Topmoda.nl


Topmoda.nl is een webshop met dagaanbiedingen voor heren. Dagelijks worden er 2 mode artikelen tegen scherpe prijzen aangeboden. Wees er snel bij want op=op!

Postjesweg 375
1062 JS
Amsterdamarray(0) { }

4 beoordelingen

Topmoda krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 4 4 ervaringen.

2011 door Ton

leuke dagaanbiedingsite, ik heb meerdere malen hier bestellingen gedaan. pluspunt vind ik dat zij in vergelijking met andere dagaanbieders snel de bestelling verzenden. vaak binnen 2 dagen nadat je besteld hebt, heb je je bestelling al binnen terwijl je bij andere 7 a 10 dagen moet wachten. verder vind ik dat zij goed verzorgde webwinkel met duidelijke informatie hebben, de klantenservice reageert zeer snel op emails en ze zijn altijd telefonisch bereikbaar. een aanrader
2011 door Henk

Wat een slap aftreksel van Goeiemode.nl is dit zeg. Slechte aanbiedingen, rommelige website
2011 door jan s.

Ik volg ze nu een tijdje en moet toegeven dat de aanbiedingen wel de moeite waard zijn om elke dag ff te checken. Nu 1 keer iets gekocht en dat verliep goed.
2011 door Kantoor_bob

Hee, deze webshop met kledingdagaanbiedingen kende ik nog nait! Stoer vest van Gabbiano vond ik zo mooi dat ik meteen besteld heb. Best verslavend die dagaanbiedingensites. Topmoda zet ik bij mijn lijstje favorieten.

Jouw Topmoda.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Topmoda.nl

Topmoda.nl vind je in de volgende categorieën