Waterpijpkopen.nl


Fraaie waterpijpen goedkoop bestellen bij de nummer 1 webwinkel in design waterpijpen. Let op acties zonder verzendkosten en top aanbiedingen. Eveneens leuk om kado te geven aan studenten en vrienden.
Bij waterpijpkopen.nl kunt u hoogkwalitatieve waterpijpen kopen. Wij hebben de mooiste waterpijpen in de aanbieding. Een waterpijp met één slang, twee slangen, drie slangen, vier slangen en zes slangen kunt u allemaal kopen bij ons.

Paasheuvelweg 28
1105BJ10 beoordelingen

Waterpijpkopen krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 10 10 ervaringen.

01-04 door Thomas

Slecht! Iets besteld maar een maand later nog niets gekregen. Er wordt niet gereageerd op mails, ook wordt de telefoon niet opgenomen
09-08 door Mike

Ik heb vorige week een waterpijp besteld, maar heb deze nog steeds niet binnen! Erg vervelend dit, vooral omdat ze niet te bereiken zijn. AFRADER DUS!!!!
08-11 door jonas

je krijgt uiteindelijk wel waar je voor betaald hebt, maar de klantenservice is 3x niks. Het is lastig om ze aan de telefoon te krijgen en op mails reageren ze helemaal niet. De levering duurde ook dik 'n week. Beetje jammer want de waterpijp zelf is wel van kwaliteit
24-03 door Demy

WAT één oplichterij. al 6 dagen geleden iets besteld, geen mail gehad niks! Dus al 2x gebeld én gemailt. Op mailtjes wordt niet geantwoord en de twee keer dat ik gebeld heb, kreeg ik de eerste keer de vraag of hoe ik aan dit nummer kwam en de tweede keer beweerde ze helemaal geen bedrijf te hebben?! NIET bestellen hier, gewoon een vies stelletje oplichters.
22-09 door Anybody

Ik ging zaterdag met me vrienden waterpijp roken en dacht ik koop er ook een zit nu ook al te wachten want ik wou hem morgen binnen hebben want dan gaan we bij mij waterpijp roken
19-09 door Marvin

ik heb op de 10e een bestelling gedaan het geld is er gelijk afgeschreven maar ik heb het nog niet telefoon is niet te bereiken en de emails worden niet beantwoord ik heb btw een bestelling gedaan bij oriental maar het is van dezelfde eigenaar en waterpijpkopen heeft hetzelfde nummer. Beetje jammer dit...
18-08 door Jack

Ik ben verrast over de positieve reacties. Zit ruim 2 weken op bestelling te wachten en nu is website onbereikbaar en krijg geen reactie op mijn mailverzoek aangaande status zending. Is deze toko failliet????
01-08 door Tjeert

35 eurootjes en netjes verpakt opgestuurd. Leuk als kado zoon waterpijp
30-08 door johan

Ik heb een waterpijp kado gegeven aan mijn mannelijke collega die afscheid nam, blij dat ie was. Deze webshop is me daarbij goed bevallen.
01-01 door karel

Voor 25 euro heb je hier al een waterpijp

Jouw Waterpijpkopen.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Waterpijpkopen.nl

Waterpijpkopen.nl vind je in de volgende categorieën