de verdachte geld/ inkomen/ bezittingen moet hebben. Dat hoop ik maar. Sterkte voor iedereen!!!
2013 door Coby

Ook opgelicht voor €150,- door deze mafketels!! Beter worden ze hard aangepakt en Beslist.nl medeverantwoordelijk! Alberto Stegeman zojuist ook een mail gestuurd. Schrijf je allemaal in op http://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=16067.0 en laat weten voor welk bedrag jij bent opgelicht
2013 door Sander

Schandige zaak dit
2013 door Twan

Zie alle voorgaande meldingen. Beslist.nl is medeverantwoordelijk. Ik eis compensatie van Beslist.nl. Ander lijkt mij het gerechtvaardigd via alle beschikbare media op te roepen voor een boycot van Beslist.nl.
2013 door Jeroen

Ja erg Jammer 2 dochters teleurgesteld Geen iPad Air. Wij zijn met name teleurgesteld dat sites als Beslist.nl en al die keurmerken (Q Shops had een 10 voor haar eigen rapport! en Keurmerk.nl en kamer van Koophandel nummer. Eigenlijk ben ik daar het meest in teleurgesteld. Dat stelt dus 0,0 voor. begin je als consument niks mee Dat vindt ik net zo goed misleiding. Het was nota bene een gewone prijs. Dus ik kan niet eens mezelf de schuld geven. Doe in ieder geval; aangifte via https://www.mijnpolitie.nl/if.shtml Dat is meld punt internet fraude, dan komt het op een centraal punt. Lokaal doet de politie ook helemaal niks. Hoe meer meldingen over deze figuren hoe beter. En dan verder op diverse andere sites. Tros opgelicht etc. Want ik denk dat de consument in Nederland zich er bewust moet van worden dat die keurmerken er dus voor niks zijn.
2013 door Richard

Slecht, iPhone niet geleverd site uit de lucht geen reactie op mail aangifte gedaan bij politie
2013 door Esther

WAARSCHUWING: OPLICHTER! Nintendo ds3 xl besteld ter waarde van 159 euro op 14-12-13. 20-12-13 nog niets ontvanegen. mail gestuurd, maar teruggekregen ,met failuremelding. Site leek betrouwbaar, bedrijf staat ook ingeschreven bij de KvK. Inmiddels aangifte gedaan bij politie. Site is uit de lucht
2013 door Marlieke

Ook ik ben opgelicht, wel heel raar dat ik de dag dat ik bestelde alleen maar positieve reactie lees over de site en paar dagen later ineens alleen maar negatieve dingen over de site lees. OPLICHTERS, ik ga aangifte doen!
2013 door elma

Heb 16/12 een Ipad besteld. ze hadden een keurmerk en terrecht gekomen via beslist.nl. mail met vraag beantwoord dus besteld en betaald. Daarna niks meer gehoord, vaak geprobeerd te bellen en mails gestuurd. Gister dus ontdekt dat ke dus naar je Ipad en geld kunt fluiten. Vanochtend aangifte gedaan. wat een rotzak, zwaar K*t in deze dure tijd.
2013 door Lisa

Ik ben ook opgelicht!
2013 door Hans Vierbergen

Helaas blijkt nu dat ik ook de L#L ben. Wie weet wat de juiste weg is om nog iets te doen. Ipod besteld. Geld dus weg.
2013 door Henk

Jullie hebben het over een ING Rekening. Ik heb geld overgemaakt naar de ABMAMRO? Ook hier geldt dus bellen naar de bank en bij veel meldingen wordt de rekening geblokkeerd!!!!!
2013 door Opgelicht

Ook ik ben door deze webshop opgelicht. Meer info hierover op: http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/topic,16067.135.html
2013 door Adrie

Helaas, zaterdag 14-12 (n.a.v. goed lijkende site, keurmerk en referenties) telefoon besteld, dinsdag gemaild wanneer deze bezorgd zou worden en antwoord gekregen dat hij donderdag zou komen. Vanavond weer gemaild dat hij nog niet bezorgd was, maar kreeg de mail terug. Zie nu deze ervaringen en ga ook aangifte doen. Shit!@
2013 door Hicham

Op 14 december een sp4 besteld, kreeg eerst geen mail van AWCenter. Ik ga nu aangifte doen bij de politie,
2013 door Jeannet

Mooi BALEN!!! Ook ik ben opgelicht. Ipod besteld en betaald.Niet geleverd dus!!! Geen contact meer mogelijk. Geld weg en geen ipod!!!
2013 door Vodoo

Die Dennis hoort er natuurlijk bij hij is de enige die tevreden is. Klopt toch niets van
2013 door Santa

Wat een oplichterij en dat voor Kerstmis. Weer z'on looser die niet op een andere manier aan zijn geld kan komen. Hoop dat je een fijn gevoel hebt nu om zo veel schade aan te richten. Maar of je ook lekker aspt als oplichter. Snel aangiften doen en zorgen dat deze looser opgepakt zal worden.
2013 door Helaas.nl

Playstation 4 besteld bij awcenter, het leek allemaal zo echt. Maar ook ik kwam bedrogen uit. Aangifte al gedaan, nu maar hopen dat ze dat mens oppakken.
2013 door van Deuren

Oplichting!! Geen contact mogelijk en website is opgeheven. Wie is die Dennis?
2013 door Diana

Op 14 december een Ipad besteld, kreeg eerst geen mail van AWCenter. Nadat ik een mail heb gestuurd, was hun antwoord dat vandaag donderdag bonnen zou komen. GEEN IPAD DUS. IK BEN NET ALS JULLIE OPGELICHT. Ik ga nu aangifte doen bij de politie, Via www.mijnpolitie.nl. Als alle gedupeerden aangifte doen dan wordt de zaak eerder opgepakt. Dus ga aub aangifte doen. Op internet kun je de naam van de eigenaar vinden incl. KVK nummer. Als een onderzoek gestart wordt en uiteindelijk voor de rechter komt dan kunnen we de schade op de verdachte verhalen. Voorwaarde is dat de verdachte geld/ inkomen/ bezittingen moet hebben. Dat hoop ik maar. Sterkte voor iedereen!!!
2013 door Vodoo

Wat een oplichterij en dat voor Kerstmis. Weer z'on looser die niet op een andere manier aan zijn geld kan komen. Hoop dat je een fijn gevoel hebt nu om zo veel schade aan te richten. Maar of je ook lekker aspt als oplichter. Snel aangiften doen en zorgen dat deze looser opgepakt zal worden.
2013 door jerry

wat een tievuszooi zeg!!! ook besteld niks gekregen. direct aangifte gedaan.
2013 door Flonie

NIET KOPEN!! Dacht dat ik alles goed had nagekeken, ook bij keurmerk waar ze ingeschreven stonden, maar € 480,= later zie ik allemaal klachten!! Meld je bij ING en politie.Oplichter!!!!!!!!
2013 door Daphne

Opgelicht! PS4 besteld en betaald! Geen levering en geen contact mogelijk. Website is uit de lucht gehaald. Aangifte gedaan en ING op de hoogte gebracht. OPLICHTING!!!!!!!!!
2013 door jordy

ik ben al voor 380 euro opgelicht door dit 'bedrijf'
2013 door Euderion

OPLICHTING! Bestel niets, betaal niets, want je krijgt niets. Doe aangifte bij de politie. Meld dit ook bij ING. Bij tien meldingen sluit ING namelijk het ING-rekeningnummer van AWCenter af!
2013 door Jan

Heb je besteld "AANGIFTE DOEN' heb ik vandaag ook gedaan. De politie doet niets als er niet voldoende aangiftes zijn.
2013 door gedupeerde

NIETS BESTELLEN.. Heb er ook besteld en kom er nu achter geen levering. KVK inschrijving bekeken adressen kloppen niet.
2013 door i

Waardeloos, pure oplichting. Niet bellen!Niet bestellen!,
2013 door Rob Heijberg

Ik heb daar vorige week een ipad mini besteld doch er komt geen enkele reactie . Als je belt wordt je in de wacht gezet en dat kost 0,90 euro per minuut maar je wordt niet doorgeschakeld. Bestel er niets !!!
2013 door Casper

Ik wil de ps4 ook bestellen bij awcenter, is dit veilig?
2013 door Sandy

En al ellende wordt inderdaad in de wacht gehouden en na je bestelling kan je fluiten.Bestel er niets.
2013 door Aadx

Wat een ********** site is dat zeg, bestellling gedaan nooit gekregen
2013 door sge

Website vermeld (17-12-2013) dat ze de PS4 in voorraad hebben. Toch eerst even bellen omdat de PS4 echt nergen anders te krijgen is op dit moment. In de wacht gezet. 5 wachtende voor me. telt netjes af naar 1 wachtende en dit blijft zo tot aan minuut 50. dan wordt de verbinding verbroken. Kosten 90 cent per minuut met max van 45 euro. dit wordt exact na 50 minuten dus bereikt!!!!!!!! Op email wordt niet gerageerd. Heb verder geen ervaring met ze maar het lijkt erop dat ze een slaatje uit de PS4 schaarste aan het slaan zijn!
2013 door Dennis

Prima... mijn bestelling was compleet en werd netjes op tijd bij mij afgeleverd. .

Jouw awcenter review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met awcenter

awcenter vind je in de volgende categorieën