Tuinkassenwinkel.nl


Tuinkassenwinkel.nl is de online webwinkel met de grootste aanbod aan degelijke en stabiel tuinkassen en kweekbenodigdheden.De tuinkassen zijn te koop voor een aantrekkelijke prijs

Watergoorweg 110B
3861 MA
Nijkerk



31 beoordelingen

Tuinkassenwinkel krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 31 31 ervaringen.

2016 door Freerk

Vorig jaar een kas met polycarbonaat besteld. Hier erg tevreden mee. In het voorjaar alle ramen er uitgehaald om ze schoon te maken, waarbij er een plaat door de wind spoorloos is verdwenen. Na contact met de winkel bleek polycarbonaat niet meer leverbaar, maar ze hadden nog wel wat onderdelen op voorraad. Kosteloos een nieuwe driehoekplaat gekregen. Volgende dag al in huis. Aftersale krijgt van mij een 10, wat een service!
2016 door De Vies

In juni hebben we na een bezoek aan de showroom een muurkas besteld. Prima voorlichting en handige tips meegekregen. Vandaag hadden we eindelijk tijd om de kas te plaatsen. Alles past netjes en de montagehandleiding is duidelijk. De kas staat er mooi bij! Super, levering was overigens ook prima geregeld.
2015 door Bonne

Goede ervaring met Tuinkassenwinkel. Na lang wikken en wegen eco-tuinkas besteld. Levering precies volgens afspraak. In elkaar zetten ging ook goed, al zijn de tekeningen niet altijd even duidelijk. Een onderdeel had een fabricagefout in het aluminium. Na een e-mail werd gelijk een nieuw onderdeel gestuurd. Ook vragen werden keurig en vlot beantwoord. Maar had er nou niet een beetje siliconenkit voor het dakraam bijgeleverd kunnen worden?
2015 door Piet van Kessel

Mijn ervaringen met tuinkassenwinkel zijn geweldig. Recent heb ik bij hen een kas aangeschaft, nadat we eerst in de showroom in Nijkerk zijn gaan kijken. Daar werd alle tijd genomen om ons goed voor te lichten. Bij de on line bestelling van de kas heb ik vervolgens zelf een fout gemaakt, waardoor bij levering bleek, dat ik een verkeerde optie had gekozen. Onmiddelijk bood Tuinkassenwinkel aan om dit kostenloos te herstellen, waarbij ik zelfs de transportkosten voor de 2e levering niet hoefde te betalen. Omdat de extra optie + extra accessoires uit Engeland moesten komen stelde Tuinkassenwinkel zelfs voor de levering per special koerier te laten verlopen, howel dit erg duur is, op hun kosten, zodat ik dan niet teveel vertraging zou oplopen met de opbouw van de kas. Hiervan heb ik geen gebruik gemaakt, omdat ik dat onterecht vond, aangezien het mijn fout was. Maar wel een geweldige service. Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik steeds op tijd geinformeerd werd over e.e.a en dat alle afspraken en planningen nauwgezet nagekomen zijn. Kortom, ik ben super tevreden en niets dan lof voor tuinkassenwinkel
2015 door R. de Jong

Ik was op zoek naar een mooie tuinkas voor in de achtertuin en kwam na wat Googlen bij Tuinkassenwinkel.nl uit. Na uitstekend advies van de verkoper heb ik uiteindelijk de houten tuinkas Evo 8 van Alton gekocht. Het opzetten ging gemakkelijk met behulp van de opbouwbeschrijving en alles paste prima. De levering was stipt op tijd en de chauffeur heeft me zelfs geholpen de dozen en het glas naar de schuur te brengen. Helemaal perfect en zeker een aanrader!
2015 door petra

eco kas 257 gebouwd heel tevreden en wat een nette service en uitleg en adviezen echt top.
2015 door evert

Twee weken geleden heb ik een tuinkas eco basic besteld en zelf opgebouwd. De kas is volgens mij hetzelfde als de kas Royal well popular, maar dan goedkoper geprijsd. De levering was snel, het glas werd door de chauffeur op de aangewezen plek in onze schuur gezet. Super service! !!
2015 door Van Ulden

Op aanraden van kennissen bij Tuinkassenwinkel een tuinkas uitgezocht en laten plaatsen. zeer vriendelijk geholpen en de tuinkas Robinsons Repton staat inmiddels als een huis! De kassenbouwer heeft ook nog mijn schuurdeur gerepareerd! Waar kom je dat nog tegen? Van ons 5 dik verdiende sterren, ik kan niet wachten tot het voojaar is!
2015 door Maarten

Prima service en alles volgens afspraak geleverd! Wat betreft de tuinkas hebben wij gekozen voor een EcoLuxe vanwege de nokhoogte en de afgeronde vorm. Er zijn toch wat dagen overheen gegaan voordat de kas volledig in elkaar gezet was. De beschrijving is soms echt puzzelen en met name in hoeken waar meerdere profielstukken samengeschroefd moeten worden wou er meer dan regelmatig een schroef afbreken als er wat spanning op kwam te staan. Ook bij de fundering stelden we ons vragen maar uiteindelijk leek alles goed te komen. Wel is het zaak om de boel in de grond te verankeren, zeler wanneer deze zoals bij ons op een plek staat waar hij veel wind vangt. Zou ik hem opnieuw kopen? Ik weet het niet, ik heb de indruk dat de kassen van bijvoorbeeld ACD toch een stuk steviger zijn wat ook de iets hogere prijs verantwoordt. Vooralsnog krijgt de kas 3 sterren....mocht hij deze stormachtige winter overleven dan is ie er 4 waard.
2014 door Peter Driessen

Het is beslist aan te raden om, vóórdat men een hobbykas koopt in de showroom van de Tuinkassenwinkel in Nijkerk te gaan kijken. Men ziet kassen van diverse leveranciers in allerlei prijsklassen en men krijgt vakkundig advies. Wij hebben een Vivaldi tuinkas gekocht met een lengte van 3,75 meter en zelf geplaatst. De kas werd keurig netjes op de afgesproken datum gebracht. Het totaal aantal arbeidsuren bedroeg zo'n 40uur. In 5 uur kan men met 2 man de pakketten uitpakken en de panelen in elkaar schroeven en in 15 uur met 2 man de delen aan elkaar koppelen, de beglazing uitvoeren, de schappen installeren en de kas op de fundering verankeren. Er kan tijd worden gewonnen als de afdichtingsrubbers in vorm zouden worden aangeleverd en als de handleiding wat duidelijker zou zijn. De handleiding levert soms puzzelwerk op en daarom heb ik een erratum met additionele foto's geschreven, waarvan ik hoop dat de Tuinkassenwinkel deze aan toekomstige kopers wil meegeven. Kritiek heb ik op de afdichtingsrubbers, op de bevestiging van de regenpijp aan de kas en op de ondersteuning van de deurrails. De afdichtingsrubbers waren veelal uit vorm en het was veelal een heel karwei om ze fatsoenlijk in de rails te krijgen. De beugel om de regenpijp aan de kas te bevestigen is te kort, waardoor de regenpijp scheef komt te staan en de ondersteuning van de deurrails staat scheef t.o.v. het dakprofiel. De Tuinkassenwinkel adviseert om indien nodig de afdichtingsrubbers met WD40 in te vetten, maar zou niet nodig zijn als deze rubbers in de goede vorm zouden worden aangeleverd. Dat geldt overigens ook voor de 2 tochtstrips. De kas is een sieraad voor de tuin en kan door iemand met "IKEA" ervaring worden opgebouwd. Op enkele kritiekpunten na een geweldig goede aankoop, waar we nog lang plezier van hopen te hebben.
2014 door Herman van Veen

Tuinkassenwinkel geeft service zoals nog maar weinig voorkomt. Je wordt er altijd vriendelijk deskundig en goed ontvangen. Als je een vraag per e-mail stelt krijg je snel een goed antwoord terug. En telefonisch zijn ze ook prima te bereiken. De levering van de kas zelf was helemaal correct en de levering was helemaal compleet. Je koopt niet alleen een kas maar je krijgt er een hele fijne relatie met tuinkassenwinkel.nl bij voor een heel scherpe prijs. Ik ben heel blij dat we een kas bij tuinkassenwinkel .nl gekocht hebben.Herman van Veen
2014 door jan meijer

We wilden een ecobasic kas kopen, deze kwam opeen open veld te staan. Op aanraden van de verkoopbroer een ecoplus kas gekocht. We hebben in 2 dagen de kas opgezet, alles paste prima. Goeie tekening prima kas, ziet er prachtig uit, hele buurt jaloers.En wij superblij.
2014 door Ed op den Brouw

Na 3 jaar waren de polycarbonaatplaten van mijn ecobasic tuinkassenwinkel eigenlijk volledig vergaan, gescheurd en kwamen er gaten in. Ik heb dit tuinkassenwinkel gemeld met de opmerking dat ik dit erg snel vond. Na wat foto's gemaild te hebben, bood tuinkassenwinkel mij zonder enige aarzeling een nieuwe set polycarbonaatplaten aan, ondanks de verlopen garantieperiode. Dit getuigt van een super service. Binnen een week na de melding werden de platen thuisbezorgd, zonder kosten voor mij. Al met al is polycarbonaat niet ideaal voor een kas, gezien de levensduur, maar kopen bij tuinkassenwinkel garandeert goede kwaliteit en service. Heren, bedankt.
2013 door Bert Cadee

Je koopt niet alleen een product maar ook van iemand! Een positieve ervaring met beide! Een kwalitatief goede kas met uitgebreide handleiding. Alvorens te bestellen een opgebouwde kas kunnen bekijken en daarbij uitgebreide informatie en advies gekregen; alle tijd en zeer professioneel en klantvriendelijk! De bij het thuis uitpakken "gesprongen raam" alsook het door mijzelf zoekgeraakte deurwieltje werden spontaan en kosteloos vervangen. Een zeer aan te bevelen adres!
2013 door R. van der Poel

We hebben de ecobasic XL tuinkas besteld en we zijn buitengewoon tevreden over tuinkassenwinkel en over de tuinkas. De kas staat heel mooi en is qua constructie heel stevig. Met 2 man hebben we hem in precies 2 dagen in elkaar gezet. Soms even wat puzzelen, maar al met al goed te doen. De eigenaren van tuinkassenwinkel zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam, heel fijn om zaken mee te doen, en een goeie service. Heren bedankt!
2013 door M.L. van der Linde

Prachtige tuinkas Wellington Vivaldi groen gekocht, een plaatje in de tuin. Opbouw was soms puzzelen maar met twee vrouwen sterk in de vrije uurtjes ging het nog vrij vlot. Neem niet alles te letterlijk uit de bouwinstructies maar laat af en toe je eigen inzicht en fantasie werken. Heel sympathieke hulp van de eigenaar gehad bij een paar probleemjes. We gaan nog wat accessoires bijbestellen. Aanbevolen!
2013 door richard den bosch

prima winkel, erg goed en vooral ook eerlijk geholpen in de showroom, vriendelijke mensen. we hebben een ecobasic 195 met 6mm polycarbonaat. er zaten voldoende constructie materiaal bij met extra schroefjes, gelukkig want omdat deze van aluminium zijn draai je ze snel te strak aan. de handleiding,daar wordt ook al op de eerste pagina voor gewaarschuwd, moet eerst goed bestudeerd worden, dan is het opbouwen met 2 mensen goed te doen. trek er wel je tijd voor uit,het is meer werk dan het lijkt. Oh tuinkassen.nl is absoluut veruit de goedkoopste. de kassen bij andere zaken zijn exact hetzelfde maar vaak 30 tot 50% duurder.
2013 door P. Kuiper

In april een kas besteld bij deze winkel toen we zijn gaan kijken in de showroom. Levering nieuwe voorraad zou eind April zijn. Laatste week april afspraak gemaakt voor aflevering, aflever tijdsvenster was tussen 13:00 en 16:00 en rond 13:00 stond de bus voor de deur om de kas af te leveren. Prima! daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Inmiddels staat de kas, ecobasic 195, als een huis, prima opbouwtekening die voor elke leek te snappen is :-) Wel aan te raden om automatische raam openers bij te bestellen want als de zon er even op staat loopt de temperatuur i rap tempo op maar daar is het dan ook een kas voor :-) Prima prijs kwaliteit verhouding, heb elders geen goedkopere tuinkas met veiligheidsglas kunnen vinden op internet in ieder geval. Nog wat kleine spulletjes nodig voor de kas maar die bestelling plaatsen we zeker weer bij tuinkassenwinkel.nl
2013 door Nico Dekker

Ik heb een tuinkas met veiligheidsglas besteld (veel goedkoper dan elders) en heb hem opgebouwd zonder problemen. Ik kan u verzekeren dat het een mooie kas is die staat als een huis. Inmiddels ben ik al een en ander aan het optrekken in de vensterbank, ik kan niet wachten tot het voorjaar! Tuinkassenwinkel bedankt!
2012 door Bert

De heer Grant heeft op 15 September een kast opgehaald en op 15 November opgesteld maar,er ontbreken 12 construtie bouten kan ik ze bestellen of krijg ik ze
2012 door Gerto Hoek

Prima service! Deurstrip ging snel kapot, maar werd kostenloos snel toegestuurd. We zijn tevreden over de service en raden deze webwinkel bij iedereen aan.
2012 door Anna

Op aanraden van een vriendin heb ik ook een tuinkas besteld bij Tuinkassenwinkel.nl. Degene die ik aan de lijn kreeg heeft, voor ik bestelde, uitgebreid mijn vragen beantwoord en ik kreeg deskundig advies. Over de tuinkas ben ik erg tevreden en inmiddels heb ik ook nog wat losse spulletjes gekocht voor in de kas. Gewoon een topper dit met goede service (ook de bezorging was op tijd en erg vriendelijk) en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vr. gr. Anna
2012 door Tuinkassenwinkel

Beste Robin Schotborgh, Jammer dat je teleurgesteld bent. Drie weken later een gemonteerd bouwpakket retour sturen is nou eenmaal niet mogelijk. Een betere afwikkeling was al geboden, ondanks dat al uw emails in de gebiedende wijs zijn geschreven en dreigende taal bevat. Termen als "platbranden" worden hier niet gewaardeerd. Maar van achter een PC is het makkelijk praten natuurlijk. Gelukkig zijn er inmiddels duizenden mensen die wel tevreden zijn over onze service, en natuurlijk, waar gehakt wordt vallen spaanders. Team Tuinkassenwinkel
2012 door Robin S

Zeer ontevreden over de klantenservice van Tuinkassenwinkel. Voor de verjaardag van mijn vriendin een houten tuinkas op poten gekocht. Tijdens het in elkaar zetten bleek dat er beschadigingen aan het hout waren, dat overigens van zeer treurige kwaliteit is (niet kopen). Doordat het moment van in elkaar zetten > 2 weken na levering was (was een cadeau) en wij al gestart waren met in elkaar zetten, kon het product niet geretourneerd worden. Daarnaast is op geen enkele manier moeite gedaan om tot een oplossing te komen. De reactie van Tuinkassenwinkel.nl was ronduit treurig te noemen. Samengevat dus geld de vuilnisbak in. Dus tip: bestel niets bij deze club voordat je exact weet wat je koopt. De plaatjes zien er goed uit, maar in de praktijk is het rotzooi. Groet, Een erg teleurgestelde ex-klant
2012 door André Focke

's Middags een kas besteld, stond op de website dat er een levertijd van 5-10 werkdagen was, kreeg ik diezelfde middag telefoon dat de kas de andere dag al bezorgd kon worden. En dat terwijl ik het bedrag nog niet eens overgemaakt had! Kon gewoon de andere dag pinnen bij de bezorger! Wat een service!!! (die negatieve reacties over slechte opbouwtekeningen klopt niet: je kunt een goede en uitgebreide opbouw-omschrijving van hun website downloaden) Ik raad iedereen dan ook aan om naar deze webwinkel te gaan.
2012 door jeroen pluigert

onlangs een geweldig goed uitziende ecoluxe tuinkas aangeschaft, enorm goed te woord gestaan in de showroom en later snelle levering aan huis even pinnen en opbouwen, erg mooi alle plantjes schieten uit de grond alsof het een race is! even een tip voor Arie; als t zo lang duurt mét opbouwhandleiding gebruik hem dan niet! ;-) en oohja dj kranenburg een gebruikt voorbehoedmiddel breng je na gebruik toch ook niet terug naar de kruidvat?!
2012 door Arie Schilder

Wat een verschrikkelijke slechte tekeningen zitten erbij en zeer slecht omschreven, je heb 4x zolang werk door het gepuzzel dat je moet doen
2012 door leon baas

wat DJ Kranenburg meldt hierboven kan je tuinkassenwinkel niet aanrekenen. Als je groen besteld en wit krijgt ga je hem niet eerst uitpakken en opzetten. Domdomdom. Mijn ervaring is goed. Prima service, veel kennis en kunde, en uitstekende kwaliteit.
2012 door DJ Kranenburg

Kas gekocht die op de website groen was, maar wit geleverd werd. Wel opgezet om te kijken of het toch niet misstond in onze, voor alle buren zichtbare tuin. Het was echt geen gezicht, maar de kas was niet terug te geven, want opgezet en uitgepakt. De medewerker begon echt te schreeuwen over de telefoon over de kleine lettertjes. Uitkijken dus met tuinkassenwinkel.
2011 door APM Kok

Na lang afwegen en internetten een hobbykas besteld,snel ontvangen,makkelijk afrekenen, nl pinnen op de tuin zelf hi hi, later wat telefonische vragen gesteld die prettig en vakkundig werden beantwoord, als extra service werden later nog speciale boutjes toegestuurd,helemaal gratis, kortom ben zeer tevreden over de service en de kas staat als een huis ! Een aanrader dus.
2010 door Jochem van Zetten

Ik heb in mei 2010 bij www.tuinkassenwinkel.nl een tuinkas Ecobasic gekocht. De tuinkas werd snel geleverd en de service was goed. Het opzetten was wel een klus. Ik erg tevreden met de tuinkas en heb nu ook de automatische raamopeners gekocht.

Jouw Tuinkassenwinkel.nl review




(wordt niet geplaatst)






Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Tuinkassenwinkel.nl

Tuinkassenwinkel.nl vind je in de volgende categorieën