Women like fashion


Trendy & basic dameskleding, zoals lederlook jasjes, poncho's, bodywarmers, vesten, truien, hippe tops en meer tegen aantrekkelijke prijzen en wekelijkse kortingen.

Mary Zeldenruststraat 13
1963 EA
Heemskerkarray(0) { }

2 beoordelingen

Women like fashion krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2015 door katy

ook heb ik slechte ervaring met deze internet winkel!! moest extra 15 euro betalen voor stomen van de kleding want volgens hun was die te veel ingepropt in het terug pakketje!
2015 door Pieter Bolt

!!!!!KOOP HIER NOOIT IETS!!!! Ik heb ene legging besteld voor mijn vriendin voor kerst. De legging was van enorm mattige kwaliteit (scheen erg door en de naden leken uit mekaar te springen, en nee hij was niet te klein, dat deed hij al als je hem over je hand trok). Ik heb deze terug gestuurd en netjes ook dit gemeld via de site. Nu wordt er gezegd dat de legging goed is en dat ik mijn geld niet terug krijg. Ik kan de legging terug krijgen maar dan dien ik wel weer 4,95 verzendkosten te betalen. Ik wil de legging niet, ik wil mijn geld. Maar dat weigert womenlikefashion terug te geven. Uiteindelijk ben ik dus 30 euro lichter en heb ik niks behalve een paar agressief geschreven emails van womenlikefashion als reactie op mijn klacht. Wat een belabberde zaak dit! KOOP HIER NOOIT IETS!!!

Jouw Women like fashion review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Women like fashion

Women like fashion vind je in de volgende categorieën