VoetbalTrend.nl


De voetbalwebshop met voetbalshirts, trainingspakken en fanproducten van onder andere Liverpool, Arsenal, Chelsea, FC Barcelona en veel meer!


19 beoordelingen

VoetbalTrend krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 19 19 ervaringen.

12-09 door Jeroen Veldhuis

Oplichters zijn het! Sokken besteld welke op voorraad zouden zijn en niet gekregen 2 weken geleden. Diverse mails gestuurd waar niet op wordt gereageerd, gewoon schande! Deze site zou uit de lucht gehaald moeten worden! Helaas geen bezoekadres of telefoonnummer beschikbaar van dit bedrijf!
14-07 door

SUPER SLECHT; bestelling gedaan eind juni'14, betaald en ondanks vaak mailen nooit reactie ontvangen. NOOIT IETS BESTELLEN niet bij VOETBALTREND en ook niet bij CLASHY INTERNATIONAL en ook niet bij STICHTING DERDENGELDEN SISO
23-04 door Jerry

Wat een balletent!!! Heb op 28 maart 2014 een bestelling gedaan die volgens de site direct leverbaar zou zijn....maar jullie voelen hem al komen...tot op heden niks ontvangen. Ze reageren niet meer op mijn email en als ik al deze reakties lees moet ik vrezen voor mijn geld. Maar zal het hierbij niet laten...ga er werk van maken.
16-04 door Sonde

130€ opgelicht... Ik ga nu naar ze toe die KANKErlijers
04-04 door Fam. Gerspach

vanmorgen mail gekregen met nogmaals excuus en dat het geld is terug gestort. dit omdat hetgeen wat ik had besteld niet meer leverbaar is. Uiteindelijk is het goed gekomen maar jammer dat het op deze manier is gegaan.
03-04 door familie Noteboom

Gisteren een mail gehad en ons geld is netjes teruggestort, gelukkig kan het ook anders!! Tevens excuses gehad, maar ik bestel er nooit meer iets...
03-04 door Fam. Gerspach

Vanmorgen e-mail gekregen dat de site er uit heeft gelegen door een spamvirus en technische storing. En dat ze alles weer op de rit hebben en de bestelling zo spoedig mogelijk in orde zouden maken of eventueel geld kon terug krijgen. van de week al wel een aangifte gedaan bij oplichting/politie en aangegeven bij voetbaltrend dit terug te trekken als alles in orde is gemaakt. wordt vervolgd..
02-04 door donny

Heb een week geleden ook een ajax trainingspak besteld en een email gekregen van de bestelling maar nog niets ontvangen krijg ook geen reactie op mailtjes die ik verstuur naar hun nu lees ik jullie ervaringen en daar word ik al helemaal nie vrolijk van..iemand nog wat gehoord over of een oplossing hiervoor?? Gr.
31-03 door sandra jonkman

Voetbaltrend.nl is failliet en daarom roep ik iedereen op om geen bestellingen te plaatsen in hun webwinkel. Je kan dan fluiten naar je geld als je het wel hebt gedaan en je hebt geen poot om op te staan bij failliette bedrijven.
31-03 door Familie Noteboom

Ook onze zoon wilde graag een nieuwe outfit van Fiorentina.126,80 betaald en bestelling is 2 weken geleden al gedaan. Geen bestelling ontvangen en geen enkele reactie op mails.. Schande dat deze webshop maar door mag gaan met oplichterij..
31-03 door fam. van Gerspach

vorige week dinsdag bestelling geplaatst van een shirt, broekje en sokken nog steeds NIETS ontvangen. twee keer mail gestuurd wordt niet op gereageerd, NIET te bereiken. weg 111 euro. Geen telefoonnummer bekend. Mijn advies:NIETS BESTELLEN VIA DEZE SITE!
29-03 door Mohamed

Hebben jullie de nummer van voetbaltrend want bij mij is me bestelling ook niet binnen terwijl ik hem vorige week zaterdag had besteld
24-03 door A.J. Offringa

mijn zoon heeft sokken besteld, niets gekregen, geen reacties waardelooooos!
19-03 door tw Hommel

ook hier een trainingspak besteld, nog steeds niets vernomen. Dag 111 euro? reactie op de mail zeer zeker niet!
13-03 door Olivier

Ruim 2 maanden geleden een trainingspak twv 109,- besteld. Na slappe smoezen zoals 'website lag eruit ivm virusaanval' helemaal niks meer vernomen. Aan de overige reacties te lezen zie ik het sober in.
11-03 door RRA

Trainingspak besteld op 26 febr en nog steeds niets gehoord. Evenmin reactie op meerdere verzoeken via email. Neigt naar oplichting.
15-02 door NGC

Ca. 2,5 week geleden besteld. In het verleden al 2 keer eerder besteld en dat ging goed. Nu hoor ik echter helemaal niets. Geen idee of dit nog goed komt of mijn zoon zijn Euro 113 kwijt is. Meerdere mails gstuurd en inmiddels met hun locatiebeheerder en server beheerder. Mijn advies: voorlopig niets bestellen maar ik houd jullie op de hoogte hoe dit afloopt
22-01 door Robert de Ridder

Ajax trainingspak besteld op 10 januari 2014. Vervolgens helemaal niets meer gehoord. Geen enkel antwoord ontvangen op mijn mails of antwoordformulier op de site.. 111,== betaald en toen was het stil... als er een leveringsprobleem is... vermeld dat dan maar helemaal niets laten horen geeft een rotgevoel!
05-12 door Hermans

Eind augustus een shirt met bedrukking voor mijn zoontje besteld. Hij kreeg veel aanmerkingen op de grote van het shirt ( hij heeft maat 134 dit was 152) dat het klein viel. En over de bedrukking die er inderdaad in 2 verschillende kleuren geel op zat en ook nog gerimpeld er op aangebracht was. Begin oktober hierover gebeld, foto´s gestuurd. We mochten het shirt terug sturen. Dit was eind oktober, begin november maar eens geinformeerd of het shirt aangekomen was. Dat was het, onze klacht zou behandeld worden. Nu een maand later? nog niets gehoord. Gemaild, maar ik lees in de reviews dat er misschien niet op geantwoord wordt? Dit hoop ik niet, tot nu toe is dat wel goed gegaan. Maar nu? Ruim 80 euro heeft hij uit zijn spaarpot gehaald en we hebben ? NIETS!! Het shirt viel al klein, hij zal het nu wel helemaal niet passen? Ik houd jullie op de hoogte van de afwikkeling......

Jouw VoetbalTrend.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met VoetbalTrend.nl

VoetbalTrend.nl vind je in de volgende categorieën