Visumplus.nl


Via Visumplus.nl kunt u gemakkelijk online een visum regelen voor diverse landen zonder al te veel rompslomp. Loop online onze eenvoudige stappenplan door voor het aanvragen van een visum. Wanneer het visum akkoord is sturen wij het aangetekend op, of maken we met u een afspraak om het te laten bezorgen.

Energiestraat 3
2671 DE
Naaldwijkarray(0) { }

25 beoordelingen

Visumplus krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 25 25 ervaringen.

2016 door Kuilenburg

Snel antwoord op de vragen, die ik had. Zondagavond visum aanvraag verstuurd, maandag mijn visum voor India in mijn mail. Super.
2016 door Mark

Heel goed. Visumplus doet wat ze beloven. Bij onduidelijkheden in onze aanvraag zocht Visumplus persoonlijk contact en loste de verwarring op. Onze ervaring met die andere visumdienst is wel anders.
2015 door Anomiem

Prima, alles volgens afspraak. Visum snel geregeld.
2014 door Cor Lanser

Inderdaad zeer goede service, makkelijk en snel. En vooral persoonlijk contact, dat kom je zelden meer tegen. Volgende keer maak ik er zeker weer gebruik van.
2014 door E v Praag

Geweldig aardig en behulpzaam.Ik had een dubbele aanvraag gedaan en men heeft alles goed en kosteloos geregeld. TOP.
2014 door v Heerde

Tikfout gemaakt dus geen correct visum.Fout gratis hersteld en na een uur een goed visum. SUPER
2014 door Cécile Vera van Da…

De visums voor mijn reis door Azië waren klaar in minder dan 2 weken, en dat voor 4 landen. De volgende keer ga ik weer hier naar toe.
2014 door Mawgosia

Slecht. Geven slechte adviezen en antwoorden. Ik zou, vooral bij ingewikkelde landen, echt voor een ander visumbureau gaan, dat is veiliger.
2014 door joop maarsen

Een bureau wat doet wat ze beloven,behulpzaam luisteren naar de mensen en adviseren ik heb een aantal keren met hun te maken gehad ik ben zeer tevreden over hun een topper
2014 door Gerritsen

Prima geregeld. twee visa voor Turkije besteld en zeer snel ontvangen, en voor de zelfde prijs als ik op de luchthaven zou moeten betalen. Dank voor deze prima service.
2014 door Louis J. de Klerk

Ben zeer tevreden over jullie afhandeling van de visum aanvraag, ruim binnen de tijd de visum ontvangen binnen een week. Volgens afspraak is alles netjes verlopen.
2014 door Monique

Persoonlijk contact , wat een verademing, eindelijk iemand die luistert. En wat een super snelle service! Dank voor de tracktrace nummer. Zo kon ik thuis blijven voor de postbode! Echt een dikke 10! groet Monique
2014 door J. de Kleijn

Omdat zelf een visum in Den Haag halen erg omslachtig is geworden heb ik dit jaar gekozen voor Visumplus. De site is duidelijk de kosten zeer acceptabel en de afhandeling perfect. Ik zal dan ook zeker de volgende keer weer gebruik maken van VisumPlus
2014 door Joost Berkhout

2 visums aangevraagd voor Sri Lanka. €110 euro betaald. Visums nooit binnen gekregen en na verschillende mailtjes contact gezocht maar nooit reaktie gekregen. Klote bedrijf. Gewoon je visum bij aankomst in sri Lanka kopen op het vliegveld. Makkelijk, goedkoop en geen enkel probleem.
2014 door Rob

Te duur. Visum voor Turkije kost bij deze site 40 euro en bij de site e-visum gewoon 15 euro (wat de normale prijs ook was bij aankomst in Turkije)
2013 door L.van Mourik

Ons visum voor Mali was binnen een week perfect geregeld.Van mij krijgen ze 5 sterren.L.van Mourik
2013 door w vd logt

Visa voor Indonesie vlot en correct afgehandeld door VisumPlus. Een klein foutje in de aanvraag is dan ook direct door hen onderkend. Duidelijke site en redelijke prijsafhandeling. Bedankt en tot de volgende keer.
2013 door Ewoud Willemsen

Duidelijke en heldere informatie. Indien nodig vriendelijke en adequate telefonische hulp. Binnen de beloofde 9 dagen paspoort met visum weer in huis. Prima service!
2013 door Geert Norbert Kools

Door slechte informatie van de ticket website kwamen wij er pas anderhalve week voor vertrek achter dat voor onze zakenreis naar Rusland een visum nodig is. Na telefonisch overleg met VisumPlus werd alles direct in werking gezet. De papieren werden opgehaald door een koerier, ook regelde ze voor ons razend snel de juiste uitnodiging. Gisteren hebben wij onze paspoorten alweer mogen ontvangen, met de juiste visa. Nu kunnen wij maandag gewoon naar onze klant in Rusland vliegen. Top service, echt een aanrader!
2013 door Kim Olink

Slechte service, verkeerde informatie verstrekt waardoor studenten NIET op tijd een visum hadden voor hun vertrek.
2013 door Esmé Lucas

Voor mijn reis met de transsiberie express heb ik alle visa door visumplus laten regelen. Dit zijn er best veel, maar door de duidelijke website had ik alles zo compleet. voor een goede prijs heeft visumplus als mijn visa in een korte tijd weten te verzorgen. Heel prettig om gerust op reis te kunnen. Ook goed dat bij deze winkel je gelijk alle totaalprijzen kan zien.
2012 door P. de Bruine

Ondanks een paar foutjes mijnerzijds...dankzij de zeer goede communicatie toch alles zeer snel en correct afgehandeld. Mijn dank daarvoor!
2012 door Hardenberg

Visum voor Sri Lanka aangevraagd. 50 euro betaald en nooit meer wat van gehoord. Mailen en bellen, geen reactie. Via de officiele site van Sri Lanka is het visum gratis. Waardeloos bedrijf!!! Geldt ook voor Estaplus (zelfde onderneming)
2012 door esther donders

Ik vind Visumplus net zo goed/slecht als cibt en het visumburo. Ze zijn net zo duur, 3 weken wachten voor het goedkoopste tarief. voorwat?! www.VisumChinaOnline.nl is de helft goedkoper en in 4 dagen klaar. Zij doen ook alle landen. Ze zijn een klein bedrijf en doen wat ze beloven.
2011 door Frans Bussche

Mijn visum voor Sierra Leone is binnen die is besteld via deze webwinkel. Het stappenplan was duidelijk bij het bestellen en het scheelt ook een hoop tijd.

Jouw Visumplus.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Visumplus.nl

Visumplus.nl vind je in de volgende categorieën