Zooff.nl


Zooff.nl biedt een ruim assortiment aan design meubels voor kantoor, horeca, tuin, huis en interieur tegen een betaalbare prijs.

Mollerusweg 76
2031 BZ
Haarlemarray(0) { }

8 beoordelingen

Zooff krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

2018 door S.Niemeijer

Wel 80% aanbetaling durven vragen maar … Wel 80% aanbetaling durven vragen maar afspraken niet nakomen. Vanaf moment bestellen al een dubbel gevoel. Bank a €2000,- niet in de showroom en juiste kleur onzeker, toch bestelling geplaatst ivm beloofde kwaliteit en snelle levering van 8 tot 10 weken. Na 14 weken pas eerste bank ontvangen met zeer zichtbare productiefouten in het leer. Meerdere gelegenheden tot herstel/ herlevering gegeven maar na 12 maanden nog altijd geen goede bank. Veelvuldig achteraan moeten bellen, toegezegde hulp, terugbel acties en compensatie nooit gekregen. Na veel frustratie door het in gebreke blijven en aandringen op correcte afwikkeling geld teruggestort gekregen. NOOIT MEER!!!
2017 door Manon

Zelden zo’n slechte ervaringen gehad, heel kinderachtig en uiterst onprofessioneel bedrijf. Als je ermee in zee ga, wees gewaarschuwd, hoe gezellig, vertrouwd en informeel het eerste contact ook is.
2017 door Astrid

Nooit mee in zee gaan. Oplichters.
2016 door Roos

Klachten worden niet serieus genomen en niet goed afgehandeld. Eettafel besteld maar de verf blijkt niet goed. Op emails wordt niet gereageerd en telefonische afspraken komen ze ook niet na. Uiteindelijk na maanden later en weer zelf bellen op aandringen deel van het geld terug, omdat de leverancier het probleem niet zou kunnn oplossen. Ze geven aan met al deze tafels problemen te hebben, maar verkopen deze ondertussen nog wel gewoon op de website. Onbegrijpelijk en ze zijn totaal niet in staat om een passende oplossing te bieden of uberhaupt bij je op de zaak terug te komen. Ik koop hier nooit meer.
2014 door linda

slechte ervaring , het bestelde niet te leveren, onfatsoenlijk te woord gestaan, laatste dag wettelijk termijn bedrag pas teruggestort.
2014 door K. de Haas

zeer goede ervaringen! Meerdere malen al wat besteld voor ons nieuwe huis. Ben goed op de hoogte gehouden van de levertijden. Na bezoek aan hun showroom kreeg ik zelfs op zicht iets mee. Prima service!
2014 door M. van Lun

Na een bestelling + betaling er zelf 6 maanden achteraan moeten bellen, iedere keer beloftes maar niks ontvangen om vervolgens afgeblaft te worden door de manager. Geld teruggave duurde 7 weken na 15 telefoontjes. NIET AAN BEGINNEN!!....oplichters!
2013 door Bo

zeer professioneel bedrijf met kundige werknemers. ik had wat vragen en werd goed geadviseerd waarna ik heb besteld. levering was gratis en snel. Ben erg blij met product!

Jouw Zooff.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Zooff.nl

Zooff.nl vind je in de volgende categorieën