Trade Med - Medical Products WorldWide


Trade Med = Kwaliteit met en door ervaring.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het internationale circuit is Trade Med uw professionele speler op het gebied van medische artikelen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, zetten wij ons in om de medische wereld snel, vakkundig en zo optimaal mogelijk te faciliteren. Alles op basis van ervaring, kwaliteit, betrouwbaarheid en prijsbewust zijn.

Weteringstraat 15-1
7041 GW
's-Heerenbergarray(0) { }

9 beoordelingen

Trade Med - Medical Products WorldWide krijgt 2 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

2017 door Hans van der Worp

Mijn ervaring is Slecht met TRADE MED. Wacht al 7 weken op mijn retour - bedrag. Dit terwijl er in de voorwaarden 14 dagen staat.
2012 door M

Vorige week iets besteld bij Trade Med. Ik had iets fout gedaan en kreeg keurig netjes reactie op mijn mail. Mijn bestelling moest veranderd worden. was geen probleem. Ik moest nog iets bij betalen. Ze zouden het product opsturen en zodra mijn bestelling binnen was kon ik de rest van het geld overmaken. Goede service!!!
2012 door Trade Med BV

Geachte relatie Wegens een enorme run op het product ‘Alcoholtest’ uit onze webshop zijn wij helaas niet in staat geweest alle bestellingen op tijd te verzenden. Daarbij zijn wij door een storing slecht bereikbaar geweest. Enkele klanten hebben hierdoor niet gebruik kunnen maken van onze gebruikelijke service en kwaliteit. Hiervoor bieden wij onze welgemeende excuses aan. Alle vertraagde bestellingen zullen zo snel mogelijk worden geleverd en gedupeerde klanten zullen worden gecompenseerd! Hartelijk dank voor uw begrip, Met vriendelijke groet, Trade Med B.V.
2012 door gert

blaaspijpjes besteld voor frankrijk. worden niet geleverd.niks levertijd na 12 dagen nog niks gehad.pure oplichterij
2012 door Gerard

Deze handelaar is zeer onbetrouwbaar en zijn keurmerken niet waard: vooruit betaalde spullen worden niet geleverd, geen reaktie op e-mails, telefoon wordt niet behandeld. Die keurmerken blijken helemaal niets waard
2012 door g.papma

goederen worden niet uitgeleverd, geen reacties op mails etc. waarschijnlijk is mijn geld weg. ik ga klacht indienen bij div. instanties.
2012 door Squat

Het liefst gaf ik nul sterren. Dezelfde ervaring als Nigelo: bestelling wordt niet geleverd & geen enkele reactie op mails waar de levering blijft. Waarschijnlijk kan ik niet mn geld fluiten...
2012 door Nigelo

Slecht!!! Geen enkele reactie op mail, en telefoon wordt niet opgenomen. De vraag waar levering blijft wordt niet beantwoord. Dat waarborglabel heeft geen waarde, hoe wordt dit getoetst?
2012 door OAG

Gewoon goed, en ik zie zojuist dat ze nu ook bij thuiswinkelwaarborg zitten.

Jouw Trade Med - Medical Products WorldWide review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Trade Med - Medical Products WorldWide

Trade Med - Medical Products WorldWide vind je in de volgende categorieën