Visum.nl


Visumaanvraag doen via internet. Specialist is visa aanvragen voor verre reizen en bijzondere visumlanden, ook zakelijk visums kopen via het web.

Veemarkt 230
1019 DG
Amsterdam



array(0) { }

13 beoordelingen

Visum krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 13 13 ervaringen.

2018 door Kaylee

Ik heb hier een aanvraag gedaan voor onze visum naar Turkije en kosten bijna €40,- per persoon en dan nog de extra kosten die ze rekenen. Ik heb gelukkig nog geen documenten gestuurd. Wou de visum annuleren maar reageren niet op mijn e-mails en telefonisch hang je een uur aan de lijn. Zeer slecht
2018 door Richard

Duur... Visum laten regelen via hen is 8 x zo duur als het zelf doen. Verder onverklaarbare kostenposten op de factuur - die je pas krijgt als je het visum hebt. Zelf regelen kan best (op internet staat genoeg informatie om het zelf in te vullen) en het spaart je zomaar honderden euro's uit
2018 door Johnc76

hi! , Everyone loves a persons writing quite definitely! promote many of us keep up a correspondence more info on your own document for Yahoo? I need a pro for this dwelling to unravel this dilemma. Could be that is definitely a person! Looking forward to search an individual. dkdgkgbdddgc
2018 door Johnk132

reverse phone lookup free results I am no longer positive cekdddbfddba
2017 door toon

Visumburo en visum.nl zijn ook handelsnamen van CIBT.
2017 door Mathieu

Op site staan rare voorwaarden dat ze 3.5% extra kosten kunnen toevoegen en dat je rekening pas krijgt als visum klaar ligt. Heb maar niet gedaan.
2016 door Jan

Stuur nooit je paspoort op!
2016 door Anne

Idioot! Je betaalt ruim EUR 50 voor een ESTA visum, terwijl je het rechtstreeks kan doen voor minder dan EUR 13. Ze voegen niks toe, tenzij je een hele ingewikkelde aanvraag moet doen...
2016 door Jan

Slecht ze sturen snel het visum op en dan de factuur die veel te duur is. voor een visum voor 4 dagen Cuba moest ik 75 euro betalen.
2016 door Lieke

Allereerst, ik schrijf niet snel een slechte review maar dit slaat alles. We hebben bij visum.nl een pre-check laten doen zodat we zeker wisten dat alle gegevens in orde zouden zijn. Opzich was een pre-check van 175 euro (2pers) al aan de hoge kant voor wat gegevens te controleren maar vooruit, we hadden het druk en niet veel tijd. Vervolgens komen we aan in Rotterdam en blijken de gegeven niet in orde te zijn en visum.nl neemt geen verantwoordelijkheid hiervoor. 'De ambassade in Rotterdam heeft het fout'. Dus de dure pre-check heeft helemaal geen nut gehad, sterker nog het heeft alleen maar voor meer problemen gezorgd omdat we ervanuit gingen dat alles was geregeld.
2015 door Veerman

Belachelijk! Aanvraag voor amerika gedaan en moest maar lieft 56,00 euro betalen terwijl de visum zelf 12,00 euro kost. Dit wordt niet vermeldt op de website. Dit zie je pas op het moment dat je gaat betalen met de creditcard. Telefonisch contact gehad en is helaas niet meer terug te draaien omdat visum al was afgegeven. Niet doen dus!
2014 door Vince

Ze doen hun werk goed, alleen zijn de te duur voor wat ze doen. Je kan het beter zelf uitzoeken bespaart een hoop
2013 door esmee

Mensen ervaring met visum.nl? Behoorlijk bedrag betaald voor mijn visum naar nigeria. Is die op afgesproken datum binnen ?

Jouw Visum.nl review




(wordt niet geplaatst)






Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Visum.nl

Visum.nl vind je in de volgende categorieën