Informatie

Fraaie waterpijpen goedkoop bestellen bij de nummer 1 webwinkel in design waterpijpen. Let op acties zonder verzendkosten en top aanbiedingen. Eveneens leuk om kado te geven aan studenten en vrienden.
Bij waterpijpkopen.nl kunt u hoogkwalitatieve waterpijpen kopen. Wij hebben de mooiste waterpijpen in de aanbieding. Een waterpijp met één slang, twee slangen, drie slangen, vier slangen en zes slangen kunt u allemaal kopen bij ons.

Adresgegevens

Paasheuvelweg 28
1105BJ
Waterpijpkopen krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 10 10 ervaringen.

Reviews

10 beoordelingen

2014 door Thomas
Slecht! Iets besteld maar een maand later nog niets gekregen. Er wordt niet gereageerd op mails, ook wordt de telefoon niet opgenomen
2013 door Mike
Ik heb vorige week een waterpijp besteld, maar heb deze nog steeds niet binnen! Erg vervelend dit, vooral omdat ze niet te bereiken zijn. AFRADER DUS!!!!
2012 door jonas
je krijgt uiteindelijk wel waar je voor betaald hebt, maar de klantenservice is 3x niks. Het is lastig om ze aan de telefoon te krijgen en op mails reageren ze helemaal niet. De levering duurde ook dik 'n week. Beetje jammer want de waterpijp zelf is wel van kwaliteit
2012 door Demy
WAT één oplichterij. al 6 dagen geleden iets besteld, geen mail gehad niks! Dus al 2x gebeld én gemailt. Op mailtjes wordt niet geantwoord en de twee keer dat ik gebeld heb, kreeg ik de eerste keer de vraag of hoe ik aan dit nummer kwam en de tweede keer beweerde ze helemaal geen bedrijf te hebben?! NIET bestellen hier, gewoon een vies stelletje oplichters.
2011 door Anybody
Ik ging zaterdag met me vrienden waterpijp roken en dacht ik koop er ook een zit nu ook al te wachten want ik wou hem morgen binnen hebben want dan gaan we bij mij waterpijp roken
2011 door Marvin
ik heb op de 10e een bestelling gedaan het geld is er gelijk afgeschreven maar ik heb het nog niet telefoon is niet te bereiken en de emails worden niet beantwoord ik heb btw een bestelling gedaan bij oriental maar het is van dezelfde eigenaar en waterpijpkopen heeft hetzelfde nummer. Beetje jammer dit...
2011 door Jack
Ik ben verrast over de positieve reacties. Zit ruim 2 weken op bestelling te wachten en nu is website onbereikbaar en krijg geen reactie op mijn mailverzoek aangaande status zending. Is deze toko failliet????
2011 door Tjeert
35 eurootjes en netjes verpakt opgestuurd. Leuk als kado zoon waterpijp
2010 door johan
Ik heb een waterpijp kado gegeven aan mijn mannelijke collega die afscheid nam, blij dat ie was. Deze webshop is me daarbij goed bevallen.
1970 door karel
Voor 25 euro heb je hier al een waterpijp
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Waterpijpkopen.nl review