Informatie

WOWunderwear.nl is dé online webwinkel voor het goedkoop kopen van merkondergoed zoals Bjorn Borg, Calvin Klein, Choice, Emporio Armani, Jennifer Lopez, Levi's en meer voor zowel dames als heren. WowUnderwear.nl verkoopt alleen ondergoed tegen de aller scherpste prijzen!

Adresgegevens

Germenzeel 107
5403 XA
Uden
Wowunderwear krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 8 8 ervaringen.

Reviews

8 beoordelingen

2018 door anoek
Erg slecht. Wil retourneren, echter geen reactie op retourformulier, klantenservice niet bereikbaar. Geen reactie op mailtjes. Kortom niet bestellen !!
2013 door Kristopher
2 maanden moeten wachten op bestelling. Er werd niet op de website aangegeven dat het ging om 'pre-order' producten, maar stond aangeven dat er nog een aantal stuks beschikbaar waren. Toch 2 maanden moeten wachten op bestelling en uiteindelijk niet juiste product gekregen (moest andere kleur of geld terug). Werd wel netjes op de hoogte gehouden, maar mijn eerste ervaring was dus telleurstellend.
2012 door Laurie
Heb een aantal keren bij WOW!underwear besteld. Dit verloopt iedere keer geheel naar wens. Heb onlangs een keer iets terug moeten sturen, en ook de retour verwerkeing is prima verlopen. Bedankt voor de snelle retour verwerking.
2011 door de bever
2,50 extra korting op ondergoed door ff lid te worden van de nieuwsbrief, primma doen we dat toch!
2010 door Online Marketing Team WOWunderwear.nl
Beste Eva, Onze webwinkel WOWunderwear.nl heeft haar assortiment inderdaad heel scherp geprijsd en voert als enige online ondergoed shop in de Benelux de Laagste Prijsgarantie. Dat kunnen we doen, omdat de modellen uit onze collectie in grote partijen worden ingekocht en we daardoor niet aan adviesprijzen gebonden zijn. Wat Kruidvat, Bristol en Makro zo’n vier keer per jaar doen, doen wij 365 dagen per jaar. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt waar. Veel shopplezier in onze webwinkel! Met vriendelijke groet, Online Marketing Team WOWunderwear.nl
2010 door eva
Wow underwear heeft wel hele lage prijzen, te goedkoop om waar te zijn?
2010 door Marcel
Goede webshop, heb hier al twee keer besteld en twee keer naar volle tevredenheid afgeleverd. Toppertje!
2010 door tinia
Deze webshop heeft een cool logo zeg!
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Wowunderwear.nl vind je in de volgende categorieën

Jouw Wowunderwear.nl review