TopParfumerie.nl


Meer dan 6000 parfumgeurtjes van bekende A merken luchtjes hier goedkoop bestellen. Snelle levering en altijd origineel. Amor Amor, Montana, Joop en meer bekende merken top geuren voor dames en heren. Ook leuk om cadeau te geven op verjaardag, moederdag, vaderdag, kerst, sinterklaas, valentijn en andere feestmomenten. Een lekker geurtje scoort altijd.

Bruntingerbrink 82
7812 VB
Emmen36 beoordelingen

TopParfumerie krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 36 36 ervaringen.

05-05 door B vd Zwaag

Fijne parfumerie, goede ervaringen mee!
26-04 door Marijke

Geen goede ervaring. Na 8 dagen nog steeds niets binnen, en maar 1 reactie op mijn mailtjes. Er is geen communicatie en zeer slechte service. Beslist geen aanrader.
17-04 door Marijke

Helaas te laat gelezen hier, heb besteld en kreeg geen bevestigingsmail. Contactformulier kan niet verzonden worden en telefoonnr. bestaat niet meer, weg gekd dus, vet genaaid.
12-04 door Nathalie

Helaas had ik de reviews hier niet gelezen.. had ik dat maar! Ik heb een bestelling geplaatst 1 maand geleden, betaald en nog niets ontvangen. Ook geen antwoord op het klantformulier. Dit is een malafide website en ik ga ze aangeven!
24-02 door Ban y

Zeer tevreden binnen 1 dag in huis en netjes verpakt...voor herhaling vatbaar
23-02 door Anna

ik heb parfum besteld en betaald, krijg vervolgens een heel ander product geleverd. na heel vaak gebeld te hebben en mails te hebben gestuurd, geen reactie!! ze zeggen dat het product geleverd wordt terwijl het product helemaal niet op voorraad is! maar ik heb er wel voor betaald. en vervolgens hoor ik helemaal niets. dit bedrijf reageert helemaal nergens op. als ik iemand aan de telefoon krijgt wordt de horen er gewoon opgegooid. echt een hele slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn advies is om hier nooit wat te bestellen. Deze mensen zijn oplichters!!
21-02 door I. Edelstijn

Schandalig. Dagen geleden een bestelling geplaatst en tussen 4-7 dagen zou het verzonden worden. Je krijgt geen bevestiging. We zijn 24/7 beschikbaar schrijven ze op de website. Meerdere mails gestuurd die binnen 24 uur beantwoord zou worden, maar na 3 dagen nog niks gehoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar zowel niet 06 als vast. Beide bestaan nl helemaal NIET.
02-02 door Ad van Meteren

Twee weken geleden parfum besteld. Betaalbevestiging ontvangen, maar geen parfum ontvangen. Malafide website voor parfum. Niet bij bestellen. Je wordt belazerd.
26-12 door Katja bes

Vreselijke service! Geen aanrader. Liever meer betalen, dan zo iets weer!
26-12 door Julius

NOOIT MEER! Levertijden zijn veel langer dan aangegeven, ze reageren niet op de mail. Ik heb mijn bestelling wel gekregen, maar ik was bang dat ik mijn geld kwijt was. Ze schrijven op tijd af en vervolgens hoor je niks van ze! Vreselijk!
18-12 door marloes

mijn probleem is inmiddels opgelost, er waren problemen met de server, ik heb netjes een nieuw parfum opgestuurd gekregen!
15-12 door marloes

Heb hier iets besteld wat verkeerd is bezorgd (getekend voor ontvangst, maar niet door mij). Post.nl vindt dat de verzender, Topparfumerie aangifte moet doet, maar er wordt niet gereageerd op mijn herhaalde e-mails. Waar kan ik aangifte doen?
05-12 door Lenssen

Bestel hier niets!! Het zijn OPLICHTERS !!! Onprofessioneel allemaal . Geen product en geen geld terug. Ga aangifte doen!! Hoop dat de dames gepakt worden
28-11 door

Geen goede ervaring mee!
20-07 door Mohamed

Inderdaad, vaag en verdacht allemaal. Maar ik zoek het tot de bodem uit.
10-07 door HFW

Bestel hier niets. Het is een gevaarlijke site. Ik heb voor ruim 100 Euro besteld en niets gekregen. Er is geen telefoonnummer en op mails krijg je geen antwoord. Het telefoonnummer wat multypay gaf bestond niet. Hoop dat zij het verder uitzoeken en er iets tegen kunnen doen.zodat niet nog meer mensen de dupe worden van deze oplichterspraktijken. Uiteraard geen sterren.
10-07 door HFW

Bestel hier niets. Het is een gevaarlijke site. Ik heb voor ruim 100 Euro besteld en niets gekregen. Er is geen telefoonnummer en op mails krijg je geen antwoord. Het telefoonnummer wat multypay gaf bestond niet. Hoop dat zij het verder uitzoeken en er iets tegen kunnen doen.zodat niet nog meer mensen de dupe worden van deze oplichterspraktijken. Uiteraard geen sterren.
30-10 door Nina Gerts

Prima webshop, ik weet niet waar mensen met een negatieve ervaring het over hebben, ik ben al 6 jaar een zeer tevreden klant!
20-06 door Nick Jennen

Een aantal flessen aftershave besteld. het totaal bedrag kwam op €66,80. Op de site wordt beloofd voor 21:00uur besteld volgende dag in huis. GELOOF HIER NIKS VAN!!. Helaas de bestellen niet ontvangen. meerdere keren gemaild ( ook hier wordt van gezegt, binnen 24uur krijgt u antwoord). OOK HIER KLOPT NIKS VAN!! tot nu toe nog geen antwoord mogen ontvangen. Helaas kan je met IDEAL niet storneren anders had ik dit al gedaan. ik ben bang dat ik naar mijn aftershave/ geld kan fluiten. dit is een onbetrouwbare site, bedenk u 2x voordat u hier besteld.
06-05 door Edgar

Snelle service voor 21.oo uur en de volgende dag thuis. Koop al jaren mijn parfumerie bij Top Parfumerie. Top merken voor een goede prijs.
29-04 door lucien van tricht

Voor het eerst een bestelling gedaan en betaald. Tot nu toe geen bevestigings mail en telefonisch niet bereikbaar, ook op de mail wordt niet gereageerd en dat op een werkdag! Ze doen in ieder geval goed hun best om het er zo verdacht mogelijk uit te laten zien. Ik vrees dan ook dat ik genaaid ben.
19-04 door janssens roland

gemakkelijk,ik kon mijn product nergens anders vinden mvg roland
04-12 door Gerrie Webe

Uitstekend, goede prijs en vriendelijke service!
23-04 door KJBouwsema

maand [26 maart]geleden order geplaats, direct bericht en factuur. niet geleverd. marianne Havenstein heeft 1x gereageerd op mail, dat het in backorder was, en binnen paar dagen geleverd zou worden. Vervolgens reageerd men nergens meer op, telefonisch niet bereikbaar. ook op mail bedrag [€150] terug te storten wordt niet gereageerd. Afzetters dus. Natuurlijk geen sterren.
28-02 door G Marit

In één woord klasse!
27-02 door

Zeer goede ervaring, geen nepproducten en heeft een heel groot arsoritment, levering ook heel snel. Niet te verglijken met andere parfumerie webshops!
11-12 door Toine

ik probeer al 2 weken per mail en telefoon contact te krijgen. Ik heb mijn bestelling betaald maar nog niet ontvangen. Ben ik nu mijn geld kwijt? Kan ik nog ergens anders verhaal halen???
19-11 door Minorka

Ik heb 2 weken geleden besteld en niet ontvangen. Niemand neem de telefoon en mijn mail worden niet gelezen what voor webshop is dit mijn geld is gewoon weg
18-10 door India

Vroegerwas het zeer goed,volgens mij in andere handen nu .Telefonisch niet bereikbaar,mails worden niet beantwoord.Voorzichtig zijn.
30-12 door Reggy

Prima levering gehad.
03-06 door Mirjam

Niet tevreden! Na 2 weken nog steeds niets ontvangen terwijl ik al wel betaald heb. En ze zijn ook niet bereikbaar. Ik vertrouw het niet, zou ze niet aanraden.
24-05 door Yvonne

bij verkeerde levereing beloven ze je geld terug te storten, maar dat doen ze dus niet. En ze reageren ook niet meer per email en bellen lukt ook niet.
19-02 door n. veenstra

fijne parfumerie met ruime keus en vlugge levering
04-02 door Jim

Geen goede ervaring mee tot nu toe. 21 januari een bestelling geplaatst en tussen 4-6 dagen zou het verzonden worden. e-mail gestuurd die binnen 24 uur beantwoord zou worden, maar na 2 dagen nog niks gehoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
06-04 door r. klaver

Op een 50 ml flesje happy clinic bespaar al snel een tientje ten opzichte van de locale parfumeriewinkel. Tip: bestel tegelijk met familie en vrienden meerdere flesjes parfum, zo kom je al snel boven de 100 euro en dan is de verzending gratis.
01-01 door Filip

Deze webwinkel geeft eveneens aantrekkelijk geprijsde geuren in kadoverpakking, speciale kinderluchtjes en mini aanbiedingen. Ik heb alle online parfumeries vergeleken en vond deze shop toch wel de nummer 1.

Jouw TopParfumerie.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met TopParfumerie.nl

TopParfumerie.nl vind je in de volgende categorieën