Informatie

Ballonvaart maken voor luchtballon liefhebbers. Kies uit diverse soorten ballonvaarten van goedkoop tot romantische VIP vaarten met champagne. Ook leuk om kado te geven op verjaardag van je partner.

Adresgegevens

Belterweg 8
7217 PM
Harfsen
A3 Ballon krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

Reviews

5 beoordelingen

2014 door Henk
Een absolute aanrader!! Een geweldige ervaring om met A3 Ballon mee omhoog te gaan. Alles is goed geregeld en het team is zeer klantvriendelijk. Heb inmiddels al 2 keer met A3 Ballon gevaren, en het blijft een mooi avontuur!
2014 door Sabine
Vorig jaar september een bon op mijn verjaardag gekregen voor een ochtendvaart in Harfsen. Ik heb al 5 keer geboekt maar het wordt steeds afgelast met de melding kans op mist, tja kansen zijn er altijd denk ik dan. Klantenservice gebeld en die waren zeer onvriendelijk, omboeken naar een avondvlucht kost ongeveer € 200,= en geld terug kan niet. Gewoon blijven boeken volgens hun. Pff, dat kan dus nog wel een paar jaar duren. Als we dit geweten hadden! Boek dus nooit een ochtendvlucht is mijn advies en zeker niet met A3!
2014 door Boy
Koop nooit ochtend vaart in Harfsen. Bon 1,5 jaar geleden gekocht. Elke keer afgelast vanwege slecht weer. Terwijl er soms niets aan de hand is. Wellicht heeft de piloot geen zin ofzo. Hopelijk lezen jullie dit A3 en doen jullie er wat aan.
2012 door Willem
Zaterdag 11 augustus ballonvaart vanuit harfsen Perfecte tocht. Uitstekend georganiseerd ,aan werkelijk alles is gedacht. Een absolute aanrader!!!!
2010 door .
Zeer, zeer, ZEER slechte ervaringen met dit bedrijf. ERG onbeleefd tegen klanten, product voldoet TOTAAL niet aan de verwachtingen en beloftes en bedrijf werkt absoluut NIET mee aan wat dan ook.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

A3 Ballon vind je in de volgende categorieën

Jouw A3 Ballon review