WD-Sat


WD-SAT is uw totale digitale HDTV specialist. Wij leveren en installeren alles op het gebied van Satelliet/Kabel/Digitenne ontvangst tot in de kleinste details.

WD-SAT is geautoriseerd dealer van Samsung TV'S, wij kunnen dus alle type's leveren en daarom bent u bij ons voor een nieuwe tv aan het juiste adres.

Saad 7
8731 DC
Wommels4 beoordelingen

WD-Sat krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2016 door Familie van der Lind…

Geweldig, we kunnen niet anders zeggen. Na een snelle levering van de SAB titan micro, hadden we een klein probleem bij het installeren. Meteen na een vraag daarover kregen we antwoord, we hadden het infrarode oog niet bevestigd waardoor de afstandsbediening niet werkte. Na het advies om het oog ook aan te sluiten werkte alles perfect. Ook na een tweede vraag werd er direct gereageerd. Op deze site kun je met een gerust hart kopen. Met dank aan Wichard.
2016 door J Dreves.

Gisteren bij WD -sat geweest om onze caravan TV weer aan te melden bij Canal-Digital , en alle zenders te ordenen op volgorde. Na dit gedaan te hebben vroegen wij wat zijn we U verschuldigd, helemaal niets was zijn antwoord dit is service. Daarom raden wij U aan ,ga met WD-sat in zee een betere service kunt u krijgt u nergens . Ga zo door WD-sat.
2014 door Luuk Brasjen

Door de aanschaf van een nieuwe tv bij WD Sat en uiteindelijk goed installeren in mijn caravan ben ik zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service en uitleg en een rit naar het midden van Nederland was geen enkel probleem. Zeker een bedrijf om te onthouden zal het aanbevelen bij vrienden en kennissen.
2012 door Hamilton

Afgelopen week een Oyster 65cm met tv laten installeren door WD-SAT. Wat een vakman, hij komt ten eerste op locatie installeren bij ons in Tilburg terwijl hij zelf uit Friesland komt. De installatie wordt keurig en professioneel aangesloten en bekabeling wordt netjes af en weggewerkt. Een aanrader voor een ieder die mobiel tv wil kijken.

Jouw WD-Sat review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met WD-Sat

WD-Sat vind je in de volgende categorieën