SuzyB


Onze Passie
SuzyB.nu is ontstaan uit passie voor kindermode. De online verkoop is gestart in 2013. De werkzaamheden worden verricht in Rotterdam. Hier wordt door een enthousiast team gewerkt aan de handgemaakte kleding en de online verkoop. In onze webwinkel heeft u de keuze uit een groot assortiment nieuwe collecties baby-kinderkleding en accessoires. Dagelijks worden artikelen aangevuld.

Onze Collectie
Onze collectie bestaat uit handgemaakte kleding voor kinderen en baby's in de leeftijd van 4 maanden tot 16 jaar en andere merken kleding welke we zelf erg leuk vinden. Of het nu een Nederlands, Deens of Zweeds merk is wij zijn steeds op zoek naar vernieuwing en selecteren en maken de mooiste kleding voor uw kind. Wekelijks breiden wij uit met nieuwe modellen, alles is uit voorraad leverbaar.

Ons Aanbod
Laat je verrassen door het aanbod en check dagelijks onze website, wij voegen voortdurend nieuwe artikelen toe!

Van Nelleweg 6060
3044BC
Rotterdamarray(0) { }

2 beoordelingen

SuzyB krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2014 door Eline

Vandaag een leuk pakje besteld bij SuzyB. Nadat ik haar al meerdere keren op de Swanmarket was tegen gekomen. Super enthousiaste eigenaresse, die ook nog eens zeer originele kleding maakt.
2013 door Tineke

Een ruim gesorteerde shop met leuke hebbedingetjes. Zo juist een mooie babydeken thuisbezorgd gekregen. Werkelijk prachtig een aanrader met veel zorg gemaakt!

Jouw SuzyB review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met SuzyB

SuzyB vind je in de volgende categorieën