VIVI Clothes


VIVI Clothes is de grootste Asian Fashion webshop in Nederland en België. U vindt hier Japanse en Koreaanse merkkleding. De kledingmaten zijn vanaf xxs t/m xxl en de schoenen vanaf maat 30 t/m 47.

Reidans 56
2907TD
Capelle aan den IJsselarray(0) { }

3 beoordelingen

VIVI Clothes krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 3 3 ervaringen.

2013 door Miranda W

Zeer slechte en onbetrouwbare website. Voor je je bestelling kan ontvangen moet je nog allerlei bijkomende kosten betalen, inklaringskosten en invoerrechten. En als je niet tevreden bent over de goederen weigeren ze je verder te helpen door te ruilen of retourneren. Vivi-clothes doet niet aan oplossen van je probleem. Je bent gewoon je geld kwijt. In mijn geval 125 euro en zit ik net schoenen die niet passen. Erg jammer.
2013 door Esme

Ken het probleem. Mij laarzen die ik heb bestel met een kleine hak werden laarzen met een plato en een hak daar ik me nek op breek. En het retour sturen doen ze niet aan.
2013 door Cindy

Jurkjes die ik besteld had waren veel te klein en op de foto zagen ze er veel mooier uit dan ik kreeg. Hetgeen ook nog eens 3 tot 4 weken duurde!! Toen ik ze wou retourneren, begon het gezeik om ze normaal te Bereiken. ONBEREIKBAAR!! Bij 'mijn support' bovenaan, kun je klikken tot je een ons weeg. Er gebeurt niks!! Daarna terug naar China , ja echt waar want daar alles vandaan! nou dat gaat weer lekker met de kosten voor track en trace. 27.57 EURO's was ik kwijt!! En dan duurt het ook nog een eeuwigheid om mijn geld terug te krijgen!! Het was eens maar nooit meer !

Jouw VIVI Clothes review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met VIVI Clothes

VIVI Clothes vind je in de volgende categorieën