Informatie

Waterbeddenmarkt.nl is de specialist op het gebied van waterbedden. Uitsluitend waterbedden en aanverwante artikelen van de bekende A-merken, maar dan wel tegen messcherpe prijzen!

Adresgegevens

Postbus 575
3700 AN
Zeist
Waterbeddenmarkt krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

Reviews

5 beoordelingen

2018 door Eric
Een service als deze wordt vandaag niet meer afgeleverd. Jullie zijn helemaal toppie dames en heren!!
2018 door Henny
Ik heb hele andere ervaring met de Waterbeddenmarkt. Ik heb daar jaren geleden een bed gekocht en hele goede service ontvangen. De waterzak was net iets te hard voor mij dus werd er een andere zak geleverd zonder problemen. Nu heb ik een nieuw bed gekocht bij hun en weer heb ik een goede service mogen ontvangen. En inderdaad moet je gewoon een aantal maanden wennen aan een nieuw bed want ja dat is heel normaal. Ik zou zo weer een nieuw bed kopen bij de Waterbeddenmarkt en stuur ook geregeld mensen door. Heel veel succes met alles
2018 door Erik
Waterbed gekocht met alles erop en eraan, zou al onze klachten oplossen en heerlijk slapen. Vanaf dag 1 bleek dit niet zo te zijn en hebben wij aangegeven niet tevreden te zijn. Eigenaar was nooit te bereiken en alles liep via tussenpersonen. Eenmaal de waterzak om laten ruilen voor een ander (en zelf de installatiekosten moeten betalen), maar ook dit hielp niks. Na heel lang proberen eindelijk een keer de eigenaar kunnen spreken; hij zou kijken wat hij kon doen. Volgende dag gebeld en bleek hij op vakantie te zijn; ik kreeg iemand anders aan de lijn. Na lang wachten en talloze mails verder zonder antwoord weer geprobeerd te bellen toen meneer terug was van vakantie, maar hij heeft mijn nummer geblokkeerd. Geheim gebeld en wéér een tussenpersoon aan de lijn. We komen geen steek verder en worden niet geholpen. Winkel is amper open, mails worden niet beantwoord, telefonisch onbereikbaar en een arrogante, onbeschofte en onbehulpzame oplichter van een eigenaar. Ik zou hier van mijn leven nooit iets willen kopen, deze man is een crimineel.
2014 door Jansen
Ik heb 5,5 jaar geleden een waterbed gekocht bij Waterbeddenmarkt. Een paar weken geleden ging het waterbed lek op een lasnaad. In het garantieboekje stond dat er 5 jaar garantie op de lasnaden zat. Dus mijn klacht viel buiten de garantie. Maar toen wij contact opnamen met Waterbeddenmarkt zeiden ze dat ze dit toch nog even bij de fabrikant aan zouden kaarten. Helaas die kwam niet over de brug omdat de garantie verstreken was. Zonder dat ik er om gevraagd had bood waterbeddenmarkt mij toen van uit zich zelf 50% korting op een nieuwe waterzak. Echt helemaal top!
2013 door Jongsma
Bij Waterbeddenmarkt vorig jaar een nieuw waterbed gekocht van bijna 2500 euro. Eigenlijk lag ik al vanaf het begin niet fijn en heb dit ook gelijk aangegeven. Er werd mij verteld dat ik eerst even (3mnd-half jaar) moest wennen. Dit gedaan en ik lag nog steeds niet prettig. UIteindelijk bleek mijn matras niet goed te zijn en heb ik een nieuw matras gekregen. Tot zover alles nog prima. Maar helaas ik kon echt niet wennen en dus gelijk weer contact opgenomen. Nu komt het erop neer, jammer maar helaas. We kunnen er niks aan veranderen en u zoekt het maar uit met uw dure waterbed! Ze komen totaal niet met oplossingen of suggesties. Nee het lag allemaal aan mij en ze hadden het nog nooit eerder meegemaakt dat iemand niet op een waterbed kon slapen. Dit bedrijf is dus verre van klantvriendelijk.

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Waterbeddenmarkt.nl vind je in de volgende categorieën

Jouw Waterbeddenmarkt.nl review