SunnyWatches


Webwinkel met sterk afgeprijsde merkzonnebrillen, merkhorloges, merktassen en andere originele merk artikelen. Snelle levering, ook buiten Nederland en extra lage verzendkosten van A merken sieraden. Specialist in top horlogemerken en bekende zonnebrillen merken als Casio, Tommy Hilfiger, Armani, Rayban, Gucci en Guess. Kortingscode en voucher acties van Sunnywatches.com vind je tot slot hier als eerste.

Deel nu ook je ervaringen met Sunnywatches.nl hier. Onderbouw je mening qua service, betrouwbaarheid en prijs.

Hofstraat 16
9712 JB
Groningen9 beoordelingen

SunnyWatches krijgt 4 van de 5 sterren, gebaseerd op 9 9 ervaringen.

06-11 door c. hummel

De nieuwe webshop is stukken beter met gedetailleerde voorraadinformatie en nieuwe topmerken. Nu nog een inpakservice met keuze uit diverse soorten kerst, sinterklaas, verjaardag, valentijn inpakpapier in dames en heren variant.
14-06 door Kelly Kroeze

Inmiddels wacht ik al bijna 2 maanden op een horloge, dat een levertijd zou hebben van max. 4 weken. Slechte service naar mijn mening.
15-05 door cindy veldpape

Ik heb een pilotenzonnebril hier besteld, de levering duurde 5 dagen, dat vond ik wel te lang, ze zouden dit beter kunnen communiceren omdat ik niet alleen een zonnebril kado geef voor een verjaardag en die verlopen nu eenmaal.
23-03 door Naberman

Online bestellen scheelt al snel 2 tientjes kwam ik achter. In de winkel heb ik het typenummer genoteerd van een Rayban bril. Bleek dat deze via het web 17 euro goedkoper was, en dan reken ik ook de verzendkosten mee! Me zonnebril had ik binnen 3 dagen in huis. De ervaring met Sunnywatches was positief.
06-03 door willem b

ik had een Casio horloge besteld. Het levertijdstip was eerst onduidelijk. Na een belletje bleek dat de horloge binnen 3 dagen thuisgestuurd zal worden. Dit gebeurde ook in een nette verpakking. Eind goed, al goed!
01-01 door petje

Grotendeels levering uit voorraad bij Sunny Watches maakt bestellen aantrekkelijk
01-01 door lina

Als je goed zoekt vind je naast horloges en zonnebrillen ook goedkope Guess halskettingen, D&G Jewels ringen, Esprit oorbellen en DKNY armbanden.
01-01 door Han

Prima levering van mijn DKNY horloge. Netjes verpakt en binnen een dag geleverd.
01-01 door Joost

Merkhorloges zijn hier stukken goedkoper, ik heb een Casio bestelt, de levertijd klopte niet helemaal, maar toch een mooi koopje.

Jouw SunnyWatches review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met SunnyWatches

SunnyWatches vind je in de volgende categorieën