Trendis.nl


Allerlei sportkleding van winterse producten als schaatsen en sjoelbakken tot zomerse artikelen zoals rolschaatsen, voetbalkleding en heel veel meer schoeisel en kleding voor binnen en buiten sporten.

Witteveenweg 11
4612RA
Bergen op Zoomarray(0) { }

2 beoordelingen

Trendis krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2011 door Remco

Ook ik heb zeer slechte ervaringen met Trendis. Inmiddels heb ik met diverse instanties contact gehad en het beste is om alle klachten bij de volgende instanties in te dienen. Stuur je probleem met alle correspondentie naar info@fraudehelpdesk.nl. Kijk ook op www.fraudehelpdesk.nl voor meer info. Doe aangifte op www.mijnpolitie.nl en dan bij internetoplichting. Hoe meer aangiftes er zijn, hoe eerder de politie actie zal ondernemen. Daarnaast zou je nog een melding kunnen doen van belastingfraude bij de belastingdienst of de FIOD. Trendis is namelijk uitgeschreven bij de KvK en mag dus geen inkomsten meer hebben uit handelsactiviteiten. De website is echter weer gewoon in de lucht en hij kan dus wel degelijk weer inkomsten krijgen. Ze lichten dus niet alleen zijn klanten, maar ook de belastingdienst op. Wanneer we de handen ineen slaan is er hopelijk iets te beginnen tegen deze oplichter. Anders blijft hij slachtoffers maken.
2011 door Fen

Trendis.nl levert niet of maanden later, crediteert niet, is per mail nauwelijks of volkomen willekeurig bereikbaar. Inschakelen van de Thuiswinkelorganisatie, waar deze webwinkel het logo van voert, haalt ook weinig uit. Iig dat is mijn ervaring. (mijn bestelling bij Trendis.nl dateert van jul 2010 en tot op heden is het nog steeds niet afgerond.) Klachtenservice van Trendis? Bestaat niet: kennelijk is het een eenmansbedrijf welke ernstige moeite heeft om de zaak op de rit te krijgen. Check via google of een andere SE op trendis.nl voordat je besluit om daar een paar schaatsen (of andere artikelen) te bestellen. Lees reviews op Kassa, Radar, Trustpilot en trek je conclusie.. Koop niet via Trendis.nl, bespaar jezelf de frustratie. Laat Trendis eerst maar eens de zaak op orde krijgen.

Jouw Trendis.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Trendis.nl

Trendis.nl vind je in de volgende categorieën