Informatie

VidaXL (voorheen Koopgoedkoop.nl) is de online discounter met een ruim aanbod aan producten zoals baby- en kinderkamer producten, bureaustoelen, inklapbare campingtafels, dierenbenodigdheden, fitness, hangmatten, fietsen en toebehoren, gereedschap, huis en inrichting, massagetafels en stoelen, motor toebehoren, auto uitdeuk sets, muziekinstrumenten, pruiken en paspoppen, sport en spel, tuinmeubels en buitenleven en nog veel meer!

Kortom VidaXL heeft het allemaal. bestel nu veilig, snel en gemakkelijk thuis vanuit je luie stoel. VidaXL heeft een breed assortiment aan producten voor huis en tuin. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en voor een leuke prijs.

Deel hier ook je ervaringen met deze webwinkel, koopjeshal en warenhuis in 1.

Adresgegevens

Nieuweweg 273
6603 BN
Wijchen
VidaXL krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 67 67 ervaringen.

Reviews

67 beoordelingen

2018 door Yves
OPLICHTERIJ ! MEGA SLECHTE KWALITEIT EN SLECHTE LEVERING ! WIL JE GOEDKOOP EN SLECHT DAN MOET JE BIJ HEN KOPEN !
2018 door Dennis Paul
Een hangend toilet besteld bij Vidaxl voor de verbouwing. Door uitloop van werkzaamheden systeem en toilet pas later kunnen laten plaatsen door de aannemer. Het hele systeem deugt van geen kanten, lekkage als gevolg en op geen enkele manier goed werkend te krijgen, zonder dat het lekt danwel de knoppen eraf vallen. Wat een slechte kwailteit. Hebben een nieuwe toiletpot opgestuurd, welke na enige aanpassing aangesloten kon worden. Het systeem voor het ophangen moest door de aannemer met ijzerdraad vastgemaakt worden, anders kon het niet eens. Echt verscrikkelijk slechte kwaliteit. Gevolg is dat ik een heel nieuw systeem kan gaan aanschaffen á raison van € 300,- en daarbij nog nieuwe tegels moet kopen van de wand en de aannemer moet gaan betalen voor deze werkzaamheden. Dit alles omdat VIDAXL zeer slechte kwaliteit heeft geleverd. Contact gehad met de klantenservice: Reactie: EEN COMPENSATIE VAN € 20,- of VERVANGENDE ONDERDELEN...!!!!! Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt en vind het ronduit schandalig dat je zulke waardeloze producten levert en vervolgens de klant laat barsten. DIT IS DE REINSTE OPLICHTING.
2017 door Garnic
We hebben meegedaan aan 2 veilingen (radiators) . 1 hadden we gewonnen , de andere liep nog. Omdat we een week op vakantie gingen hebben we gewacht met de betaling er zou toch niemand aanwezig zijn voor de ontvangst. Zoals verwacht werd er een hoger bod geplaatst op de lopende veiling. Omdat we 2 dezelfde radiators nodig hadden wilde we natuurlijk een hoger bod plaatsen. Helaas dat gaat niet je moet eerst hetzelfde artikel betalen voordat je een hoger bod kan plaatsen. Maar omdat we op vakantie waren , was dat niet mogelijk. En mocht dat wel kunnen had het geen zin , er was niemand aanwezig om de bestelling te ontvangen. Voor ons de oplossing (dachten we) inloggen met onze andere account. En ja hoor we hadden de veiling gewonnen. Dezelfde dag (zondag) dat we thuis kwamen , beide radiators besteld en betaald. Nu moet je weten dat we beide account al jaren hebben , beide hebben we aangemaakt via vida.nl de Nederlandse site met ons adres in België. Het vreemde was dat bij de 2de account Nederland stond ipv België. Foutje dachten we , we vermelden het wel even en sturen nog een bericht na voor de zekerheid. Het loopt helemaal anders. Hoewel we beide accounts jaren hebben word slecht van de 1ste de bestelling aanvaard. De 2de word zonder pardon geannuleerd. Het zou onmogelijk zijn om de bestelling van de 2de account in België te leveren. De account zou vanuit Nederland werken , op welk adres vragen we ons dan af? We konden de radiator wel bestellen met onze 1ste account aan de zelfde prijs van de 2de account. Op zich geen probleem ware niet dat je de radiator niet meer kon bestellen via de site.(voorraad 0) Wij denken dat het probleem zit in de voorraad en niet de account. Via de 1ste account hadden we de enige aanwezige radiator. Omdat deze niet meteen werd afgerekend hebben ze het bod laten doorgaan via de 2de account niet wetend dat het om dezelfde mensen ging. Nu geven ze de 2de account als oorzaak aan. Onzin natuurlijk. We hadden 2 dezelfde radiators nodig. De 1ste werd vandaag voor de 2de keer aangeboden wij hebben ze voor de 2de keer geweigerd. De 2de is geannuleerd en terug betaald. Bereik van vida is nul,nul. De eerste mails zijn aangekomen maar zonder reactie , als we nu mails sturen krijgen we bericht no-replay. dan maar mail gestuurd naar vida be. aangekomen maar nog geen reactie. Ons advies , denk goed na voordat je met vida in zee gaat. Klantvriendelijk zijn ze absoluut niet , Kwaliteit kan je vaak vraag tekens bijzetten.
2017 door Els 54
Salonstoel besteld, geleverd op een ander adres door dpd (zijn niet eens aan huis geweest en beweren dat ze drie keer zijn langs geweest, stoel afgeleverd in een dierenzaak. Deze kan ik niet ophalen geen auto stoel te zwaar. DPD komt wil niet meer bezorgen maar begrijpen het wel allemaal. klantenservice van vida had er ook geen zin meer in moest de stoel maar zelf ophalen was maar 500m verderop (7km maar goed) dan maar stoel terug sturen nooit meer iets bestellen slecht hoor!!!
2016 door chris
Waardeloos. Incomplete producten verkopen. Foei.
2016 door Johan
Er ontbreken meerdere onderdelen van mijn schommelbank Madison paviljoen. Daarnaast is het zeer inferieur product. Slecht afgewerkt, boorgaten passen niet op elkaar. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice. Elke keer toezegging dat de ontbrekende onderdelen opgestuurd worden, maar nog steeds niks ontvangen. Geen tegemoetkoming omdat het een slecht afgewerkt product is. Klachten worden niet in behandeling genomen en beantwoord met een standaard mail. Dit is een waarschuwing om niks bij VidaXL te bestellen, slechte producten en nog slechtere klantenservice.
2016 door Anita P.
Slecht en neigt richting oplichting. Slechte producten (defect), geen handleiding, geen pakbon, geen retourbon, geen contact met klantenservice nummer, kortom: onbetrouwbaar. Waarom hebben zij nog een keurmerk op hun online shop? Mensen moeten juist gewaarschuwd worden voor ze hier iets kopen!
2016 door Leen
Doordat de bestelling te lang ging duren heb ik geannuleerd. Ik zou binnen 5 dagen mijn geld terug krijgen. Het smoesje is dat ze op bericht van transportbedrijf zaten te wachten. bestelling 29 april nu 23 april nog steeds geen terugbetaling Het gaat om 140 euro dus. Zeer slecht bedrijf wat vanalles belooft maar niks nakomt.
2016 door paul
1ste maal iets besteld. review zijn niet zo positief. nu is mijn bestelling ook eens vertraagd. eerst was het klaar voor verzending zelfs e-mail ontvangen.nu moet ik nog 2 dagen wachten
2016 door Michael
Ik heb een toiletpot + inbouwreservoir besteld en heb maar liefst zes verschillende mankementen geconstateerd. Het reservoir was scheluw, de bevestigingsgaten in de pot zitten verkeerd, er zit glazuur rond de afvoeropening waardoor deze niet waterdicht is, er ontbreekt een kraantje op het reservoir en zelfs de mof past niet op de afvoeropening. En als de bril omhoog staat komt deze voor de spoelknop. Hierdoor heb ik veel extra kosten moeten maken en ook het klussenbedrijf moest nogmaals terugkomen om een nieuwe toiletpot te installeren. Maar bij VidaXL gaan ze volledig voorbij aan je bezwaren en verwijzen ze alleen maar naar de algemene voorwaarden. Het enige wat ze willen doen is de toiletpot omruilen. Maar ik heb er geen enkel vertrouwen in dat die wel goed is en de extra gemaakte kosten interesseert ze niets. Kortom: zeer slechte producten en zeer slechte service. PS. kijk voor de aardigheid ook even op reviews op de Facebookpagina van VidaXL. Zonder uitzondering negatief.
2016 door Krajenbrink
Bij deze mijn eerste ervaring met VidaXL en een Doublok van VidaXL Toilet doublok aangeschaft en binnengekregen. Bij het installeren totaal geen aansluiting tussen bovengedeelte en ondergedeelte omdat het porselein krom is! ongelooflijk. Water stroomt bij het spoelen gewoon aan de achterzijde eruit. Dat een toilet bij Vidaxl wellicht niet de meest hoogaanstaande zijn prima, maar op zijn minst een toilet wat niet lekt zou wel gewenst zijn. Nu de eerste zelf moeten weggooien want ze nemen iets wat aangesloten retour. Ook de stomme vraag gehad of het toilet was aangesloten geweest, ja duh waar had ik het dan moeten testen in de woonkamer zonder afvoer?!?! Dan kreeg ik een nieuwe toegestuurd wat een week duurde en niet eens compleet....alleen het bovendeel. 'oh foutje we sturen nu het onder gedeelte ook' pffff weer een drie dagen verder sjeezus. Eindelijk alles binnen en ja hoor zelfde probleem, bij het spoelen nu zelf water aan alle kanten. Vlotter die niet goed afsluit en wederom krom porselein. Direct weer gemeld volgens procedure en geen reactie. een week lang elke dag zelf moeten bellen om te vragen wat de stand van zaken is, want wil mijn geld terug. Notabene bij dag drie bellen net doen alsof ze helemaal geen mail hebben ontvangen!!! dit terwijl drie mensen van de klantenservice er voor ,wel melden het hebben ontvangen. 8 dagen verder eindelijk bericht en wat voor één. Dat ik weinig of vrijwel niet de pot zou hebben gekit!?!!?!?! Idioten! een doublok kit je helemaal niet tussen het boven -en ondergedeelte, dit hoort af te sluiten door middel van het rubber manchet wat je bijgeleverd krijgt. Maar ja als het porselein krom is sluit het nooit goed aan. Daarmee dachten ze het te hebben afgehandeld. Wederom boze mail gestuurd en gebeld en de eis binnen 12 uur te reageren en mijn geld terug. Zoniet dan volgen er juridische stappen en komt het in de media, waar ik nu ook al aan ga beginnen om niet nog meer mensen gedupeerd te laten worden door VidaXL. we wachten het nog heel eventjes af, maar mijn advies, niets kopen bij?Vidaxl. Ondertussen hebben we ook van een gerenommeerd merk een toilet gekocht en deze was geïnstalleerd zonder problemen en zonder kit binnen 20 minuten. Zoals het hoort!
2016 door Arie. Boogerd
Ik heb daar een deurluifel gekocht,de schroeven waren niet goed en bij een beetje wind waait hij uit elkaar, kortom :een slecht product.
2016 door Arie. Boogerd
Ik heb daar een deurluifel gekocht,de schroeven waren niet goed en bij een beetje wind waait hij uit elkaar, kortom :een slecht product.
2015 door i
Goedkoop is duurkoop!! Zeer slechte kwaliteit eetkamerstoelen aangeschaft. Geen passende oplossing mogelijk. Vreselijke klantenservice. Afrader!!!!
2015 door gert
Zeer slechte service. Ze zadelen klanten op met zelf gemaakte fouten. Absolute afrader!niet aan beginnen, je kan beter een paar euro meer betalen. Dan met deze hufterigheid geconfronteerd worden.
2015 door Bram
Zeer matige klantenservice na defect. Klachtenafhandeling verloopt stroef, geen toelichting op afwijzing. Kwaliteitsafdeling niet aanspreekbaar. Kortom: afrader.
2015 door hans
Goedkoop is duurkoop.... Oud Holland gezegde dat voor dit bedrijf zeker opgaat. Bestellen en betalen gaat prima. De parasol is echter drie keer opengeweest, windvlaag, kapot... Gelukkig woei hij de tuin in en niet over ons heen. De ligstoelen hebben een aantal problemen: het ijzerwerk is inferieur. Schroeven heel voorzichtig aandraaien anders zijn ze gelijk dol. Matrasje is slechts 1,5 cm dik en glijdt als je niet ligt maar tegen de achter leuning zit naar beneden. Op het ding liggen kan niet want de stangen zitten niet zoals het hoort met een boog onder de plastic toplaag maar liggen zo dat je ze voelt... Na twee dagen kwam er al roest op de schroeven en sommige stukken van de stoel zelf, ze zien er niet meer uit... Bovendien leken ze op de site groter dan in het echt... Ik heb geprobeerd met de service afdeling in discussie te komen maar dat is zinloos. Er wordt standaard gereageerd met: u kunt nieuwe krijgen... Drie verschillende personeelsleden die antwoord geven, nooit reactie op vragen over de kwaliteit, niets... Alsof je tegen een muur schrijft... Ik heb het opgegeven. Ik heb de parasol gerepareerd met een hardhouten stuk bovenop dat veel sterker is dan het zacht plastic stuk. De stoelen gebruiken we dit jaar nog en dan gaan ze naar de vuilnis stort.
2015 door alber
slecht, boothoes gehaald, maar deze is zeker niet geschikt voor buiten, de gehele boot staat vol met water na de regenbuien van zondag. Hoop dat het goed opdroogt, maar deze hoes gaat in de prullenbak.
2015 door Erik Reijven
Dit bedrijf is in zijn algemeen niet eens 1 ster waard. Momenteel ben ik in mail contact met steeds weer andere medewerkers van VIDAXL over de rubberboot. De rubberboot is nu 3 jaar en is versleten op alle mogelijke plaatsen. Ook het vloerdeel van hout in de punt van de boot is gescheurd. De boot is hierdoor onbruikbaar geworden. Hierover heb ik met VIDAXL contact opgenomen of er een nieuw vloerdeel geleverd kan worden, antwoord van VIDAXL is dat er geen onderdelen worden geleverd. Echt oplichting naar mijn idee, aangezien de rubberboten (eigenmerk) nog gewoon verkocht worden. Dit geeft aan hoe dit bedrijf te werk gaat. Ik heb alsnog om een oplossing gevraagd, ik laat het jullie weten als er vorderingen zijn.
2015 door martijn
slecht gister de boorhoes ontvangen vandaag gaat hij weer retour. het regent vandaag boven de boot, en ook in de boot. jammer het is rommel.
2015 door Martin
Ik heb twee jaar geleden een XL strandkorf gekocht en de witte wicker is totaal vergaan aan bovenkant en één zijkant waar zonlicht aankan. De plastiek is gewoon niet UV bestendig! Stel je voor een strandkorf die niet tegen de zon kan. De hele constructie is ook op zijn chinees dwz totaal waardeloos. Ze zouden moeten verbieden om deze produkten te verkopen.
2015 door Maus
Waardeloos, nog nooit zoiets meegemaakt. Ik kan hier als minste 1 ster aangeven, maar deze ster verdient VidaXL zeker niet! Een kattenkrabpaal besteld, maar het mag het woord "krabpaal' niet eens hebben. Het bleek echter een waardeloos ding. Slecht , onbruikbaar materiaal en niet geschikt voor volwassen katten (valt zo omver) Het zogenaamde kattenhuisje van de "krabpaal" is gewoon een lapje stof waar men een plastic matje in moet buigen, de sisal paaltjes zien eruit alsof ze al gebruikt zijn. Kortom, een grote miskoop en we hebben ook doorgegeven dat dit paaltje niet geschikt is voor volwassen katten, hier wordt echter niet op gereageerd. We geven het nu cadeau aan iemand die fretten heeft, maar waarschijnlijk ligt het binnen enkele dagen in de vuilnisbak. Je kunt net zo goed je geld weggooien. Nooit meer VidaXL!
2015 door Trudy
Twee rozenbogen voor 40 euro. Helaas zijn ze niets waard. Ultra dunne metalen pijpjes. Instabiele constructie. Niet geschikt om klimplanten te leiden. Misschien leuk op een balkonnetje. Bij het plaatsen zwabberden de rozenbogen alle kanten op. Ik hoop dat extra bamboestokken de boel nog enigszins redden. GOEDkoop is een MISkoop.
2015 door t schaddelee
kwaakkasje na 1 week in de kliko wat een miskoop voor alle geld te duur geweest nooit weer
2015 door
Waardeloos bedrijf! Ze zouden zich kapot moeten schamen! Eerst een beschadigd product toe sturen. Dan een verkeerd product ontvangen. En ondertussen ben je 2 weken verder en het product is er nog niet! Wat een KUT Bedrijf!!!
2015 door Maarten
De hobbykas van 2.70x2.40 was spotgoedkoop 233,-! De polycarbonaat panelen zijn niet stormbestendig, dus die zet ik er voorjaar in en haal ze najaar uit; clips, dus eenvoudig af te nemen.
2015 door Maarten
De hobbykas van 2.70x2.40 was spotgoedkoop 233,-! De polycarbonaat panelen zijn niet stormbestendig, dus die zet ik er voorjaar in en haal ze najaar uit; clips, dus eenvoudig af te nemen.
2014 door Wim P
Betaalde artikelen nooit geleverd. Op het moment dat ik vraag om een bewijs, dat het wel geleverd is, sturen ze mij een track en trace code voor een bestelling op een heel andere naam en een heel ander adres. Uiteindelijk via inschakeling van DAS mijn geld terug gekregen, heeft 5 maanden geduurd. Beslist niet aan te bevelen
2014 door cj.gruijters
slecht ook ik wist niet dat je het zonnescherm zelf moest samenvoegen. niet comleet geen koord e-mails worden net beantwoord heb een 2.59 moter terwijl het 3.00 moet zijnhoop dat deze vervangen wordt maar vrees het ergste
2014 door F. Hermans
Mijn bestelling is na 2 weken nog steeds niet geleverd. Bij een poging tot de klantenservice bellen wordt er na 20 minuten wachttijd enkel gezegd: "helaas kan ik niks voor u doen". Op klachten mails wordt niet geantwoord. Wacht nog steeds mijn bestelling af, maar zal deze website zeker niet aanraden!
2014 door L. Kloos
Vandaag een grondboor besteld. Toen er van alles fout ging op de website mailtje gestuurd waarop (natuurlijk) geen antwoord. Pas later kwam ik er achter dat ViaXL voorheen KoopGoedKoop was. Gelijk spijt dat ik heb besteld. Mijn bange vermoedens kwamen natuurlijk weer uit: website diverse storingen en toen de bestelling geplaatst was bleek het afleveradres complete anders te zijn dan wat ik had opgegeven. Hieruit blijkt wel weer dat een naamswijziging geen garantie is voor betere service. KoopGoedKoop was waardeloos en VidaXL lijkt dezelfde weg op te gaan. Eén troost: ik heb betaald met mijn creditcard dus in geval van NIET leveren vorder ik het bedrag via Visa terug. Dus VidaXL: zorg dat je je organisatie voor elkaar krijgt !!
2014 door Aniko Szalai
Ik heb een salontafel en een eethoek gekochtbij VIDAXL,en ze waren binnen 2-dagen thuis,ze zijn heel mooi,ben ik heel erg blij me....Dankje VIDAXL Mvg; Aniko
2014 door L
Ik vond koopgoedkoop al prima, mooie massage tafel voor weinig. Bij vida XL stoeltjes gekocht ,kreeg ze niet in elkaar maar zonder probleem meteen terug genomen en geld binnen week terug. Helemaal perfect toch ! Ik bestel gerust
2014 door Linda
Ben super blij met dit bedrijf heb 2x een bestelling geplaatst en binnen 2 dagen geleverd gekregen. Ook met een vraag tot de klantendienst werd er keurig terug gereageerd. Als je iets leuks wilt voor een betaalbare prijs moet je zeker bij dit bedrijf zijn!
2014 door Berta
Mijn Behandelstoel voor echt weinig is binnen!
2013 door Jannink
de betere outletwinkel op het internet van vandaag de dag. leuke koopjes, orginele spullen, kwaliteit ok. Jannink
2013 door de jong
Eerst een bed ontvangen wat leek alsof deze 3 jaar in de tuin had gestaan... na flink boenen toch schoon gekregen.. Ontving als excuses een 10 euro kortingscode.. Prima.. ik wilde een nieuwe krabpaal voor de katten bestellen, wordt ineens de bestelling geannuleerd.. code niet meer geldig natuurlijk.. Mailen.. nieuwe code.. blijkt direct al ongeldig.. Weer mailen.. nieuwe code, blijkt ook direct al ongeldig.. 3 codes, 3 ongeldig verklaart.. laat maar.. Ik heb 2 krabpalen voor 20 euro meer bij een betrouwbaar bedrijf gekocht.. Betaal liever iets meer voor schone producten van een betrouwbaar bedrijf! Ik koop hier niets meer.
2013 door janet
koop hier aub niets een waardeloos bedrijf,en waar men van service nog nooit heeft gehoord hier moet echt iets aan worden gedaan
2013 door Vincent
Koop hier niet. Slechte producten. Slechte service. Weigeren geld terug te storten. Zoek maar op internet voor de vele klachten als waarschuwing. Op de site van tros radar kan je 12 paginas van klachten vinden.
2012 door NvR
Op werkdagen voor 19.00 uur besteld, binnen 3 werkdagen in huis.. Veelbelovend bestelde ik een fotostudio op maandag 3 december. Ik wacht nu nog steeds op de lampenset!!! (klacht is ingediend bij Thuiswinkel Waarborg)
2012 door Hoes
Wij hebben een LED lichtslang voor buiten gekocht bij koopgoedkoop.nl. Wij gebruiken deze voor buitenversiering van onze kachelwinkel. Dankzij de lage prijzen en de snelle bezorging geef ik deze webshop een dikke 10.
2012 door miranda de jonge
ooit er een zonnescherm gekocht maar nooit meer want toen hij werd bezorgd bleek het een doe het zelf pakket te wezen en moesten wij het zonnescherm nog helemaal zelf in elkaar zeten en hij bestond ook nog uit 3 delen ipv uit 1 stuk. dit stond op de site er niet bij vermeld want anders had ik hem ook nooit gekocht. kreeg van hun als antwoord ja mevr dat kun je voor die prijs wel verwachten,nou ik dus niet.
2012 door vd ree
Tomaten en paprika's kweek ik voortaan zelf in mijn tuinkas. Bespoten troep van de supermarkt vertrouw ik toch niet meer. Via de site koopgoedkoop.nl goedkoop een kweekkas gekocht. Respect voor de zorgvuldige manier van verpakken en verzenden. Prijs zeer laag!
2012 door Kea
Heeft naast de goedkoopste prijs ook alle andere verwachtingen voor mijn gekochte slaapbank waargemaakt!
2012 door Fabian
Partytent gekocht. Niet te hoge kwaliteit verwachten van de producten, mag ook niet voor de prijzen die zij hanteren.
2012 door Jan
Ik heb voor ons bedrijf nu 3 keer iets gekocht bij koopgoedkoop.nl. Een extra stevige stellingkast, een fotostudiootje voor het maken van mooie productfoto's en een massagetafel voor mijn vrouw. Allemaal zeer goed geprijsd en binnen 3 dagen bezorgd!
2012 door Bergsma
De kunststof compostsilo van koopgoedkoop.nl is betaalbaar, lichtgewicht en perfect genoeg voor zelf tuinmest maken.
2012 door J vd Brand
op de site beloven ze dat voor 19.00 uur betaald en besteld ze binnen 3 werkdagen leveren, nou dat gebeurd dus niet, ondaks dat ze bevestiging zenden
2012 door Maikel
kunststof compostsilo van koopgoedkoop is betaalbaar en bij ons perfect afgeleverd! Maikel
2012 door Peter
Waardeloze LED Kranen, geen enkele service !
2012 door van ginkel
tuinschommelbank voor outletprijs, nu wachten op mooi weer )-:
2012 door Anja
Mijn favoriete outletshop online. Veel producten die je niet snel elders vindt enzeker niet voor de prijs die koopgoedkoop heeft. Kwaliteit producten is ok
2012 door Davy
Verwacht niet te veel voor deze prijzen. Neem je daar genoegen mee, dan zit je goed
2012 door Vroom
Goedkope tenten en andere kampeerspullen! Ben fan
2012 door klaas
Online outletwinkel voor goedkope huis, tuin, speelgoed artikelen die je elders minder snel vind.
2012 door simone
Tuinkas gekocht, waardeloze kwaliteit en met slechte handleiding
2012 door Esther
Zolang je niet te strikt houdt aan de levertijd, oke
2011 door Feiken
Sensorprullenbak was hier 25 euro goedkoper dan bij andere webwinkels. Het duurde 2 dagen langer dan beloofd, toch blij met deze aankoop. Nu geen bacterien meer aan mijn handen en geen gedoe met voetpendaal.
2011 door w. de jonge
1 van de betere online outletwinkels met gevoel voor assortiment en prijs
2011 door ruud
Wij hebben bij koopgoedkoop.nl een fysio behandeltafel gekocht voor prima prijs en snelle thuisbezorging.
2011 door bastiaan n
kritiek begrijp ik niet omdat ik wel goede ervaringen heb.
2011 door Cheyllie_
Een aantal weken geleden heb ik een krabpaal besteld via koopgoedkoop.nl Het bedrag ging wel heel vlug van de rekening maar ondertussen nog altijd niets ontvangen. Op mails krijg ik geen antwoord en gisteren na zoveel keer bellen nam er eindelijk iemand op! Die zogezegde Kathy zei dat ze koopgoedkoop helemaal niet kent en dat er zelf geen site van bestaat , ik had de tijd niet om te antwoorden want ze smeet de telefoon gewoon neer , onbeleefde tr*t! 024-70-10-741 is de nr dat op de site vermeld staat maar ze kennen de site zogezegd niet , dusja enigste oplossing: een klacht gaan indienen en dit moet grondig onderzocht worden! Vuile bedriegers !!!!!!! Echt schandalig is het!
2011 door E vd Veen
Ik zocht al een tijdje naar een mooie strandkorf voor in de achtertuin. Over mijn order bij Koopgoedkoop.nl ben ik zeer tevreden omdat zowel de prijs als de verzending keurig verliep.
2011 door dino
We hebben hier een houten konijnenhok besteld. De prijs was laag en de levering goed. Kortom, een tevreden klant. Het zou mooi zijn als ze met meer dierenartikelen komen.
2010 door Rene
Slechte Service!! Onbeschoft antwoorden op mail en telefonisch niet te bereiken;bezet of je staat na 30 min nog steeds in de wacht, dus heb ik de verbinding maar verbroken!!
2010 door isa
goede adresje voor goedkope massagetafel.
2010 door toon uit Utrech
warenhuis met leuke producten en uitstekende prijzen + leveringscondities.
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw VidaXL review