Informatie

Winterbanden.nl is de grootste online leverancier van winterbanden en andere relevante auto producten in Nederland en België. Winterbanden.nl levert naast winterbanden, stalen velgen en lichtmetalen velgen ook andere autoaccessoires waaronder veiligheidsproducten, slotbouten, poetsmiddelen, autohoezen, koelvloeistoffen en wieldoppen.

Adresgegevens

Simon Homburgstraat 9
5431 NN
Cuijk
Winterbanden krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 42 42 ervaringen.

Reviews

42 beoordelingen

2017 door Koperaf
Nooit meer! In eerste instantie banden gekocht met velgen die als leverbaar aangegeven stonden. Dat bleek niet het geval. Per mail kreeg ik te horen dat ik andere banden kon uitzoeken. Er over gebeld en aangegeven aan Maikel dat ik overeenkomende banden wilde. Dus laag benzineverbruik en een goede grip op nat wegdek. Hij zei dat de Syron Everest1 PLUS dat ook, C en A, had net als de GoodYear UG9 DOT14 (C en B). Op de site klopt dat ook alleen bij aflevering krijg ik Syron Tires Everest 1 Plus ( E en C). Daarnaast zei deze Maikel dat er hun systeem staat dat het dB van deze band 68 zou zijn. Op de site stond dat helemaal niet vermeld. Nu blijkt dat op de sticker van de band 73dB staat!! Nadat ik over deze zaken een Ticket had aangemaakt kreeg ik dit oprechte terug; "Hallo Cas, Bij ons in het systeem staat 68db. Ik wens je veel plezier met je banden en een veilige winter toegewenst. Alvast fijne feestdagen! Fijne dag!" Op zijn nederlands; stik er maar in. Conclusie; Ga ergens anders banden kopen
2017 door Bert
4 winterbanden besteld op stalen velg, voorgemonteerd en uitgebalanceerd, op 30 November 2017. Melding gekregen dat het tot 7 dagen kon duren voor levering wegens grote drukte. Op 4 December werden de banden geleverd, zonder de velg. Het bedrag voor montage werd netjes terug gestort met een kleine vergoeding. Op 7 December werden 2 velgen geleverd. Op 11 December werd de volgende velg geleverd. Vandaag 19 December zijn we nog altijd aan het wachten op de laatste velg. Ook vandaag pas een track en trace nummer gekregen. Bij controle zagen we dat de laatste velg pas op 15 December werd aangeleverd. Om 04.30 deze ochtend is de laatste velg aangekomen in de depot van Veenendaal. Leveringsysteem trekt echt op niets. Ieder onderdeel krijgt een verschillend pakketnummer dus in het slechtste geval wordt de levering van 4 banden op stalen velg in 8 keer geleverd. De beoordeling van 1 ster slaat dus op de service en niet zo zeer op de kwaliteit want dit kunnen we nog niet beoordelen. Dit was de eerste en laatste keer dat ik bij hun bestel puur op vlak van service.
2016 door Afke
1,5 week geleden geïnformeerd naar prijzen voor winterbanden voor mijn auto via de chat. Enkele dagen later toen ik een bestelling wilde plaatsen, waren deze prijzen opeens hoger. Bij ons eerste contact was de persoon in kwestie mij vergeten te vermelden dat de prijzen per dag wisselen, jammer. Uiteindelijk toch via de chat een goede nieuwe deal kunnen sluiten, krijg ik enkele minuten later van de persoon in kwestie te horen dat het systeem de prijs die wij hebben afgesproken niet accepteert maar enkel een tientje hoger?! Aangegeven dat hij dit probleem niet bij mij als klant moet leggen maar intern moet oplossen, bleek echter niet mogelijk. Zij stellen liever hun klant wederom teleur. Heb de persoon in kwestie twee tips gegeven willen zij als bedrijf kunnen blijven bestellen: Geef juiste en volledige informatie en kom beloftes na. Twee erg belangrijke punten in het bedrijfsleven en in klantencontact die winterbanden.nl helaas nog niet naleeft..
2015 door Klaas
Ontzettend slecht bedrijf, valt niet mee te communiceren en ontzettend slechte opvolging.
2015 door Amber
2 weken geleden 4x winterbanden en 4x lichtmetale velgen besteld via de site, 2 dagen later waren de winterbanden al bij de garage geleverd maar de velgen waren er nog niet, heb vorige week woensdag gebeld naar winterbanden en ze zeiden, je velgen zijn nog in duitsland volgende week maandag zijn ze er wel, ik wacht nog steeds ik heb het gevoel dat ze gone zijn.
2015 door Ellen Meskers
Slechte ervaring met dit bedrijf! Eind november winterbanden besteld, gemonteerd op de velg. We kregen er drie voor de linkerkant van de auto en 1 voor de rechterkant van de auto geleverd. Na bellen met de klantenservice kregen wij twee keuzes: of alle banden zouden op kosten van winterbanden.nl bij ons weer worden opgehaald en na ruim een week zouden vier goed gemonteerde banden worden geleverd, of we mochten de band zelf bij een garage laten omdraaien en zouden ter compensatie 15 euro retour krijgen. Gekozen voor de laatste optie. Inmiddels wachten we al zes weken op de 15 euro, er wordt niet gereageerd op mailtjes en beloftes aan de telefoon worden niet nagekomen. Slechte service!
2015 door Wilfried
Pas op met deze mensen! Verkeerde spullen geretourneerd, maar het was vervolgens onmogelijk om mijn geld terug te krijge. Ze reageren simpelweg niet.
2014 door John van Rooijen
Prima service , winterbanden netjes geleverd met nieuwe bouten. Ook de communicatie was prima geregeld. Keuze kunnen maken wanneer de banden aan huis afgeleverd zouden worden en de Track en Trace was een goede aanvulling i.v.m. de tijd. Wat mij betreft een aanrader www.Winterbanden.nl !!
2014 door Wouter
Banden niet binnen gestelde 2 dagen geleverd, duurde 2 weken en er waren verschillende (niet passende) bouten ingesloten. Gelukkig pasten de bouten van mijn zomerbanden ook op de velg. Daarnaast... gratis hotelovernachting? Hotelovernachting is gratis, dat wel ja, maar dat je zowel je ontbijt als je diner verplicht in het hotel moet nuttigen, dat vertellen ze er niet bij...
2014 door Frank
Op 30 november 4 lichtmetalen velgen met banden incl. balanceren besteld, paar dagen later al keurig thuisgebracht door DPD. Netjes geleverd met alles erop en eraan.
2014 door Thierry
Prima winkel hoor. Maandag besteld, 4 velgen met winterband, gemonteerd geleverd 6 werkdagen na bestelling. Alleen de wieldoppen waren niet dezelfde die werden afgebeeld in de shop. Voor de rest prima afterseals. Alleen jammer van de dure nummer. Werd wel snel opgenomen en verder ben ik goed geinformeerd via de mail. Dus prima zo.
2014 door Marijn
goede en goedkope banden maar weinig tot geen service en geen reactie op mail of twitter.Dat dit doort bedrijven aangesloten zijn bij thuiswinkel.org is raar.Ik heb 1 van hun partners gebeld en konden ook goede en goedkope banden leveren en dat met lokaal tarief.Dus die goede ervaring met dit bedrijf hebben is mooi maar ik begin er niet meer aan.
2014 door Danny
Winterbanden.nl diversen malen naar tevredenheid besteld . Bestelling geplaatst met 16 banden . Er werden er maar 8 geleverd ,zelf er achteraan , mail en telefonisch à 84 ct per minuut . wat Bleek er is een interne fout gemaakt met de Tigar banden , waren aangeboden voor 25 euro in de aanbieding wel te verstaan .(ik had nog nooit van het merk gehoord schijnt een dure band te zijn ) Krijg tegenstrijdige berichten van hun medewerkers , van niet opvoorraad meer , maar ook van welmop voorraad maar worden vanwege de prijs niet uitgeleverd . Omdat het een aanbieding betrof stel ik ze in de gelegenheid voor een alternatief ,zo ben ik ook wel weer , moet ik bij betalen !! Kom op Winterbanden .nl heb al voor 2000 euro in korte tijd besteld bij jullie erken je fout en kom over de brug ! Ik ben er nog mee in onderhandeling en accepteer niet dat mij geld teruggestort wordt . maar geef wat de klant besteld hebt .
2014 door Gert Van Gavere
Had 4 banden met lichtmetalen velgen besteld. Erna pas internet eens nagekeken en zag enkel vernietigende commentaar over deze firma, dus begon ik al schrik te krijgen. Volledig onterecht. Heb alles mooi op tijd gekregen, 3 hotelovernachtingen voor 2 pers inclusief. Kan winterbanden.nl dus alleen maar aanraden. Ik denk dat sommige mensen gewoon wachten tot het sneeuwt om te bestellen, dan koopt iedereen winterbanden en zijn de wachttijden waarschijnlijk gigantisch. Ik denk ook dat alleen maar mensen met slechte ervaring comments posten, maar dit zal maar waarschijnlijk 0.05% van de gevallen.
2014 door weichert
Hele slechte service. Ik heb banden geretourneerd en moest daarvor in total 33 Euro betalen. Maar dat hebben ze van tevoren niet vertelled. Ben klaar met die winkel
2014 door Cees Bosboom- Auto Lancker
ZEEEEEER NEGATIEF! Wat een shitfirma: bestel begin december 2013 winterbandenset tbv PHEV Outlander. Velgenmaat klopt niet, banden niet op voorraad, bel na 2 1/2 week zelf. Roepen dat ze velgen weer op komen halen , nu eind januari 2014!!! en nog geen reet verder. NOOIT MEER WINTERBANDEN.NL zou een betere webnaam zijn........
2013 door Arie
Velgen besteld en betaald. Zouden op voorraad zijn en binnen een paar dagen geleverd worden. Wacht nu meer dan een maand. Diverse keren gemaild en 2 keer gebeld maar leveren ho maar ondanks toezeggingen. Moest afspraken met garage om banden te monteren afzeggen en denk dat ik de velgen niet heb voor mijn wintersportvakantie. Spijt dat ik hier mijn bestelling heb geplaatst en hoop dat ik de velgen ooit nog krijg
2013 door G Wiskerke
Ik had aluminium velgen besteld bij winterbanden.nl , bestelling en betaling ging heel vlot. Daarna wat verder gegoogled en kwam nare ervaringen tegen van mensen over winterbanden.nl. Ik kreeg het een beetje benauwd maar dat bleek onterecht! Binnen 3 werkdagen werden de velgen netjes verpakt bezorgd! volgende keer ga ik hier gewoon weer bestellen.
2013 door Anke
Zelf 1 ster is nog te veel!!! Totaal NIET klantvriendelijk. Vooraf aangegeven wanneer ze de velgen konden leveren. Hier hebben ze totaal niet naar gekeken. DPD zou de banden al hebben afgeleverd!?. (niets van ontvangen, niet eens een briefje in de brievenbus gevonden) en de velgen moeten we zelf maar ophalen nadat we 2x niet thuis waren (dat vooraf duidelijk is aangegeven!)Met de klantenservice a 0,80 p/m kom je ook totaal niet verder! MENSEN HIER ECHT NIET BESTELLEN!
2013 door Janneke
In tegenstelling tot andere wel goede ervaringen. Prima bedrijf met een goede levering via hun vestigingen.
2013 door Ron J.
Ik ben blij dat ik dit allemaal lees. Voor mij geen bestelling, dank voor alle waarschuwingen, on betrouwbaar bedrijf. Mijn advies, allemaal aangifte doen bij de politie, want dit is gewoon oplichting. Dan kunnen ze aangepakt worden en eventueel veroordeeld worden. Er zijn al eerder veroordelingen gedaan en boetes uitgedeeld wegens oplichting via internet en ook via marktplaats.
2013 door Ed
Winterbanden.nl levert mijn banden ongevraagd aan het woonadres en de velgen op de vestiging. In eerste instantie worden we bijna beschuldigd door te stellen dat de velgen ook aan het woonadres zijn geleverd. Wanneer dat opgehelderd is vind men dat we maar met de banden naar de vestiging moeten rijden. Dat lijkt niet onredelijk, maar na de beschuldiging staan we op onze afspraak. Winterbanden vindt dat dat te lang gaat duren, maar daar ga ik als klant over?! Een dag later zouden ze terugbellen. Ook daar houdt men zicht niet aan de afspraak en ze plaatsen een bericht (ticket) met daarin dezelfde mening als die van een dag eerder. Tot zover. Indien ik 0 sterren kon kiezen dan was dat beter!! Maar wie weet sleept winterbanden nog wat sterren binnen????????
2013 door martine
slechte ervaring, de banden en velgen zouden binnen 1 a 2 dagen geleverd worden. Na twee dagen kwamen alleen de banden geen pakbon dus niet getekend. Contact opgenomen met winterbanden.nl vervolgens kreeg ik een hele vage mail terug en nu niks meer gehoord van winterbanden.nl of de banden en velgen. Op de mail wordt niet meer gereageerd. De status is veranderd naar geleverd en afgehandeld. WEES WIJS BESTEL HIER NIET!!!
2013 door SG
Ondanks verschillende verhalen over Winterbanden.nl toch op 4 nov'13 een bestelling geplaatst voor 4 velgen. Op woensdag (6/11) kreeg ik bericht dat order geplaatst was bij leverancier. Dus nu wachten op de bezorging op mijn huisadres. Ik was benieuwd gezien de ervaringen van andere klanten met de aflevering. Tot mijn verbazing stond de pakketdienst op vrijdag (8/11) met mijn 4 velgen op de stoep. Dus mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed.
2013 door bart
Toen ik een bestelling plaatste stond er 1 a 2 dagen levering van de velgen. Daarna kreeg ik een mailtje dat de bestelling 2 tot 6 dagen levertijd had. Heb toen gebeld a 80 cent per minuut (belachelijk) om te vragen of het toch op tijd geleverd zou worden (omdat ik een afspraak had met de garage om de banden erop te zetten) er werd toen bevestigd dat ik binnen 1 a 2 dagen de bestelling geleverd zou krijgen. Tot op heden heb ik nog niks ontvangen 6 dagen later, ben benieuwd.
2013 door G
Ik vertrouwde het niet en heb mijn bestelling gecanceld. Na mijn bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail. Contact gezocht via de contactformulier. Er werd aangegeven dat de optie om achteraf te betalen een technische storing had. Ik zou wel vooraf kunnen betalen; ze wilden mij wel een betalingslinkje sturen. Ik heb aangegeven mijn bestelling te cancelen. De volgende dag gaven ze aan dat achteraf betalen maar tot een bedrag van € 450,- kon! Wederom waren ze weer genegen om een betalingslinkje te sturen. Erop aangedrongen om mijn bestelling te cancelen en dat hebben ze gedaan.
2013 door S.A
Velgen op maandag 15 april 2013 besteld en vrijdag 19 april al in huis! Helemaal top!
2013 door Est
Nooit mee in zee gaan! Uitermate slechte afhandeling v/d bestelling, contact vrijwel onmogelijk of je moet bellen voor 80 ct per minuut. Product zou op voorraad zijn en tussen 2 en 10 dagen geleverd worden, maar we hebben er bijna 4 weken op moeten wachten.
2013 door DV
NIET DOEN, EEN ABSOLUTE AFRADER. koop ergens anders voor 1 of 2 tientjes meer je banden en voorkom een boel gedoe. Kan helaas geen 0 sterren invullen. Ik heb 2 weken op mijn bestelling moeten wachten, toen de verkeerde banden geleverd gekregen. Dan beging het gezeik pas echt, er wordt ontzettend traag op emails gereageerd, en op de duur betaalde (80cm / min) servicedesk is het een sport om je zo lang mogelijk te laten wachten.
2013 door Gerald
Vandaag verkeerde wielen / banden gekregen. Moest al 35 Euro bijbetalen voor 2e keer aanbieden omdat ze bij de eerste levering niet mijn vrouw hebben gebeld dat ze voor de deur stonden. Dagdeel voor aflevering zie je pas rond 23:00 de dag daarvoor op een vage internet link. Ben benieuwd of ze binnen 2 dagen wel de goede wielen kunnen leveren, want dan gaan we met wintersportvakantie. Anders ga ik mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen voor een schadeclaim.
2013 door Adam P.
Ik kocht een set banden en velgen, Twee banden waren defect (eieren), ongeveer een maand proberen ze het probleem te regelen met de service, Ik kreeg te horen aan de telefoon dat ik een klacht indienen. Dus help in de winkel klanten. Dit moet sluiten winkel zo spoedig mogelijk. Ik denk dat deze zaak zal zijn in de rechtbank
2013 door Adrie
Winterbanden en lm velgen besteld voor Renault Laguna GT op 16 december 2012. Betaald op 22 december 2012. Op 8 januari 2013 thuis afgeleverd, inclusief alle benodigde accesoires (bouten en centreerringen). Heeft dus wel langer geduurd dan de aangegeven tijd op de site.
2013 door Marc
winterbanden + velgen besteld 16 oktober 2012 betaald 17 oktober 2012. bestelling werd 2 maal aangepast wegens niet leverbaar. Na 16 mail en meer dan 5 X telefonisch contact tot heden 4 januari 2013 nog steeds geen banden en ook geen enkele reactie meer van Winterbanden.Nl
2012 door Abdel
2 weken geleden een bestelling geplaatst voor 4 stuks winterbanden incl standaard velgen en montage. Een aantal dagen na mijn bestelling een email gehad met de vraag of ik contact met ze wil opnemen omdat het type band die ik wilde, niet meer leverbaar was. 20 euro bij moeten betalen terwijl het niet eens de banden zijn die ik in eerste instantie wilde. Vandaag (twee weken na bestelling) zijn de banden en velgen nog steeds niet geleverd en staat mijn bestelling nog steeds op status "besteld bij leverancier". Ik was het wachten zat en heb mijn bestelling geannuleerd. Kreeg vrij vlot daarna reactie dat ze het prima vonden. Nadat ik het bericht verder las begreep ik waarom. Ze gaven aan dat ze 2 x 59 euro en 1 x 50 euro gaan inhouden. 1 keer voor het monteren van de banden op de velgen en 1 keer voor het demonteren en 50 euro voor het "in gebruik name van de producten". Dit terwijl de status nog steeds, "besteld bij leverancier" is, heb de producten nooit gehad! Dat is gemakkelijk verdient zeg! Wat een rotbedrijf, niet bestellen!!
2012 door Gerben
Een maand geleden een set winterbanden met velg besteld. Leveringstermijn was 3 werkdagen. In werkelijkheid wacht ik nu al meer dan een maand en is het buiten al flink gaan vriezen. Onverantwoord. Geen idee wanneer ze bezorgd worden. Ik ga hier nooit meer naar toe.
2012 door Dw
het was ook te mooi om waar te zijn. Banden gebalanceerd en al thuis laten bezorgen op nieuwe stalen velgen. In de webside sluipen fouten die het bestellen niet makkelijker maken. Een steekmaat 4x100 wordt ineens 5x100 bij dezelfde velg. Handig. Ik ben blij dat mensen met alle negatieve ervaringen melding hebben gedaan. Hier en o.a. bij Tros Radar. Ik heb veel ervaring met het online bestellen van onderdelen en velen doen het gewoon zoals het hoort. Daar hoor je (uitzonderingen daargelaten) geen wanklank over. Maar bij deze hoef ik me niet te bedenken. Hoe meer de verkopers uit het zicht blijven des te waziger het wordt. Je zult maar net meer dan 1000 euro aan banden hebben besteld. Mensen bedankt voor de tip om met een grote boog om winterbanden.nl heen te gaan! We gaan wel lokaal shoppen voor rubber.
2012 door Martijn
Door vele negatieve ervaringen angstig geworden en niet online besteld, maar aankoop gedaan in de winkel in Amsterdam. Bereikbaarheid 0900 nummer inderdaad niet goed maar in de winkel werd direct een 088 nummer gegeven. Prima service, snelle levering en zeer goede ervaring.
2012 door Tim
Dit is echt het allerslechtste bedrijf waatr ik ooit te maken mee heb gehad. Eerst een set banden met velgen besteld bleken de velgen ovaal te zijn i.p.v. rond. Toen ben ik doorverwezen naar een vestiging van hun waar ze de velgen na zouden kijken. Hier bleek dat de inderdaad ovaal waren en werden terug gezonden naar het hoofdkantoor. Vervolgens 2 weken moeten wachten op nieuwe velgen en toen deze eenmaal binnen waren hadden ze mijn banden ineens niet meer. Na weer 3 wachten kreeg ik bericht dat mijn banden inmiddels gevonden waren en dat ik een afspraak kon maken voor plaatsing van mijn banden en velgen. Ook dit was pas na 2 weken mogelijk (terwijl ik nu toch wel lang genoeg gewacht had leek mij). Dus ik een aangetekendebrief gestuurd waarin ik mijn gemaakte kozten wilde verhalen en een vergoeding gevraagd voor het zeer lange wachten. Maar helaas hebben ze hier na nu 3 maanden wachten nog niet op gereageerd. Ik zou dus iedereen willen adviseren hier geen zaken mee te doen. Deze mensen zijn alleen maar bezig met geld ontvangen en als het iemand anders geld moet kosten is dat jammer voor de koper.
2012 door frits
Zeer slechte ervaring met Winterbanden.nl Ze beloofde een set met 4 velegen en winterbanden voor een bepaalde datum te leveren net voor mijn wintervakantie. Dit werd niet waar gemaakt. Ben zelf naar hun toe gereden op de eerste dag van mijn vakantie om de banden te wisselen. Mijn zomerbanden met velgen heb ik daar gelaten en maakte de afspraak dat deze dan zouden worden verzonden naar mijn adres. Dit is tot op heden nog niet gebeurt. Ze liggen daar dus nu meer dan 8 weken. Eerst willen ze me voor het transport € 30,- laten bijbetalen maar dat was reeds voorzien in de koop prijs. Reageren doen ze nauwelijks en de telefoon is bij hun ook een bron van inkomsten. De website is perfekt en je hebt het idee met een serieus bedrijf van doen te hebben. De werkelijkheid is een oude boerenschuur met een paar mensen die klanten niet serieus nemen.
2012 door Frank
Volgens site 4 mooie banden met velg bestelt voor mijn coupe van renault. binnen gekregen en passen niet. Heb al dagen proberen winterbanden.nl te bereiken maar geen resultaat. ik wil alleen een 13 inch setje terug brengen (nu nog binnen 14 dagen) en een 15 inch setje kopen. GEEN REACTIE verder... bellen ook al gedaan tegen een schandalig hoog tarief, na 5 min wachten had ik genoeg betaalt dus maar ophangen. dus hier mijn lijstje: - Geen correcte gegevens op de site - Geen mail contact - Schadalige hoge telefoon kosten - Geen resultaat na mailen en bellen.
2011 door Robert
dit is de mail die wij aan winterbanden.nl stuurden n.a.v. onze ervaring: Hierbij onze reactie op uw mail n.a.v. onze bestelling met ordernummer 2835546: Wij hebben gezien de tijd van het jaar begrip voor uw drukte echter 1) Klanten verkeerd voorlichten over levertijd (belofte was begin deze week) en nu plotseling met een marge van pakweg 10 of meer dagen ... 2) Het afleveradres eenzijdig veranderen wat betekent dat wij nu thuis moeten zijn (vrij nemen, afspraken verplaatsen, mogelijk inkomsten derven) om goederen vervolgens te kunnen weigeren omdat we anders ons geld niet terugkrijgen ... 3) Ons 15 a 16 min in de wacht laten hangen met de boodschap: u bent de laatstwachtende. Kosten van dit 'klantgesprek' tenminste 11 euro o.b.v. 22 min… 4) Ons vertellen dat het een vergissing betreft en onduidelijkheid in de communicatie ……… van wie? 5) Ons laten weten dat we kosteloos kunen annuleren alsof het een geste van u kant is, terwijl u weet dat u wettelijk verplicht bent om goederen binnen 8 dagen terug te nemen als de klant de koop wil annuleren …… Onze tiop: niet met deze mensen in zee gaan!!!
2011 door Maurice
Mooi de nieuwe winterbanden en anti vries binnen. Keurig op tijd en netjes afgehandeld. Ik ben klaar voor de winter en vijf sterren voor winterbanden.nl!
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Winterbanden.nl review