Weli Shop


Weli Shop: webshop voor tassen en meer Weli Shop is dé webshop met een groot algemeen assortiment. U kunt bij ons terecht voor o.a. Speelgoed, Trendy Damestassen, Aktetassen, Dokterstassen, Reistassen, Rugtassen, Huis & Tuin en nog veel meer. Veel artikelen die u zoekt, kunt u bij ons vinden met een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en gratis verzending (binnen Nederland).

Koolzaadlaan 65
3893HB
Zeewoldearray(0) { }

11 beoordelingen

Weli Shop krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 11 11 ervaringen.

2016 door JB

Bestel hier niet (indien wel dan zeker niet met bankoverschrijving maar gebruik PayPal, kun je nog je geld terughalen). Tassen op de site zijn niet leverbaar (zogenaamd wel op voorraad)maar betaling laat men wel doen. Vervolgens geen terugbetaling. Wees gewaarschuwd!
2016 door Welistrop!

BESTEL HIER NIET! Deze professioneel uitziende webshop is in 2016 opgericht. Heeft een keurmerk van www.qshops.org gekregen. Is ingeschreven bij KvK. Kortom dit lijkt een prima shop om een bestelling te doen. Toen ik echter na vier dagen nog geen bestelling noch een mailtje voor de vertraging kreeg ben ik de reviews eens gaan lezen. Aangezien ik meerdere ontevreden klanten aantrof heb ik meteen alarm geslagen. Ik laat me niet geld afhandig maken door een webshop die 4 vd 5 sterren heeft gekregen. Na wat mailverkeer met G. Bergsma is het bedrag uiteindelijk terugbetaald. Ik had immers altijd nog mijn rechtsbijstandsverzekering achter me staan. Ook Stichting Sisow waarbij de betaling liep heeft hierin bemiddeld. Excuses van de webshop waren er totaal niet! Sterker nog... de betreffende tassen staan nog doodleuk te koop aangeboden op de site. Begrijpelijk dat dit niet meer bijgewerkt wordt omdat G. Bergsma een kantoor van Vakantiexpert te Zeewolde heeft overgenomen. Daar zou ik ook maar niet zomaar een reis boeken, maar dat terzijde. Deze persoon is nl totaal niet telefonisch bereikbaar zoals wel op dit site vermeld staat. Bovendien heeft elke gerenommeerde lederwarenzaak de optie om achteraf te betalen. Laten we hopen dat niemand hier meer een bestelling zal plaatsen zodat de webshop snel opgedoekt zal worden.
2016 door Johan

Vrijdags iets besteld. Wel een orderbevestiging maar geen verder bericht. Voice-mail 2 x ingsproken, mail gestuurd; nada... Dit is een onbetrouwbare tent, niets meer bestellen. Reageren gewoon niet. Geen enkele ster waard !!!!
2016 door Lisanne

Ik ben heel erg tevreden over deze webshop omdat ze gratis verzending, snelle bezorging en een groot aanbod aan tassen bieden.
2016 door Jeroen

Zeer slecht. Exact hetzelfde verhaal als Jack. Wel betaald via creditcard, nu al twee weken aan het wachten en Welishop is totaal onbereikbaar, niet telefonisch en via email komt ook geen enkele reactie.
2015 door Jack

Mijn ervaring met welk shop is betreurend. Zit nu al 2 weken te wachten op een bestelling. Ze reageren niet op mijn e-mails en zijn telefonisch niet bereikbaar. Intussen wel €240 van mijn rekening afgeschreven. Ik betwijfel of de reacties hierboven wel solide zijn. Waardering is 1 omdat ik helaas hier niet voor 0 kan kiezen.
2015 door Marloes

Mooi zakje mocht beetje ruimer zijn anders is het wel kwalitatief
2015 door Inge

Vooral de klantenservice bij Welishop is echt geweldig. De producten zijn gewoon goed, maar de service die je krijgt is uitmuntend. Hierdoor zal ik voortaan eerder iets bij Welishop bestellen dan bij een andere webwinkel. Zeer aan te raden!
2014 door Corie

Wat een super tas voor een mooie prijs! Lekker snel verzonden ook, ik ben helemaal blij en ga deze site zeker in de gaten houden!
2013 door floor

Duidelijke webshop en scherpe prijzen! Bedankt!!
2012 door Monique Pelzer

Mooie collectie.. Goed en overzichtelijk.. Correcte afhandeling.. Zeker de moeite waard om deze site te bekijken en te bestellen..

Jouw Weli Shop review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Weli Shop

Weli Shop vind je in de volgende categorieën