Informatie

Bij Twinkeltje kun je trend kleding, schoenen en accessoires kopen van merken als Ambika, SAPP, Osley, Kiki Riki, Donna Bizarra, Monday Denim, Julie, No-Mi en Jumex. Allemaal voor een hele fijne prijs! “Goede kwaliteit en veel keus, voor weinig geld”, dat is waar Twinkeltje voor staat. De kracht van Twinkeltje zit hem eveneens in de snel wisselende collectie.

Adresgegevens

Rivierenplein 5
5215 CR
's-Hertogenbosch
Twinkeltje krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 7 7 ervaringen.

Reviews

7 beoordelingen

2017 door Barbara
Schoenen besteld, betaald en mail gekregen met track & trace code van het pakket maar vervolgens een mail gekregen dat het toch niet leverbaar is en dat ik binnen 5 werkdagen mijn geld terug krijg. Waardeloos!
2017 door Marloes
Om te beginnen is de kwaliteit van de kleding niet om over naar huis te schrijven. Broek ging na een dag al kapot. Klantenservice is zeer slecht, reageren gedurende een maand lang niet op mails. Pas wanneer je belt worden er beloftes gedaan, echter worden deze ook niet nagekomen. Je wordt telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Twinkeltje gaat met je in discussie en maakt verwijten. Uiteindelijk heeft het 1,5 maand, heel wat mails, Facebook berichten en een telefoontje gekost om mijn geld terug te krijgen.
2014 door Martina
Super leuke winkel & goede service!! Had mijn bestelling de volgende dag al binnen met een leuk armbandje erbij :)
2014 door Patricia
Heerlijke winkel. Ik gebruik vooral online, maar ooit in een zaak in Den Bosch geweest, mooi mooi mooi! Erg leuke spullen, leuk shoppen door leuke prijzen. Voor mij een "snoepwinkel" :) Love it!
2013 door John
Super snelle leveringen en dat voor die lage prijzen! Ze hebben mooie kwaliteit en goede pasvormen. Levering van de bestelling hadden we de volgende dag al binnen. Super service
2013 door Debbie
Deze webshop is een aanrader! Leuke, betaalbare kleding, schoenen en accessoires. Het woord klantenservice is daar uitgevonden :)
2013 door carolien
ik kom regelmatig in twinkeltje in den bosch.super handig dat er nu ook de mogelijkheid is om online een bestelling te plaatsen en af te halen en te betalen in de winkel. zo grijp je nooit mis.daar weten ze ook wat service is ik word er altijd met goede zorg behandeld.
Toon meer beoordelingen Toon minder beoordelingen

Betaalmogelijkheden & keurmerken

Jouw Twinkeltje review