Tuinafscheiding.nl


Tuinafscheidingen, schuttingen, tuinschermen, poorten, deuren en meer afrasteringen van hout. Tuinafscheiding.nl is gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van tuin- en erfafscheidingen. De prijs van de webshop is laag omdat we rechtstreeks leveren uit ons magazijn naar de klant. Tuinafscheiding.nl: lage prijs met een hoge kwaliteit.

Wesselseweg 46
3771 PC
Barneveldarray(0) { }

19 beoordelingen

Tuinafscheiding krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 19 19 ervaringen.

2016 door Frans

top bedrijg.netjes geregeld,geen gedoe /
2015 door egbert janssen

nix geen service hier!!!
2015 door wim jongejan

Op de werf hebben wij goede voorlichting gekregen over bamboo-planken voor ons balkon. De offerte en alle wijzigingen daarop werden snel via e-mail gecommuniceerd. Helaas bleek na aflevering, dat de verkeerde planken (allemaal op maat gezaagd!) waren geleverd. Direct werd alles-op-alles gezet om zo snel mogelijk de juiste planken te leveren. Alle lof voor deze uiterst professionele aanpak. Niet alleen een heel goed product, maar óók een heel goede service. Toptuinonline.nl is een absolute aanrader.
2015 door Jan

Na zoek op internet naar een waaierscherm voor in de tuin kwam ik al snel uit op www.tuinafscheiding.nl. Een mooie duidelijke site met mooie plaatjes. Verschillen worden duidelijk weergegeven en bestelling geplaatst. Kreeg snel bevestiging waarbij levertijd later zou worden bevestigd. Wij hadden wensen m.b.t. levertijd dus contact opgenomen en samen tot een datum gekomen. Communicatie verliep heel prettig mensen wisten van elkaar wat er was besproken. Scherm netjes geleverd alleen tijdens vervoer waren bevestigingssetjes zoek geraakt. Na een telefoontje ook dit netjes opgelost. Heb dit alles als zeer prettig ervaren en zal dan ook dit bedrijf promoten bij ieder dit iets met hout zou willen bestellen!.
2015 door ben

Duidelijk advies, snelle levering en goede kwaliteit schutting, dus ik ben dik tevreden !!!
2015 door kitty Bosman

in maart bij het bedrijf geweest voor advies voor een tuindeur op maat. Wij wilden een houtsoort die we goed konden schilderen. Dat werd Douglas hout. 1e deur werd van verkeerde soort hout gemaakt dus moest opnieuw gemaakt. De deur die (dus later dan gepland) werd geleverd was zeer slordig gemaakt. Veel gespleten planken en ruwe randen. Slordig afgewerkt slot waar de schroeven niet in pasten. Onvoldoende schroeven meegeleverd. Schroeven in de deur niet op gelijke hoogte....de lelijkste plank het meest in het zicht..... Mijn klacht werd afgedaan met 'dit hoort bij het soort hout en dat kunt u op onze website lezen' Op al mijn andere klachten werd niet ingegaan. We hebben heel veel werk gehad om de deur goed af te werken. Conclusie: veel geld voor onder de maat kwaliteit. Klantvriendelijkheid nul. Helaas van te voren betaald.
2015 door Nienke

Via de website een hek besteld maar voldeed niet aan mijn verwachtingen. Zonder probleem werd het hek omgeruild voor een mooi goed hek. Goede service
2015 door Pascal Peerlings

Beste, Super tevreden over de schermen inclusief alle materiaal! Goede levering & prima afspraken! Alles is al reeds geplaatst! Mvg Pascal Peerlings
2015 door Hein

Zeer goede ervaring. Afgelopen Dinsdag telefonisch contact gehad en het een en ander doorgesproken over een poortdeur. Zou Zaterdag al geleverd kunnen worden. En inderdaad, Zaterdag ochtend vroeg, geleverd met alles er op en er aan. Super service en netjes.
2015 door Gijs

Via de website keuze aankoop gemaakt. Een artikel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Zonder 'gedoe' werd dit onderdeel omgeruild, ook geen extra kosten. Duidelijke indicaties van levertijden en het nakomen ervan kunnen voor veel bedrijven een voorbeeld zijn. Kortom, erg tevreden over dienstverlening! Hier wil je terug komen.
2015 door lars

zeer net bedrijf! tuinschermen en een tuindeur gekocht, werd zeer snel en goed geholpen! verkopers hebben veel verstand van de producten, en de levering was perfect! Echt een aanrader.
2014 door Guno Fränkel

Op donderdag 11 december 2014 is bij ons een hout/betonnen schutting geplaatst. De heren, afkomstig uit Zwolle hebben onder barre weersomstandigheden vanaf 08.00 uur vrijwel constant gewerkt aan het plaatsen van een schutting, ver van huis, in Purmerend. Het resultaat loog er ook niet om. Wij waren zeer tevreden en bevelen deze 2 heren zeker aan!
2014 door Jim

Niet zo'n heel serieus bedrijf. Ik bestelde Douglas/Lariks palen van 7x7. Waren er alleen in zwart. Eenmaal er mee aan het werk bleek de maat 6,2x6,2 en het was gewoon vurenhout. Ik voelde me danig bekocht en ben het gaan terugbrengen. Wilde ze van de 6 palen er 5 terugnemen omdat ik eentje al gezaagd. Ook de bezorgkosten kreeg ik niet terug. Beetje boos geworden en gezegd dat zij het verkeerd hadden geleverd. Toen kreeg ik wel alles terug. Het worden gestort op mijn rekening, binnen 14 dagen. Nou mooi niet ik kon er weer achteraan bellen. Nu alles binnen. Daar iets kopen kun je beter niet doen tenzij je alles tot in de puntjes controleert. En wil je je geld terug dan wens ik je sterkte.
2014 door Peter

Duidelijke website, goede service. Meerdere malen wat besteld en zonder problemen geleverd en bij de eerste bestelling vlot geïnstalleerd.
2013 door Corno

Wel veel naaldhout aanbod, echter prijzen zeer hoog.
2012 door Ay

Ik heb op deze website tuinschermen en een deur besteld. Er zaten overal krassen op en het hout was verrot. Na meerdere malen bellen en mailen moest ik foto's gaan maken en daarna kreeg ik een bevestiging dat de spullen inderdaad beschadigd waren en dat ik 10% korting kon krijgen. Nou daar ging ik dus niet mee akkoord en vroeg of ze alles konden ophalen en mijn totaal bedrag konden terugstorten. Ze zijn maandag geweest maar het bedrag is niet volledig uitbetaald. Tot mijn grote verbazing hebben ze de bezorgkosten ingehouden!!! Ze bezorgen beschadigde artikelen en houden ook nog eens bezorgkosten in! Ik hoop dat ze zo snel mogelijk het resterende bedrag terugbetalen want dit ik oplichterij. Ik ga gewoon aangifte doen want zo kan iedereen rijk worden! Tuinafscheiding.nl ik wil mijn 40 euro z.s.m. teruggestort hebben!
2012 door klant

Goeie webshop, al diverse keren bestelt altijd op tijd kortom zeer tevreden.
2011 door klant

Duidelijke webshop, snelle en correcte levering. onze ervaring was erg positief.
2011 door consument

komen belofte niet na. hopeloos reageert niet op email niet doen

Jouw Tuinafscheiding.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Tuinafscheiding.nl

Tuinafscheiding.nl vind je in de volgende categorieën