Vlonderhout.com


Vlonderhout.com (tegenwoordig onderdeel van Buitenwarenhuis) is een houthandel met webwinkel voor houten vlonders. Online goedkope Celfix geimpregneerd naalhout vlonderplanken, hardhouten vlonderpalen, composiet terrasplanken en vlonderbalken, houten beschoeiingsdelen + bijbehorende bevestigingsmaterialen zoals schoeven en slotbouten. Nu ook alle benodigde vlonderterras gereedschap. Dit kan nu snel, gemakkelijk en veilig bij Vlonderhout.com.
Vlonderhout.com biedt een totaalpakket aan voor mensen die zelf een vlonder of aanlegsteiger willen bouwen.
Alle Midden Europese naalhout op de site is Celfix geimpregneerd en heeft een Komo-keur. Hun Hardhout heeft het duurzaamheidslabel FSC.

Deel op deze pagina je ervaringen met vlonderhout van vlonderhout.com of raadpleeg reviews van eerdere klussers.

Osloweg 97
9723BK
Groningen12 beoordelingen

Vlonderhout krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 12 12 ervaringen.

11-10 door Buitenwarenhuis.nl

Vlonderhout.com is overgegaan in onze hoofdshop Buitenwarenhuis.nl
10-07 door Pepping

De 21 mm hardhouten planken van bankiraihout zijn goed bevallen. De website en mensen aan de telefoon zijn deskundig. De 35 mm boor knapte alleen wel snel.
18-02 door Koen Wilbrink

Het grote voordeel vond ik dat je je vlonder helemaal in 1 keer kan bestellen inclusief bijbehorende slotbouten, de juiste buitenschroeven, worteldoek, dwarsliggers, palen en in ons geval de planken van hardhout. Je hoeft zelf niet 10 keer naar de bouwmarkt te sjeezen en kan meteen aan de slag. Uiteraard heb ik de prijzen vergeleken met andere aanbieders en ook dat zat goed. De kwaliteit van de 4,55 meter lange bankirai planken van 28 mm dik zijn mij ook goed bevallen. Ik wil het bedrijf bijdeze ook bedanken voor de goede levering en service.
16-10 door Spijkerman

Ook wij zijn dik tevree over de damwand beschoeiing en hoe we per telefoon de juiste plaatsingstips kregen.
15-10 door Timmermans

Voor een tuinverhoging hebben wij gekozen voor de houten beschoeiingswanden van deze webwinkel. Een kooiaap vrachtwagen heeft de wanden keurig gelost op de plek waar ik wou. Helemaal super ,dank!
18-07 door h.graber

Door Yvette telefonisch zeer passend geholpen met het berekenen van het aantal planken, liggers en palen voor onze terrasschets. De vaste bezorgdagen zorgen er voor dat je precies weet wanneer je vrij moet nemen, ideaal!! Vlonderhout bedankt voor de transactie. Aanrader voor iedereen die zelf een vlonderterras wil bouwen van hardhout
13-03 door r. belt

Ik had een slotbout te weinig bij het bouwen van ons vlonderterras, die kreeg ik gratis opgestuurd, dat noem ik nou service van de zaak. Het hardhout is van prima kwaliteit en de levering met kooiaapvrachtwagen gebeurd met beleid! Rik Hilversum
05-03 door p. rouw

Ik heb gekozen voor vurenhout geimpregneerde vlonderplanken, na 5 jaar wil ik toch wel weer wat anders dus waarom zou ik hardhout kiezen, is ook meer werk met voorboren e.d. Voor de vierkante palen wel hardhout gekozen. Voor 39 euro is alles bezorgd, goede deal
21-04 door Simon Kuipers

Dat de bestelling een dag eerder op de oprit lag was niet helemaal de afspraak, na belletje kreeg ik nette excuses en het tuinhout was verder prima en keurig verpakt.
29-03 door wim

voor kunststof composiet planken moet je rekening houden met levertijd van dikke week, dit had ik dus niet goed gelezen en was niet blij, na een belletje alsnog alles opgelost.
04-03 door Klusbedrijf Peter

kwaliteit bankirai hout: goed kwaliteit hardhouten palen en liggers: goed schroeven en dergelijke: goed kwaliteit levering: uitstekend communicatie email en telefoon: goed snelheid leveren: goed stappenplan op site: kan beter
20-09 door Raimunda

Onlangs hardhouten tuintegels hier besteld voor bij ons op het balkon. Het ziet er echt prachtig uit! Ik heb de tuintegels op woensdagavond besteld en vrijdagochtend werden ze al bezorgd! Zaterdag hadden we onze terras al helemaal klaar en ingericht.

Jouw Vlonderhout.com review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Vlonderhout.com

Vlonderhout.com vind je in de volgende categorieën