Underfashion.nl


UnderFashion is een veilige webwinkel gespecialiseerd in ondergoed, beenmode, lingerie en sportbeha´s. De collectie bestaat naast leuke trend artikelen voor een groot deel uit goede basics van bekende, betaalbare merken voor dames, heren, kinderen en baby´s. Tot slot vind je hier actiecodes en uitverkoop aanbiedingen van deze en andere ondergoedwinkels.

We verzamelen al je webshoprecensies. Deel hier je ervaringen met bestellen bij Underfashion.nl.

Hollandselaan 15
1213AM
Hilversumarray(0) { }

4 beoordelingen

Underfashion krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2014 door Doet er niet toe wac…

Kansloos bedrijf, vorige week wat bestelt, wat blijkt er moet eerst nog besteld worden bij de "leverancier" omdat het bedrijf geen voorraad heeft. als je als bedrijf al geen sokken hebt liggen en de klant er ruim een week op moet wachten mag je van mij opdoeken. Alsof er nog mensen zijn die maar 1 paar sokken bestelt (verzendkosten zijn al duurder) En als je er wat van zegt krijg je de voorwaarden naar je kop geslingerd bah naar bedrijf.Absoluut klantonvriendelijk en komt afspraken niet na, ook al is het voorradig aangegeven ze hebben het gewoonweg niet, wel geld vangen en dan de klant aan het lijntje houden.
2011 door Adriana

Fijne collectie en lekker klantvriendelijk.
2011 door naomi

iemand van de tennisclub een Underfashion actiecode voor mij?
2011 door amberElla

Mooie collectie strapless bh's, fijne webwinkel. tip: bestel ondergoed voor de hele familie en zorg dat de orderwaarde boven de 75 euro uitkomt, zo krijg je de verzendkosten kado!

Jouw Underfashion.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Underfashion.nl

Underfashion.nl vind je in de volgende categorieën