Tjingo


Tjingo is een online reisportal waar je niet alleen reisaanbieders kan vergelijken maar ook standaard 3 tot 10 procent korting krijgt op alle vakanties. Kies bij Tjingo uit zonvakantie aanbiedingen, all inclusive hotels voor winterzon reizen en lastminutes van uitsluitend ANVR en SGR zonaabieders.

Heb je een positieve beoordeling of een negatieve review? Deel hier je klachten en ervaringen met reserveren via Tjingo.nl. Onderbouw je review op nette wijze.

Korenmolenlaan 1-B
3447 cg
Woerdenarray(0) { }

23 beoordelingen

Tjingo krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 23 23 ervaringen.

2016 door Peter

Waardeloze site. Staat prijs genoemd van zeg 348,-, bij doorklikken staat er in de tabel een hogere prijs van 498,-. Bij volgende stap blijkt bijvoorbeeld 2x 498 1120 euro te zijn. Heel vreemd. Los daarvan was 80% van de reizen niet meer beschikbaar.
2015 door Geert-Jan

Ik heb al meerdere malen een reis geboekt via Tjingo.nl. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met deze "tussenpersoon". Meestal zijn het reizen waarbij je wordt ondergebracht bij "Coretravel". Dit is volgens mij ook het reisbureau die direct verbonden is aan Tjingo.nl. Als je boekt kan je van tevoren al zien wie de touroperator wordt. Ik ben een paar keer met Neckermann en een paar keer met Corendon als touroperator gereisd. Voordeel van Tjingo.nl is dat je goedkoper uit bent dan als je rechtstreeks boekt bij o.a. Neckermann en Corendon. Corendon wil nog wel eens matsen en je prijsgarantie geven als je hun belt, en aangeeft dat tjingo.nl de reis goedkoper aanbiedt. Dus wil je liever rechtstreeks via de touroperator boeken, kan je altijd dit ook proberen. Het scheelt heel veel geld.
2015 door Monique

Via Tjingo bij Neckermann geboekt. Na boeking blijk ik in een ander hotel geboekt te zijn dan wat ik gereserveerd heb. Volgens Tjingo heb ik het zelf fout gedaan. Dus prijs omhoog om wel in het gewenste hotel te reserveren. Paar weken na boeking als ik in mijn reservering kijk wordt ik nog steeds naar het foute hotel door gelinkt, dus misschien toch niet mijn eigen fout. Tevens blijkt de prijs €200 goedkoper te zijn geworden. Als ik vraag hoe dat kan, zijn het dagprijzen en heb je gewoon pech, je klaagt ook niet als de prijs omhoog gaat. Maar ik lees wel van vele klanten dat ze een naheffing krijgen als de prijs omhoog gaat dus waarom niet een teruggave als de prijs omlaag gaat?! Antwoord van Tjingo is als je een truitje koopt wat een maand later in de uitverkoop is ga je ook niet terug, wat mijn betreft geen vergelijking, dit truitje heb ik al een maand in gebruik en nu wacht ik op datum van vertrek. Mijn advies wacht met boeken tot een maand of 2 van te voren en vergelijk dan de diverse sites.
2014 door Erik

Reis geboekt bij Tjingo. Op luchthaven voor terugvlucht bleek van Tjingo ontvangen eticket bij balie Corendon onbekend en was de vlucht volgeboekt. Tjingo onbereikbaar en voor gezin alternatieve vlucht moeten boeken. Tjingo weigert kosten hiervoor te vergoeden omdat dit de schuld zou zijn de van reisorganisatie waarmee zij zaken doen. Reisorganisatie waarmee Tjingo zaken deed blijkt inmiddels failliet, dus kunnen wij fluiten naar ons geld, ruim 1000 euro schade. Tjingo biedt ons ter compensatie tegoedbon van 25 euro (!) aan als wij weer een reis bij Tjingo boeken (!). Tja, daar zullen we natuurlijk graag gebruik van maken :-(. Kortom, Tjingo adverteert op haar site met "zekerheid en garantie" maar biedt garantie tot aan de voordeur. Als iets fout gaat schuift Tjingo de schuld af of onbetrouwbare reisorganisaties waarmee zij zaken doen en sta je als klant met lege handen en hoge kosten.
2014 door Johan Travel

Beste vakantievakantievergelijker, beter dan zoover en travelta bijelkaar. Beschikbaarheidsinformatie kan iets beter nog, maar niet zo een drama als bij andere reisvergelijksites.
2014 door Marja

Ik wilde een wintersportreis boeken. Bij Vrij Uit/Neckermann was dezelfde reis beschikbaar, maar bij Tjingo (die ook Neckermann boekt) was het goedkoper. Dus bij Tjingo geboekt. Exact 2 uur later krijg ik een offerte en zie dat de boeking op aanvraag is,aangezien Vrij Uit/Neckermann geen kamers meer beschikbaar heeft. De laatste kamer was in de tussentijd geboekt. Ik ging ervan uit dat op het moment dat ik bij Tjingo boek, de reis ook meteen bij de touroperator geboekt wordt, maar dat is dus niet zo. Je krijgt eerst een offerte (2 uur later) en als je daarmee akkoord gaat, wordt de reis definitief bij de reisorganisatie geboekt. In mijn geval was dit dan ook heel vervelend, want inmiddels kon ik in dezelfde plaats geen hotel meer vinden voor dezelfde prijs.
2013 door .

Nooit meer tjingo. Plaatsen je ze in het verkeerde hotel. Krijg je geen alternatief aangeboden. We hadden een resort met aquapark 5 sterren en we krijgen een hotel gemiddelde leeftijd 65+ en 4 sterren. Zitten we dan met onze dochter bijna 2 tussen de ouderen. Nu denken ze het goed te kunnen maken met een beetje geld. Nou mijn vakantie is verpest ( hou ik me nog netjes). Hier is het laatste woord nog niet over gezegd.
2013 door Marloes

In november een reis geboekt bij Tjingo en vier weken van te voren krijgen we te horen dat de organisatie failliet is. Je hele vakantie is weg. Je kan je geld terug krijgen (nog wel zonder annuleringskosten!!!) of ze hebben een alternatief : drie weken later in een afgelegen, klein, niet uitziend hotel. Wat een waardeloos reisbureau!
2012 door Anja

Zeer goed reis bureau. ik vond een ander DIE GOEDKOPER WAS EN TJINGO DE PRIJS NOG GOEDKOPER GAF!! Chapeau voor Tjingo.. ze geven echt de MATSPRIJS!!
2012 door Petra De B.

Voor nog geen 600 euro per persoon gaan wij in december ruim een week naar de Kaapverdische Eilanden. Helemaal zin in, helemaal voor deze aantrekkelijke prijs!
2012 door J. Gerritsen

Wij hebben al een paar keer via Tjingo geboekt en zijn zeer tevreden.Wanneer je zelf een reis ergens goedkoper ziet passen zij de prijs aan.Toen er problemen waren i.v.m. De aswolk uit IJsland, kregen wij gewoon ons geld terug en konden wij een andere reis boeken. Zij boeken altijd bij een reisorganisatie die is aangesloten bij ANVR en SGR. Morgen gaan wij weer op vakantie via Tjingo. Deze reis is geboekt via Neckermamnn
2012 door Tess

Heeft iemand ervaringen met wintersport reizen boeken via Tsjingo? Wij overwegen een skivakantie met chalet in Les deux alpes
2012 door Loohuis

@girl Ik kan je tjingo aanbevelen, voor zonvakanties zijn ze vaak paar tientjes goedkoper dan het reisbureau. Bij directsellers als sunweb loont het soms om aldaar rechtstreeks te boeken. succes!
2012 door girl

Ik wil graag weten of het verstandig is om bij tjingo een reis te boeken?
2012 door Anja

Ik heb nu voor de derde keer geboekt, en vond ergens anders een goedkope dan werd mijn PRIJS aan gepast . Ik betaal toch eurootjes minder!! Klasse!! Ik blijf hier steeds boeken Een tevreden klant van Tjingo..
2012 door Sifra

Vergelijkt zeer veel strandbestemmingen en hotelaanbiedingen inclusief vluchtreis.
2012 door renske

onlangs overgenomen door het duitse holidaycheck
2012 door garis

na uren zoeken kan ik met zekerheid zeggen: van alle zonvakantievergelijkers is tjingo de beste qua prijs en aanbod. inmiddels hotel in albufeira geboekt
2012 door Gerko

Ik kreeg hier de meeste korting voor dezelfde reis. Wat een ontransparante markt is die reisbranche zeg, zeker anderhalf uur aan het zoeken geweest.
2012 door Jos

Matsgarantie !! ha, ha, als je zelfs aantoonbaar kan maken dat iemand anders echt goedkoper met de zelfde reis, accomodatie, bezetting, vlucht, etc, etc. en als zij dan hun "matsgarantie" moeten na komen (dan voor de zelfde prijs en nog een extra bonus korting) dan zijn ze niet thuis en doen ze er echt alles aan om er onderuit te komen. TRAP ER NIET IN. MISLEIDEND. En ze doen extra lang om je antwoord te geven en roepen dan de volgende dag dat er een dag is vertreken en zij uitsluitend met dag prijzen werken. En als je dan vervolgens het weer kan aantonen zoals boven beschreven begint alles weer van voor af aan. bah, bah, bah. Als je deze "garantie'dan wilt geven neem dan een voorbeeld aan BCC !!
2012 door rob

Nooit meer Tjingo. Reis geboekt en dag later gebeld dat de prijs bijna 400 euro duurder wordt. lekker voordelig....NOT.
2012 door Michelle

Prima service en prijzen. Voor ons vaak voordelig! :-)
2011 door Loa

De goedkoopste zonaanbieding vinden wij vrijwel altijd bij Tjingo. Exakt hetzelfde resort van dezelfde reisorganisatie op andere sites 30 euro duurder!

Jouw Tjingo review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Tjingo

Tjingo vind je in de volgende categorieën