Informatie

Exclusieve kleding voor dames en heren. Kies uit chique knits tot luxe jackets. Zenggi heeft vooral basics van hoogwaardige kwaliteit. Deze levert Zenggi super snel. Voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis.

Adresgegevens

Spinnerij 43 - 45
1185 ZS
Amstelveen
Zenggi B krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

Reviews

3 beoordelingen

2013 door mensink
Superslechte service van deze outlet. Bestelde artikelen vallen totaal niet op maat, zelfs twee maten te klein en andere artikelen veel te groot. Hierdoor ben je als klant genoodzaakt te retourneren, omdat de artikelen gewoonweg niet passen.. Vervolgens moet de klant én de verzendkosten van Zenggi voor zijn rekening nemen én de zelf gemaakte kosten voor het retour sturen..Zo belabberd heb ik echt nog nooit meegemaakt..
2013 door Riekie Dunnewind
Ik heb dezelfde ervaring als Elisabeth. Een bedrag van 500 euro werd niet teruggestort. Na 3 weken gebeld. Ik zou voor dat bedrag coupons krijgen, terwijl ik aangegeven had geld terug te willen. Zij beloofden mij dit z.s.m. te regelen. Nu maar afwachten of dat ook gebeurt.
2010 door Elisabeth
Pas op als je hier iets gaan bestellen. Als je de bestelling niet wilt houden is het erg moeilijk je geld terug te krijgen. Lees dus heel goed de algemene voorwaarden! Ik heb al regelmatig bij webshops besteld en nooit problemen ondervonden maar bij Zenggi al 2 keer! U bent gewaarschuwd.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Zenggi B.V. review