Vamonos Travels


Vámonos Travels is een reisorganisatie met individuele reizen op maat naar diverse bestemmingen in Latijns-Amerika, Caribische eilanden, Afrika en Azië. Van vliegtickets tot hotels, locaal vervoer en treintickets + excursies worden allemaal voor je geregeld. Waar moet je heen voor een geheel verzorgde reis op maat naar verre bestemmingen? Naar Vamonos.nl. Vraag een gratis een brochure aan of vul je reiswensen in bij offerte.

Amstelveenseweg 314 HS
1076 CS
Amsterdamarray(0) { }

3 beoordelingen

Vamonos Travels krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2018 door Lily

Rondreis in Peru en Galapagos eilanden. Over het algemeen goed geregeld. Na het voorstel van een jaar van tevoren geen definitief programma per dag meer gekregen. Omdat wij geen Spaans spreken had ik een transferpakket bijgeboekt voor 500 euro. Helaas 2x voor jan doedel op een spaanstalig vliegveld gestaan... Hotels waren op een 2tal na goed, 1 was gewoon goor. Op de Galapagos eilanden werden we opgehaald door een spaanstalige gids en dan weet je gewoon helemaal niet wat er gaat gebeuren. Advies is om een cursus spaans te doen. Dan kun je het transferpakket skippen.
2013 door Anoniem

GA NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MET VAMONOS IN ZEE!
2010 door dorien

Vamonos heeft uren tijd gestopt in een geheel op maat reis door Bolivia en Peru voor onze groep van 8 personen. Mijn complimenten, een aanrader dus voor maatwerk rondreizen.

Jouw Vamonos Travels review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Vamonos Travels

Vamonos Travels vind je in de volgende categorieën