Voetbalshirt24.nl


Voetbalshirt24.nl kenmerkt zich door een groot assortiment voetbalshirts uit de Nederlandse Eredivisie, het Nederlands Elftal maar ook buitenlandse voetbalshirts. Orders boven de €100 worden bij ons altijd gratis verzonden. Wij verkopen alleen maar echte originele voetbalshirts van topmerken als Nike, Adidas, Puma etc. ook het bedrukken van diverse voetbalshirts is mogelijk.

Postbus 68
5690 AB
SON5 beoordelingen

Voetbalshirt24 krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 5 5 ervaringen.

20-03 door voetbalshirt24.nl

Helaas is de beoordeling van Ron vals. Betreffende persoon heeft zich ook via facebook gemeld als contactpersoon van een "vriend". deze vriend zal zich zelf melden maar heeft dat nooit gedaan omdat er niets te melden valt. Op 19 maart 2015 heb ik de heer Ron L. het volgende verzoek verzonden via facebook: Beste Ron, Onlangs heb je via Facebook een reactie achtergelaten over het feit dat een vriend een bestelling bij ons heeft geplaatst maar nooit spullen geleverd heeft gekregen. Volgens je laatste bericht zou je vriend zich alsnog zelf melden. Helaas heb ik tot heden niets vernomen. Ik ga er dan ook vanuit dat je je mogelijk hebt vergist? Heel prettig. Ik zie dat je namelijk op andere sites ook negatieve reacties hebt achtergelaten. Ik ga ervan uit dat je dat dit weekend laat corrigeren of dat je "vriend" zich alsnog zal melden. Graag verneem ik uiterlijk dit weekend (lees 20 maart 2015) een reactie. Indien deze uitblijft zal ik andere stappen ondernemen. uw reactie ontvang ik graag via info @ voetbalshirt24.nl
05-03 door Ron

Koop er nooit een shirt vriendin voor 168,00 spullen besteld maar nooit iets ontvangen is een oplichters firma
11-04 door Marie-Louise Verhoev…

Perfecte firma, binnen een week geleverd. En ze excuseerden zich voor deze vertraging. Keurig afgeleverd. Aanrader voor elke voetbalfan.
04-12 door a vd panne

goeie communicatie, heel snelle verzending!
22-08 door Eric

Na de bestelling alleen een mail met een inlogcode ontvangen, maar je kan niet inloggen op de homepage. Na 3 dagen mail: bestelling verzonden. Er staat geen telnr op de contact pagina. Perfect verpakt afgeleverd.

Jouw Voetbalshirt24.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Voetbalshirt24.nl

Voetbalshirt24.nl vind je in de volgende categorieën