Stuntmedia


Bij Stunt Media vindt u een breed assortiment producten op het gebied van consumentenelektronica en Onderdelen voor in- en rondom het huis tegen verrassend scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een professionele internetwinkel. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd.

Online sinds 2010
Stunt media streeft er naar om hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen te leveren. Door een directe koppeling met onze leverancier zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen te leveren en werken direct uit hun voorraad. Wij hopen u als klant te verwelkomen en u een plezierige ervaring te bieden met het door u gekochte product. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Modern & Dynamisch
Het internet medium van snel veranderend vraag en aanbod zorgt ervoor dat Stunt Media online webwinkel constant in beweging is en snel inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen. Via de webwinkel wordt een breed assortiment aangeboden dat uiteen loopt van consumenten elektronica voor in en rondom het huis, kantoorartikelen, computer componenten, communicatie apparatuur en gereedschap en onderdelen.

Vertrouwd Kopen
Het internet is inmiddels bij consumenten volledig geaccepteerd en ook ervaart men geen problemen meer als het gaat om aankopen via internet. Dat vertrouwen is mede tot stand gekomen door controle vanuit overheidswege op de wijze waarop internetwinkels haar producten aanbieden en verkopen.

Onze 5 Sterkste Punten:

1. Breed assortiment
2. Snelle contact responstijden
3. Flexibele betaalmogelijkheden
4. Snelle bezorgdienst
5. Secure Server Checkout Procedure

Uw Voordeel
De kracht van Stunt Media is kopen via internet vanuit uw gemakkelijke stoel tegen verrassend lage prijzen.

Tevreden Kopers
Door deze formule hebben we sinds onze start in 2010 al een groot aantal online bezoekers mogen verwelkomen waarvan velen overgegaan zijn tot aankopen naar volle tevredenheid. Stunt Media is dan ook in snel tempo uitgegroeid tot een professionele online winkel met trendy en voordelige tv video en audio accessoires.

Industriestraat 215
7553 CP
Hengeloarray(0) { }

2 beoordelingen

Stuntmedia krijgt 3 van de 5 sterren, gebaseerd op 2 2 ervaringen.

2014 door Mevr. Roosendaal

Ik heb er 2 solar led lampen besteld. Deze stopten er na geringe tijd mee. Heel lang heen er weer gemaild, gebeld en geschreven. Ik mocht ze terugsturen. Heb er in eerste instantie 1 geretourneerd. Heb daar helemaal geen enkele respons op ontvangen. Toen ik mailde dat ik ook de 2e wilde retourneren, kreeg ik een mailtje dat ik de 2e maar in de prullenbak moest gooien, maar dat mailtje was voor een andere "tevreden" klant bestemd. Eindelijk na lang zeuren mijn geld terug gehad. Echter niet de verzendkosten, terwijl er volgens mij Europese regels gelden dat wanneer een product niet deugdelijk is, je ook recht hebt op je verzendkosten. Ik heb het product niet defect gemaakt of verkeerd gebruikt. Het product was gewoon niet goed. Waardering 0 sterren!
2012 door Dirk

Ik heb bij Stuntmedia een muur beugel besteld en 2 hdmi kabels en nog wat andere onderdelen en accessoires. en ik heb alles netjes binnen 24 geleverd gekregen zeer tevreden

Jouw Stuntmedia review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Stuntmedia

Stuntmedia vind je in de volgende categorieën